Mademoiselle Aviana

hétfő, február 25, 2013

       A mai kreatív sminkhez, a körömlakkom csodás mély bordó színe inspirált (Oriflame- Burgundy). Nem látványos a végeredmény, ám annál izgalmasabb és érdekesebb a szem alatt futó vonalak és csillogó kövek rendszere. Az 1920-as éveket idézte bennem az összhatás a rögtönzött szipkámmal és a fekete csipke blúzzal. Említettem, hogy a Guerlain szájkontúr ceruza is vissza fog még köszönni, nos helyben vagyunk. 

Egy indigós mélykéket kevertem meg feketével és az egészet egy műszempillával díszítettem: nagyjából ez történt a szemhéjamon. Igazán intenzív, mély tekintetet varázsoltam vele magamnak, amit nagyon jól egészít ki a vérvörös száj. Az indigó kék a Sleek Bad Girl palettájában található meg.


Mit gondolsz róla? Megcsinálnád magadnak?

Minden jót!
Aviana

P.S. Egy Facebook posztban említettem, hogy sok változás történt a stúdiónkban; hamarosan sokkal szebb videókat tudunk majd Nektek készíteni, hiszen sikeresen beszereztünk pár új berendezést. Így érdemes figyelni a Youtube csatornát is, ahova egyre gyakrabban kerülnek fel új videók, az új minőségben. Érezhető lesz a változás, remélem Ti is elégedettek lesztek vele! Sokan kértetek tőlem sminkes videókat, így remélem tavasszal már valóban teljesíteni tudom a kéréseteket! Imádok kint lenni a szabadban, de jelenleg a hideg miatt nehéz lett volna kint forgatni ill. az alapzaj is sokat ront a videókon. Így kezdődött a változás...

You Might Also Like

8 hozzászólás

 1. .jol nez ki a szemed. a sok kis pottyot eleg babra melo lehetett felrakni, nem?

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik a szemed!!! :)
  Magamnak is megcsinálnám (csak nem tudom)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép. Nem az a tipikus '20-as évekbeli smink, mégis olyan a hangulata. Tetszik, hogy máshogyan közelítetted meg a témát. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik, ez az egyik kedvencem tőled! Durva, hogy mennyire megváltoztatja az alsó vonal az arcod karakterét! :)

  VálaszTörlés
 5. Tudod mennyi jutott elsőre eszembe? "Fúdejóvagy" és másodszor is.. :D szóval fúdejóvagy :]

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images