III. SAKK | Válogató

hétfő, május 27, 2013


Elérkeztünk tehát a 2013-as verseny első és egyben legfontosabb állomásához, hiszen most történik a továbbjutó Lányok beszavazása. :) Összesen 34-en jelentkeztek a versenyre, de ebből csak 15 fő mehet tovább. Mi már nagy izgalommal várjuk szerintetek kik a legjobbak és kíváncsiak vagyunk arra is, hogy az induló csapat hogyan oldja majd meg az első téma feladatát.
10 főt a zsűri juttat be, azonban 5 főt Ti, kedves Olvasók és Szavazók! Így tehát szeretnénk szavazásra buzdítani Benneteket és a jelentkezők listáját alaposan átnézve, kérünk titeket kommentbe írjátok le nekünk, Ti kit juttatnátok be a versenybe. Nem kötelező az összes szavazó lehetőséget kihasználni, ha Neked csak három lány munkája tetszik, akkor csak ezt írd le; ez is érvényes - de maximum 5 szavazatot adhatsz le a lányokra! 

A szavazás menete:
A mi munkánk megkönnyítése érdekében a lányok "számait" írjátok kommentbe, persze ugyanitt várjuk a megjegyzéseket, hozzászólásokat is, de a szavazatokat a versenyzők számának megjelölése jelenti. Szavazásra példa: 
"Szeretnék szavazni a 3,11,27 számú Lányokra"
A hiteles szavazáshoz csatlakozz a bloghoz (jobb oldal - Rendszeres olvasók) és a Facebook oldalhoz. A névtelen szavazatokat most sem fogadjuk el! Kérünk mindenkit, hogy véleményét kulturált formában ossza meg velünk, ennyivel tiszteljük meg a versenyzőket és a zsűrit.  Fontos, hogy mindenki csak egyszer adhatja le a voksát.

Szeretnénk megköszönni az indulók munkáját, az időt, amit a nevezési sminkre fordítottak, köszönjük, hogy jelentkeztetek a versenyünkre. :) Nagyon sok sikert kívánunk Nektek!  Jöjjenek tehát az elkészített sminkek véletlen sorrendben:

A SZAVAZÁS LEZÁRVA

1. Blanka

2. Csilla


3. Dóra


4. Eszter


5. Enikő
6. Fanny


7. Fruzsina


8. Ági9. Gabcsy


10. Gréta11. Ildikó


12. Izabella13. Juctus14. Kata


15. Katie16. Kinga


17. Kriszi18. Laura19. Luci


20. Léna


21. K. Enikő
22. Moya23. Nóra24. Olcsi25. Orsi26. Rita27. Réka


28. Szabina29. Vera


30. Viki31. Dorcsi

32. Ibolya33. Zsófi34. Dotty

......................................................................................

Szavazni 2013. június 1. 12:00 óráig tudtok. A leendő nyertes ajándékait a Max Factor Hungary és a CsillámVilág állja. 
A zsűri tagjai: Szilvi, blogger, a verseny alapítója, Viki, a Viktória's Style írója és jómagam Aviana Rahl.

Figyelem: Minden versenyző szavazhat saját magán kívül bárkire. :)

Sok sikert kívánunk!

A SAKK csapat
You Might Also Like

415 hozzászólás

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia, 5 szavazattal rendelkezik minden olvasó/szavazó :)

   Törlés
 2. Ohh, igazából most akartam megnézni, meddig lehet jelentkezni, aztán szomorúan vettem észre, hogy erről lecsúsztam.. :D nah sebaj, azért a többiekre szeretnék szavazni, egyelőre mindenféle kritika nélkül :)
  Az én 'választottjaim': 15, 17, 23, 24, 25
  Sok sikert mindenkinek!

  VálaszTörlés
 3. 4,18 VERSENYZŐRE SZERETNÉK SZAVAZNI :)

  VálaszTörlés
 4. 4,7, 17, 24, 28 -as számú lányokra szavaznék.

