Make your world up!

vasárnap, február 17, 2013

     Egy évvel ezelőtt nyertem meg Tőle életem első és egyben eddigi utolsó nyereményjátékos ajándékát; egy mini szájfény kollekciót. Beszédbe elegyedtünk egy postázási malőr miatt, és én nagyon szimpatikusnak találtam. Idővel felvetettem neki, hogy lenne-e a segítőtársam a SAKK verseny megszervezésében. Lassan már a harmadik versenyünk indul el, és múlt héten végre sok-sok levél és írásos beszélgetés után, élőben is találkoztunk :) 

Ő nem más, mint Szilvi, a Makeyourworldup bloggere!A jobb oldalon csillámos füstös :P

Szilvi pont olyan energikus, csinos, jófej és karakán, mint ahogy ez írásban is átjött nekem. Egy igazán pörgős napot töltöttünk el együtt, mely végén a magassarkúban való futás első díját is átadhattam volna neki - csak ennyire volt feszített a tempó :) Sok felé jártunk: Ó utcában, Váci utcában és Szilvi belement abba is, hogy készítsek rajta két füstös stílusú sminket; egy barnát és egy klasszikus feketét. Bár halálosan elfáradtam, nagyon jól éreztem magam vele és annyira természetesen zajlott minden, mintha már vagy százszor találkoztunk volna. :) Remélem hamarosan újra megismételhetjük a találkát, rohanás mentesen  és bepótolhatjuk a Sakk-os lányokkal is az elmaradt találkozót, amit már nagyon régóta tervezünk fejben.
És akkor rátérve erre is: természetesen a közelgő SAKK versenyről is szó volt, és már most keressük a nyertesek ajándékait, sőt dolgozunk az új témákon is. Mindig próbálunk többet nyújtani, hiszen a verseny is egyre nagyobb lesz, egyre több tehetséges érdeklődővel és a legutóbbi versenyünk is 14.000 kattintást kapott Tőletek, ami úgy gondolom rendkívüli szám. 


Találtatok már új barátokat a blognak köszönhetően? :)

Könnyű szelet!
Aviana

You Might Also Like

12 hozzászólás

 1. Igen :) pl Titeket :) és még sok sok más nagyon kedves lányt :)

  VálaszTörlés
 2. .mindig izgalmas egy ilyen talalkozas :)
  en par lannyal mar regota levelezek a blogsale-n kivul is, neha ok tobbet tudnak rolam, mint a valodi baratok. jo lenne veluk talakozni, csak hat ugye a tavolsag. talan nekunk is egyszer osszejon Pecsen :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tagadom, úgy izgultam, mintha egy randi előtt állnék :)
   Remélem nekünk is sikerül a pécsi találkozás egyszer!!

   Törlés
 3. Kimondottan a bloggal vagy azon keresztül, még nem mondhatom, hogy barátra leltem. Olyanok vannak, akiket már előtte is ismertem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arra még emlékszel, mi hogy "találkoztunk" legelőször? :) Én még igen :)

   Törlés
 4. Nálam is sokszor megvan ez az érzés, hogy a blogok miatt mintha eze éve ismernék egy két lányt. :)

  VálaszTörlés
 5. Ez aranyos volt :) Örülök h tudtatok találkozni és jól éreztétek magatokat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Én is boldog vagyok, hogy végre összejött :)

   Törlés
 6. végre meg tudtam nézni a posztot, tegnap láttam már, hogy felkerült:)) azt el kell mondanom, csajok, Evelinhez érdemes sminkre menni, nekem hajnalig kitartott, mert a fekete fennmaradt:)
  nagyon fárasztó, de szuper nap volt, egyedül azt sajnáltam, hogy szerintem hamar vége lett, de szerintem fogunk még találkozni:))

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images