Rajzolt Aviana

csütörtök, február 07, 2013

     Bár kicsiny faluba lakom, sok kreatív művész ember van körülöttem, szóval nincs okom panaszra. Egyik kiemelkedő helyi festőművészünk, Micskei Erzsébet, aki nem is olyan rég elújságolta, hogy néhány smink munkám megihlette őt. Szeretne készíteni néhány Aviana Rahl -ihletésű képet és a hozzájárulásomat kéri a leendő munkákhoz. Én ezt nagyon megtisztelőnek tartom több okból is; de talán a legfontosabb az, hogy megihlettem a munkámmal egy művészt, aki tovább tudja vinni az általam megalkotott világot a saját szájíze szerint. Ennél nagyobb dicsőséget nem is kívánhatok magamnak.

Emlékezhettek rá, hogy ezt a sminket a Mara által szervezett Hello Halloween projekt Cirkusz fordulójához készítettem. Ez ihlette meg Zsókát, aki az alábbi képet készítette kartonra, vegyes technikával (pasztell és szemceruza).


Ha jól megnézitek az lépésről -lépésre képeket, felfedezhetitek, hogy a másodikon tényleg én vagyok :) Aztán tovább formálódott a kép és így készült el a Szívkirálynő! Én nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek egy ilyen műnek, remélem a Szívkirálynőnek még lesznek testvérei. Zsóka rendszeres megmutatja a munkáit a nagyközönségnek, még az is lehet, hogy az egyik kiállításán ez a kép is ott lesz!


Ti mit gondoltok? Hogy tetszik a festmény?


Könnyű szelet!
Aviana

You Might Also Like

8 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images