Work with...Enikő

szerda, január 16, 2013

      Elgondolkodtam, hogy mi lett volna, ha anno nekünk is ennyire laza és modern típusú tablóképeink készülnek. Akkor talán nem szorít a kosztüm (nem érzem magam kötözött sonkának), nem lesz a gondosan bebogyorított hajam, fél óra múlva csapzott és borzalmas, nem kellett volna műmosollyal pózolni az utókor számára. Nos, én így jártam...ezek a lányok szerencsére máshogy :)
Folytatódjon tovább a tabló sminkek bemutatása. A pécsi Leőwey Gimnázium franciásai láthatók a képen, akik nagy izgalommal válogattak az elkészült  nyers képek közül. Mindenki annyira fotogén volt, hogy nehéz volt határt szabni a képek számának kiválasztásában. Nos, nem csodálom az alábbi képeket elnézve. :) A fotókat ismételten Várai Enikő készítette.


A képek eleget beszéltek mára. Folytatás várható, új osztályok, új arcok bemutatásával. Mai kérdésem feléd:

Melyik fényképezési stílust kedveld jobban? Neked modern vagy 'hagyományos egyenruhás' tablóképed van?

Bort, búzát, békességet!
Aviana

You Might Also Like

10 hozzászólás

 1. Érdekes és formabontó tablóképek. =) Csak magamról jobban tetszett volna normál ruhás tablókép, viszont az "egyenruhával" talán egységesebb képet lehet elérni végeredményben a tablón.
  A kész tablóról is láthatunk majd képet? Mert most már nagyon érdekel milyen lesz az összhatás. =)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha sikerül megtalálnom Pécsen a tablókat, mindenképpen le fogom fotózni őket és megmutatom nektek is!
   Engem is nagyon foglalkoztatott, hogy vajon milyen lesz majd ez a sok színes ruhás kép a tablón, de annyira nem volt furcsa a végeredmény. Az előző szezonban 4 osztályból sminkeltem, itt vannak a tablóik: http://avianarahl.blogspot.hu/2012/05/tabloverseny.html

   Törlés
  2. Akkor várom majd a képeket, mert nagyon érdekel. Mi annak idején saját magunk készítettük a tablónkat. Jó kis munka volt az üveg táblára üvegfestékkel felpingálni a nonfiguratív inda mintákat. =)
   Szuper az előző négy tabló is. =) A második és a harmadik tetszik a legjobban, a másodikon főleg a lányok felsője. =) A harmadikon meg, hogy mindenki egységesen feketében van, de nem "egyenruhában" ettől kicsit egységes, de modern is.

   Törlés
 2. Milyen jók lettek ezek a képek! :) Nálunk kötelező volt felvenni a matrózblúzt tablófotózásra, amit annyira nem bántam, de biztos, hogy egy ilyen normál ruhás fotózásnál felszabadultabb lettem volna :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. oh, ha látnád, hogy zajlik egy ilyen...:) annyira jó nézni a képek készülését, mindenki akaratlanul is nevetgél közben és néha tényleg az az érzésem, hogy modellfotózáson vagyok :)

   Törlés
 3. Gyönyörű képek! Én támogatom a "laza" fotózást. Tablónál számomra annyi a fontos, hogy a képek kivágása egyezzen. Azaz mindenkiből ugyanannyi látszódjön, különben szétesik az egész.
  Nálunk a fotózás nevetségesen precíz volt. A fotós odajött és milliméterre pontosan állította be a fejünket. Mondhatom nem lett teljesen mű egyik sem, ááá. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nálunk is így volt :) De talán ez a régi módi fotózás lehagyatlóban van...a pécsi lányok nem is tudták milyen már a régi szokás. :)

   Törlés
 4. Tetszek a laza tabló. Nekünk is hagyományos volt, főleg az általános volt gáz, szilvakék kosztüm, csipkegallér...azóta is ráz a hideg. A második kép meseszép!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik ez a modern stílus, elég fura belegondolni, hogy milyen "öreg" vagyok... a hagyományos kis tablós...:D Nagyon szépek a lányok! :)

  VálaszTörlés
 6. Nekem egy rémálom volt a tablófotózás, több okból is: nem szeretem ha fényképeznek, nem szeretem ha megmondják hogy pózoljak...végeredményben szörnyű képek lettek, sok erőltetett mosollyal, páfff (persze azért tudtam választani, mert kb 3 kép jó lett rólam :) :P) Ennek ellenére konzervatív vagyok és szerintem sokkal jobb egy hagyományos-matrózblúzos tabló, mint a modernek. Persze a lányok nagyon szépek és csodálatosak a képek ^^

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images