Nadia Grell

csütörtök, február 21, 2013

        Fantasy érdeklődésű vagyok és ehhez nagyon közel állnak a számítógépes szerepjátékok is. Igaz, több könyvet olvastam el, mint ahány játékot játszottam ki, tény. :)
Történt az egyszer, hogy utalást kaptam egy ismerősömtől, hogy van egy képzeletbeli csaj, akinek elég jó a sminkje - nem-e akarom megcsinálni?! A Star Wars játékkal játszott, ahol is a karaktere szerelmes lett egy Nadia Grell nevű lányba. Ez leginkább a 'kocka lelkületűeknek' mond bármit is, épp ezért kértem meg, hogy egy rövid jellemzéssel mutassa be a kedves Olvasóimnak, ki is Nadia, akivé ma átváltozok.


"STAR WARS: The Old Republic - egy online szerepjáték, ahol a régi köztársaság idejében személyesítesz meg egyes karaktereket, mindnek egyedi története van. Nadia Grell egy bolygó szenátorának lánya - majd maga is szenátor lesz, miután apját csúnyán megkínozzák, és megölik. Intuitív erőhasználó, aki komolyabban csak a segédletem alatt (egy jedi consular) ismeri meg a jedi létet. "


Erről a sminkről egy videó is készült, így aki jobban érdeklődik a téma iránt megnézheti, hogyan és mikkel készítettem el! Nadia-nak kék ombre szája van, szóval a készítőknek főhajtás, hogy az egyik szereplő sminkjénél figyelembe vették a legutóbbi divatot is! Elkészíteni nagyon könnyű, a videót ITT nézhetitek meg!

Szoktatok számítógépes játékokkal játszani? Van kedvencetek? 

Minden jót!
Aviana

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. hát nálunk a kedves is lelkületű, néha én is bekapcsolódok, de max ilyen Gothic, Morrowind félékbe :)

  a smink nagyon tetszik,nekem is ajánlotta már barátom hogy belekezdhetnék egy játékok inspirálta sminksorozatba,ami nem is rossz ötlet.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából én nem terveztem ilyen sorozatot, bár most kaptam egy kérést, hogy mégiscsak tegyem meg. Át fogom gondolni :)

   Törlés
 2. Nagyon jó lett :) Szoktam-szoktam, ez együtt jár azzal, ha valaki két fiútestvér mellett nő fel :D

  VálaszTörlés
 3. nagyon tetszik! igaz, nem ismerem az ihletőt, én a Sims-ig jutottam :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Sims is valami :)
   Én azt még nem próbáltam, de sok Sims függőt ismerek :P

   Törlés
 4. Nagyon jó lett a sminked!

  A Star Wars-ból még lehetne így karaktereket feldolgozni szerintem.

  Nincs kedvenc számítógépes játékom. A párom szokott játszani, én csak besegítek neki. Ő viszont el van veszve az Alienes világban. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is kaptam pár tippet..meglátjuk :)
   Örülök, hogy tetszik :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images