Guerlain Lip Liner

kedd, február 19, 2013

         Szeretnék köszönetet mondani a Müllernek, hogy ma ezt a Guerlain szájkontúr ceruzát bemutathatom Nektek, azt hiszem nélkülük nem sikerült volna ilyen hamar. El kell árulnom, hogy a nagy Müller-őrületben, azért nem volt minden teljesen kifosztva ÁM. A hírek nem voltak teljesen igazak, na meg aki keres az talál, de azért: Köszi, hogy hagytatok nekem is! ;) Ma ezt a ceruzát nézegetjük meg közelebbről!
Térjünk a tárgyra. Guerlain szájkontúr ceruza ára ~7,800 ft ha meg szeretnénk vásárolni- igaziból. Én nem számítottam arra, hogy Szilvi hozzám vág egy 'ilyet' a vásárlásunk végeztével, de hát ki vagyok én, hogy bármi jót is elrontsak. Utólagos köszönet érte, ha a másik esetleg nem kell, én sírva, de elhasználom.
A ceruza maga egyszerűen fantasztikus! Ezt már csak ragozni tudom igazából, akinek valaha kezébe került ilyen termék, az bőszen bólogat és tudja miről beszélek. De az árából kifolyólag nem éppen ez a top termék legtöbbünk sminktáskájában, abszolút érthető. Én eddig csak hallomásból ismertem a nevet, szerencsém nem volt hozzá, egészen mostanáig. Négy kiváló tulajdonsága van: a színe, a tartóssága, a Színe és a Tartóssága! Valami csoda ez az egész cucc! 


Ez az a TIPIKUS vörös-dögös szín, amiből minden sminkes tanoncnak / smink őrültnek kötelező beszereznie egyet, mert pont erre van szükség a tusvonalas sminkhez. Mivel nekem nincs hozzá rúzsom, viseltem így magában is és úgy is, hogy tettem rá egy cseppnyi szájfényt. Mindkét módon gyönyörű, nagyon kényelmes viselet. Nem csúszkál, nem kopik- ahova és ahogy felrajzoltad az ott marad. Én hat órán át viseltem egyfolytában, úgy hogy ettem, ittam, sokat beszéltem közben, a károsodás minimális volt! Ennek a kiszerelésnek egyetlen kellemetlensége, hogy a ceruzával ellentétben nem lehet hegyezni, így nehezebb is szép vonalat húzni. De könyörgöm, ez legyen a legkevesebb baj!
Az állaga kiváló: sem túl száraz, se nem túl krémes, könnyű dolgozni vele, ezért nagyon szép egyenletes fedést készíthetünk, ami elfeledteti velünk, hogy amúgy ez nem egy rúzs! A fenti képen csak simán a ceruzát láthatjátok!

Már most félek, hogy milyen hamar el fog fogyni, így visszafogtam a használatot - bár egy 1920-as inspirációjú kreatív smink erejéig azért vissza fog köszönni ebben a hónapban!
Szeretlek Guerlain!


Ismeritek? Sikerült Nektek is vásárolni egy ilyet a Müller-őrületben? Milyen szájkontúr ceruzát használtok?


Legjobbakat!
Aviana

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. én is imádom az enyémet! év volt vagy 1000 ft, el se hiszem.

  VálaszTörlés
 2. Megőrülök, ma volt és ilyen volt már az tuti!!! Merre találtad? (tudod, hátha) Egyébként mesés! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a Szilvi találta :$ Remélem visszanéz még és leírja a pontos lelőhelyet az üzletben.

   Törlés
  2. jobbra a polcokon, volt pár parfüm először is, Shakira stb. utána a sminkcuccok, egyből ott volt az elején:))

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images