Lila csillámtetoválás

csütörtök, május 09, 2013

    A lila időszakom másik eredmény lett ez a szépséges, igazán alkalmi csillámtetoválást. A Little Flower is a lila hatására készült, nos ez is. Régen jött már ki a kezeim közül csillámos alkotás, itt volt az ideje ezzel is kreatívkodni egy kicsit. 
Megmaradt még néhány kis részlet az egyik esküvői nyakláncos sablonomból, így úgy gondoltam ezeket fogom felhasználni és a Snazaroo kövekkel fogom feltenni az i-re a pontot.


Négy színt kevertem össze: az orgona lilát, a lézeres lilás kéket, a gyémántot és a sötét lilát. Ezeknek a színeknek az elegyéből jött létre az a csillámtetoválást, amit aztán mindenki magáénak akart tudni. Csakhogy, ezt most nem adtam oda senkinek :)


Ez a minta persze kerülhet máshova is, alkaron is szép, de sokkal szebb lenne a lapockán vagy más helyen- alkalomtól függ.  A felszerelést ITT vehetitek meg. Mostanában éppen a csillámtetoválás és az arcfestés érdekel leginkább, így tervezek arcfestéses alaplépéses posztokat is vagy videókat. Esetleg mindkettőt :)
Legjobbakat!
Aviana

You Might Also Like

11 hozzászólás

 1. Eddig ez tetszik a legjobban...csoda szép *.*

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép, de valahogy nem tudom elképzelni magamon.. Biztos mert nem nagyon járunk el olyan helyekre ahol viselhetném :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem járok "ilyen " helyekre (milyen az az ilyen? :P ) de csak úgy a magam örömére mindig készítek valamit :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images