Őselem: A Föld

vasárnap, április 14, 2013

    Történt egyszer, hogy az ADEN verseny után 5 lányka együtt maradt beszélgetni. Napi szintű beszélgetés lett belőle, majd egyszer felmerült az ötlet egy közös projekt megvalósítására. Én az őselemek témát dobtam fel és szerencsére a lányok kaptak is az alkalmon, így ma örömmel mutatom Nektek, közös munkánk egy kis darabját. Én lettem a Föld és ehhez mérten készítettem el a sminket. Nagyon élveztem és jó volt megint valami nehezebb, izgalmasabb-beöltözős dolgot készíteni. 
A fotókat Virdzso készítette, a szépséges fejdíszt pedig Zé alkotta Nekem! A műszempillával volt a legnagyobb bajom, hiszem ki látott már olyat, hogy fehér cérnával varrják össze a szálakat?! Így a fehér vonal minden képen látszik és olykor a fejdíszem kötözője is, de engem nem zavar, bízom benne Benneteket sem. Az összképet meggyőzőnek találom és talán Gaia sem panaszkodna, ha emberként ekképp látná magát viszont. :)


A sminkről egy videót is készítettem, amit ITT találtok meg (hamarosan listázott lesz, türelmet kérek). A felhasznált termékek is leírásra kerültek az infó dobozban! Természetesen ott találjátok a többi lány munkáját is (Bebita Bonita, Barbye's World, Essthy Smink, ThisChrisful)


Nagyon élveztem a dolgot és már tervezzük a következő közös videónkat is. Mivel nagyon kedvelem a fantázia világot, testhezállónak éreztem a Földet és a korábban olvasott könyveim segítséget nyújtottak ahhoz, hogy egy kicsit jobban bele is tudjam élni magam a feladatba. Boldog vagyok, ha ránézek a képekre, mert egy igazi csapatmunka látszik rajta és persze azért is, mert az új barátságoknak immár kézzel fogható bizonyítéka is lett. :)

Minden jót!
Aviana

u.i. a blogot immár új címen is elérhetitek :) www.avianarahl.com


You Might Also Like

21 hozzászólás

 1. Gyönyörű lett a smink, nagyon szép vagy a képeken, a fotósod is nagyon ügyes :)
  Szerintem nem zavaró a műszempilla cérnája, de fehér cérnásat még nem láttam, igaz nem is vagyok egy nagy műszempilla felvásárló :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pár hónap múlva egy éve, hogy együtt dolgozunk Virággal. Együtt fejlődtünk hónapról -hónapra. Ennek szeretnénk egy méltó ünneplést is tartani a jövőben :)

   Köszönjünk Viki! :)

   Nekem sem volt még közöm sok műszempillához, de abból egyik sem volt még számomra megfelelő. :(

   Törlés
 2. Imádom, hogy mindig minden klappol a képeiden... A háttér, a beállítás, a ruha na és persze a smink... =) Hogy találod ki ezeket a sminkeket. Nagyon jó lett ez is! =)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem figyelni a részletekre, hiszen abban bújik el az ördög :P Viccet félretéve, sokszor csak felébredek reggel és ott a fejemben az egész terv mit hogy fogok (szeretnék) csinálni. Nem mindig van így, de szerencsére eddig még mindig jól jöttek össze a dolgok. :)

   Köszönjük a dicséretet :)

   Törlés
 3. A többiekét is megnéztem. A tied a legjobb eddig. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bár nem volt verseny a dolog, köszönöm, hogy így gondolod :)

   Törlés
 4. gyönyörű lett a smink, nagyon illik hozzád. : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! Én is nagyon jól éreztem benne magam :)

   Törlés
 5. Gyönyörű lett, nagyon tetszik. És szuperül lett kitalálva minden egyes részlete. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy így gondolod, nagyon boldog vagyok :)

   Törlés
 6. Nagyon szép lett és az utolsó kép a kedvencem :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon nagyon tetszik!!! Szerintem neked sikerült a legjobban elkapnod az elemet amit kiválasztottál :) várok még ilyen posztokat :) Jó kezdeményezés :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) már beszéltük a következő témáról, de talán május közepe-vége felé lesz belőle valami látható is.

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images