Lila Borostyán

hétfő, április 01, 2013

     Ez a vonalas száj hatás, utazás közben jutott eszembe. Kicsit zebrás, kicsit újítós. Szeretek a számnak is új designt adni, ha sminket csinálok; persze nem mindig jön az ihlet hozzá, vagy nem mindig állok úgy neki; de a mai smink kifejezetten erre az elképzelésemre épült. A szél nagyon fújt, így a szélgép problémánk megoldódott. :)

A lila, a SLEEK- Bad Girl paletta egyik színe, a többi pedig szokás szerint arcfesték. Imádom az arcfestéket és ezt még 100x le fogom írni, mert olyan lehetőséget nyitott meg előttem, ami nekem megkönnyíti az alkotást. Sokkal szabadabb vagyok, színeket keverhetek és a kivitelezés is sokkal egyszerűbb. 
Most, hogy közeledik a tavasz, beindulnak a feladatok. Egyre több sminkes ötletem van, ami megvalósításra vár, hamarosan több fiatal alkotóval is kóperálunk és akkor még nem említettem, hogy van néhány titkos projektem is, aminek az előkészületeit csinálom. Plusz jön a SAKK is. :) 

Pár napja a PúderPamacs oldalán is megtalálható vagyok és gőzerővel üzemel a YouTube csatorna is! :) Örülnék Nektek ott is! 

Minden jót!
Aviana


You Might Also Like

13 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images