Impulzív | Shiro Nuri 05

csütörtök, március 21, 2013

    Egyik kedves Olvasóm, Anett ajánlotta figyelmembe ezt a Japán irányzatot, ami engem első képnézegetésre lenyűgözött. Pontosan olyan stílust kap el, amit én imádok és imádnék valakire festeni ill. valakin megalkotni egyszer. Kedvelem a színeit, a szokatlan, kreatív megvalósításait. Egyszerre érzem meghökkentőnek és teljesen természetesnek. A modell, Minori álmodta meg az egész koncepciót, és ő maga készítette a sminket is! Bámulatos! Három helyszínen, három különböző témában láthatjuk főszereplőnket, természetesen különböző ruhában és a sminkben, kaméleonként egybeolvadva a környezetével! Szeretném, ha Ti is inspirálódnátok Minori által, engem ugyanis teljesen elvarázsolt!


Ez természetesen csak néhány random módra kiválogatott kép. Ha érdekel a többi remekmű, látogassátok meg EZT azt oldalt a részletekért! Nem fogtok csalódni! 

| Az Impulzív sorozat célja, hogy egy kicsit kiszakadva a hétköznapokból, erőt, inspirációt gyűjtsünk olyan alkotókról, akik mester fokon űzik a sminkelést. Ezek a képek egy varázslatos világba röpítenek minket és egy kicsit átmossák a lelkünket ámulattal, boldogsággal | A.R.Minden jót!
Aviana

You Might Also Like

8 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images