Gardróbfrissítés

szombat, február 23, 2013

           Mint tudjuk táskából sosem elég, főleg ez igaz rám úgy, hogy időszakonként valami kattan bennem és hirtelen kitalálom, hogy nekem most éppen milyen jellegű táskára van szükségem. Lehetőleg azonnal, annál jobb. Most éppen a nagy pakolós kézi táskákért vagyok oda és bár kinéztem egy szép Zara darabot, hamar le is beszéltem magam róla. Azt hiszem nem kell magyaráznom miért...
     


Ez a zsemle színű pakolós az AVON-tól van, cipzáros belsővel 4,399 Ft-ért. Jelenleg pontosan annyi cuccot hordozok magammal, amit be tud fogadni a kicsike. 
Az érdekes fölső az Orsay-től van, el sem merem mondani mennyibe került. 6,000 Ft helyett 1,500 Ft-ért lett az enyém, hasonlóan a fülbevaló, ami csak 250 Ft volt az Accessories-től.

Büszke vagyok magamra, hogy sikerült okosan vásárolni és közben rengeteg pénzt is meg tudtam takarítani. Az szett további képeit ITT tudod megnézni!
Hangulatosnak érzem az összeállításomat, komoly hatású, de mégis színes és kihasználható! A helyszínt imádom, pár lépésnyire készült az ADEN bemutatkozó videóm is (ahol továbbjutottam, köszönöm! ) és két ló is figyelemmel kísérte az ügyködésünket; az egyik benne van a videómban is :)Milyen típusú táskát használsz most?

Minden jót!
Aviana

You Might Also Like

2 hozzászólás

 1. Oh, a táskákkal hasonlóképpen vagyok. Egy sosem elég, és mindig kell valami új. Most pont egy "nagy pakolós kézitáskám" van, amit magammal cigölök. A "téli táskám", ha lehet így mondani.
  Mindig variálom, hogy mikor melyiket viszem, passzoljon is az alkalomhoz/öltözékhez.

  Várom a képeket. Kíváncsi lettem. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a képek megérkeztek, egy kis csúszással, de itt vannak :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images