  VálaszTörlés
 5. 4, 7, 14, 15, 23, 26, 34 :)

  VálaszTörlés
 6. Szeretnék szavazni a 8., 14., 15., 16., 25. lányokra! :)

  VálaszTörlés
 7. Én is szavaznék: 7 és 30, méghozzá azért csak kettejükre, mert bár a többi smink között is akad nagyon tetszetős, de ez a két lány nem csak sminket, kreativitást, de hangulatot is tudott közvetíteni, ami szerintem nagyon fontos.
  Egy aprócska kritikával, vagyis pontosabban kérdéssel is élnék, de nem személyeskedésnek szánom!: korhatárt nem akartatok kikötni? vagy külön korcsoportokat?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a kérdésed abszolút helytálló, és miután végignéztük a nevezőket, mi is megállapítottuk, hogy a jövőben valószínűleg lesz korhatár. a korcsoport dolog nem jutott eszünkbe, mert úgy gondoltuk, nincs még akkora ez a verseny, hiába egyre több a nevező és az érdeklődés, de bármi lehet:)
   most mindenesetre már így marad, aztán meglátjuk, inkább a fiatalabbak, vagy az "idősebbek" fognak élesben versenyezni:)

   Törlés
 8. Szeretnék szavazni a 4,8,16 számú lányokra :)

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 10. Szavazok a 4, 9, 17, 22, 24-es számú versenyzőkre. Hajrá!

  VálaszTörlés
 11. Szia. Én is szavaznék, mégpedig a 4,12,15 és 30-as számú lányokra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hali.Szavaznék a:4. 8. 13. 17.25.-es számú lányokra.Nagyon szépek lettel a sminkek.<3 :)

   Törlés
 12. Szavazok a 4, 17-es versenyzőkre :) Sok sikert :)))))

  VálaszTörlés
 13. Az 5ösre szeretnék szavazni ! :)

  VálaszTörlés
 14. Szépek a sminkek! Ügyesek vagytok!
  4, 5, 11, 15, 30 számú Lányokra szavazok.

  VálaszTörlés
 15. 7,15,16,17,28! :) Nehéz döntés volt...

  VálaszTörlés
 16. Szeretnék szavazni a 7,9,12,23,26-os számú versenyzőkre! :)

  VálaszTörlés
 17. Szavazok a 4,5,17-es számú versenyzőkre! :)

  VálaszTörlés
 18. Szavaznék: 15,20,25,28,30
  Sok sikert midnekinek :)

  VálaszTörlés
 19. A 6., 7., 13., 23. és 24. játékosra szeretnék szavazni :-)

  VálaszTörlés
 20. 4, 17, 20-as versenyzőkre szavazok! :)

  VálaszTörlés
 21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 22. 4, 7, 17, 22, 29 -es lányokra szavaznék!

  VálaszTörlés
 23. 4-es versenyzőre szavaznék!

  VálaszTörlés
 24. Sziasztok: az én voksaim: 2,7,23,29,32

  VálaszTörlés
 25. 7, 24 (Hajrá Olcsi <3) és 29

  VálaszTörlés
 26. Válaszok
  1. szia, névtelen szavazatokat sajnos nem tudunk elfogadni, csak regisztrált felhasználókét, ha valami problémád van a regisztrációval, mert volt már ilyen, akkor jelezd légyszi:)

   Törlés
 27. Szerintem a legügyesebbek: 7, 15, 17, 20, 28.

  VálaszTörlés
 28. Az 5-ösre szeretnék szavazni :)

  VálaszTörlés
 29. Sziasztok! :)))

  Az én választottaim: 7, 9, 12, 22. számú leányzók! :)))

  VálaszTörlés
 30. Sziasztok!

  Szavaznék a 7,9,24. számú lányokra! :)

  Egy kalappal mindenkinek a versenyhez!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A hűséges olvasóm <3 Jajj, minden kommented, így ez is jól esik!

   Törlés
 31. Több smink is megtetszett, nehéz volt dönteni, de csak sikerült: 5, 8, 13, 17, 20.

