Number One - Az Év Diákfotósa II.

szerda, május 22, 2013


     A YouTube-on már megdicsértétek páran milyen jó hangom van és hogy kellemesnek tartjátok. :P Köszönöm szépen a kedves véleményeket! Nos, akkor az egyik kommentelőnek írtam is, hogy erre már többen is felfigyeltek és hogy 2006 óta a helyi Tv önkéntes munkatársa vagyok. Mivel kicsi a Tv minden feladatból ki szoktam venni a részem 'és/vagy' alapon; bemondom a híradót, műsort vezetek, narrálok és riportot is készítek. A Tv másik oszlopos tagja Nóri, akinek már egy szuper kreatív sminket is csináltam tavaly.
Mivel a társam, Virág kis falunk új büszkesége, előbb-utóbb esedékes volt egy kis interjú vele is. Nem volt véletlen, hogy én lettem a riportere, hiszen ki más is ismerné jobban Virág pályáját és munkáit, mint én. :) Viccet félretéve, könnyű volt kérdezni, hiszen tudtam már a válaszokat is és azt hiszem Virág remekül szerepelt, jól összeszedte a lényeget és mesélt egy kicsit a jövőbeli terveiről is.
Összességében a riport jól sikerült és az operatőr egy régebbi werk videót is beledolgozott a mostani videóba.  Nézzétek meg Ti is, szerintem nagyon frappáns lett!

A videót a linkre kattintva tudod megnézni:Legjobbakat!
Aviana

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Na, ezért jó, hogyha a riporter ismeri az alanyt.
    Jó riport lett, nem unalmas, nem sablonos, és szól is valamiről!
    Ügyes vagy, és Virágnak még egyszer gratulálok. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images