Glamour Napok- A terv

csütörtök, április 11, 2013

     Megfogadtam, hogy idén semmit, de semmit nem fogok vásárolni a Glamour Napokon. Persze...tartott ez addig, míg a kitalált műdacom elmúlása után kíváncsiságból átlapozgattam a brosúrát. Na, ezt nem kellett volna! Akárhogy is próbáltam nem észre venni a 20- 50%-os mínuszokat, csak nem hagyott békén a tudat, hogy " Most lehet pár új szép blézered és egy jó kis L'oréal alapozód...gyere csak gyere... várunk..." Szinte hallottam a hangokat, ahogy a bolthoz édesgetnek. Azt hiszem nem tudok ellenállni, hív a kötelesség :)
Az alábbi lista a már nagyon leszűkített verzió. Hosszas gondolkodás után, ez az ötös csapat maradt meg és úgy gondolom, hogy ha nem gyengülök el végképp, akkor így is maradunk!


1. New Yorker 20 %-os kedvezmény 

Blézerre vadászom és előzetes infóim és feltérképezéseim szerint jó dolgok kaphatók most, érdemes benézni az üzletbe!2. H&M 20%-os kedvezmény

Nadrág a fő cél. Ha kívánságműsor, akkor virágosat szeretnék és egy világoskék farmer sem ártana a kollekciómba!


3. Max Factor 50%-os kedvezmény

Régóta nézegetem ezt már magamnak és azt hiszem most vagy soha. Alapból 4000 Ft körül van, így az ára kellemesebb lesz az 50%-os kedvezménnyel.

4. L'oréal 50% kedvezmény

Ez az alapozó sem a legolcsóbb kategória, de szintén régóta nézegetem már. Ha lesz megfelelő árnyalatban - ami nálam mindig egy nagy kérdőjel, ha alapozót indulok vásárolni - akkor még ez is a kosárban landolhat.5. C&A 20% kedvezmény

Ebben az üzletben mindig szuper kiegészítők vannak. Most a színes keretes napszemüvegek tetszenek, illetve itt sokszor lehet kalapokat is kapni. Ezek érdekelnek innen a leginkább.Ez tehát a terv, de lehet, hogy percek alatt felborul. Meglátjuk; minden esetre én annak örülnék nagyon-nagyon, ha ezek az akciók kiterjednének más üzletekre is, például MAC. Azt nagyon tudnám díjazni és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

Kíváncsi vagyok Ti hogy készültök ezekre a napokra. Konkrét tervvel indultak, vagy viszitek az egész füzetet és ahogy esik úgy puffan? Netán egyáltalán nem izgat benneteket, és utáljátok, hogy már a csapból is ez folyik?! Akárhogy is április 12-13-14.-én minden-ki-derül. :)


Minden jót!
Aviana

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. most ezt muszáj volt? engem nemis érdekelt sose a Glamour-nap, de ez most így...50 % loreal és max factor. :DD köszi! most majd rohanhatok az újságoshoz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. dettó így vagyok..nemtudtam erről de alapozó kéne nekem is, szóval megyek újságot venni

   Törlés
  2. Bocsi :$ :D
   Én a Kiskegyedben bukkantam rá a kuponokra!
   Jól nézzétek át az újságot, mert van ott még több sminkes lehetőség is!!!!

   Törlés
 2. Hú az alapozók nagyon megérik majd féláron! A ruhák is nagyon tetszenek, amiket kiválasztottál, jó kis tavaszi szetteket lehet velük majd összeállítani! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Holnap én leszek az első a boltban, mert félek, hogy lenyúlják a legvilágosabb színű alapozókat :$ :)

   Törlés
 3. Engem tavaly sem izgatott a dolog (korábban nem is tudtam róla), idén elutazom, de egyébként is inkább távol tartom magam az egésztől :) Nem akarok elcsábulni olyan dolgokra, amikre nincsen szükségem :)

  VálaszTörlés
 4. Ezek az 50%-os kuponok szinte kiabálnak az ember felé, hogy "használj fel minket, használj fel!" :D

  VálaszTörlés
 5. No igen, hasonlóképp indultam én is...
  Aztán rájöttem, hogy az 50%-os kuponok nagyon hívogatóak! :-) Bár még mindig nem akarok sokat költeni, de azért néhány üzletbe benézek és meglátom, tetszik-e majd valami
  Maybelline Color Tattoo-t és L'Oreal Infallible szemhéjpúdert szeretnék - ezeket már ki is néztem, a többi majd kiderül

  VálaszTörlés
 6. Én idén szép listát írtam, és mindent meg is vettem róla :)
  kozmetikumok most kimaradtak, mindenem van éppen, a hajfestékes kupon jól jött.

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images