Nekem bejött: BeautyUK

péntek, február 01, 2013

       A Beautyuk selyemporai már régebben is felkeltették a figyelememet, de ez a kis csapat itt, végül csak két lépésből jött össze. Meg kell osztanom Veletek, hogy ezek az apró kis tégelyek nagyon hasznosak, nagyon csillognak és piszok olcsók. Önmagukban is használhatók, de én úgy tapasztaltam ki, hogy inkább a szemfestékre téve fejtik ki pozitívabb hatásukat.


Nagyon jól lehet velük kísérletezni, új színeket megalkotni. Teljesen más látványt hoz ki egy szemfestékből, ha a tetején finoman áthúzzuk a festéket valamelyik porral; sokkal alkalmibb és drámaibb lesz a végeredmény. A tégelyben látható színt kapjuk vissza, ezért sem tartottam fontosanak kéz teszteket készíteni. Erőteljesen csillognak és tartósan a helyükön maradnak.
Színkódjuk van csak, amit pótolni fogok majd, addig is nézzétek meg őket közelebbről:
Ezek a képek még a vénasszonyok nyarában készültek. Alig várom már, hogy minden újra zöldeljen. :)
Egy érdekesség még a végére. A kísérleteim eredményeképpen teljesen le tudtam utánozni a MAC Golden Olive nevű pigmentjét, egy Sleek és egy Collection2000 festékkel. Kísértetiesen hasonlítanak egymásra, csak az egyik 7000 ft a másik meg összesen 3000 ft. Ha érdekel Benneteket szívesen megmutatom az eredményeket :)

Bort, búzát!
Aviana

You Might Also Like

4 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images