  VálaszTörlés
 32. Szeretnék szavazni 9, 12, 14, 15, 24-es számú versenyzőkre.
  Nagyon sok szép munka készült,de nekem most Gabcsy és Olcsi vitte a prímet. :)
  Gratulálok csak így tovább lányok még sok gyönyörű sminket szeretnék látni tőletek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először azt hittem, hogy a nővérem vagy, ő is Judit! Nagyon köszönöm amúgy!:) Jól esik, hogy tetszett! Úgy látszik, hogy van, akinek nem csak a 'kevesebb=több' smink jön be:)

   Törlés
 33. A 8, 11, 15, 17 lányokra szeretnék szavazni.

  VálaszTörlés
 34. A 4,17 számú lányokra szeretnék szavazni.

  VálaszTörlés
 35. Kedves jelentkezők / versenybírák!

  Úgy gondolom eljött az idő, hogy kinyilvánítsam a véleményemet arról amit a versenyről és a versenyzőkről gondolok. Végig néztem az első SAKK versenyt is, már akkor motoszkált a fejemben, hogy néha megírom mit gondolok, de mindig visszafogtam magam. Viszont ezzel a mezőnnyel szemben nem tudom magamban tartani a gondolataimat. Aki nem kíváncsi arra, hogy én laikus szemmel mit látok, az innentől kezdve ne olvassa tovább (bár a hozzászólásom úgyis törölve lesz, hisz a mai világban senki sem képes elviselni az építő jellegű negatív kritikákat, inkább megbújik előle). Nem fogom név szerint említeni a versenyzőket (talán egy-két helyen a sorszámukat megemlítem)!

  Nem hagy nyugodni az egészben az, hogy egyre több a 15 év alatti kislány a mezőnyben. Ebben a korban rendszerint az én időmben a lányok a parkban hintáztak még, esetleg egy délutáni mozi filmre beültek a Plázába, de nem sminkelték magukat eszeveszett módon, kirívóan. Nem szerkesztettek video-blogokat arról, hogy miként (nem) tudnak sminkelni és mennyire (nem) jártasak a témában, de ami mindezt felülmúlja, hogy még a különböző kenceficék nevét is tájszólással ejtik ki! Előbb úgy gondolom meg kellene tanulni, helyesen, kulturáltan, összetett módon beszélni (teszem azt, például a cellux ragasztó tárgyragja celluxot, és nem celluxt) illetve egyfajta bő szókincset létrehozni, majd ezek (megléte!!!!) után, megtanulni egy idegen nyelvet, hogy az adott termék nevét magunkhoz mérten a legjobb kiejtéssel ejtsük ki. Mindezek mellett az adott gyermekek szüleit sem értem, miért engedik azt, hogy tizenéves (vagy még az alatti) kislányuk sminkelje magát, és adva a lovat alájuk különböző (márkátlan) holmikat vesznek nekik. Nem tudom mennyire jártasak ezek az emberek a biológiában (egy természettudomány aki ezt még nem tudná, mert általános iskolában csak 7-től kezdve tanuljátok majd!). Mert aki egy cseppet is ért hozzá, annak lehetne annyi esze, hogy az élettani háttért tekintve nem tesz jót egy serdülőkor előtt álló vagy éppen a pubertáskorban lévő szervezetnek ha az arcát mindenféle vackokkal kenegeti. Persze aki élete végéig pattanásos, miteszeres, zsíros bőrt szeretne az folytassa, sőt alvás előtt is fesse be magát az előbb említett termékekkel, így elősegítve szépsége megőrzését! De lépjünk is tovább a következő érdekes témára.

  Az igényesség! A jelentkezők 85%-a nem jellemezhető ezzel a tulajdonsággal, mert nem hogy nem tud maradandót alkotni, de egyszerűen ízléstelen amit művel. Teszem azt, a kevesebb néha több (ugye Olcsi?!) vagy nagy kedvencem itt a 10-es számú versenyző, (aki az előző kategóriában is viszi a pálmát, a 9-10 éves korával), de hogy számomra felfoghatatlan ezzel a sminkkel Ő mit szeretne a világnak megmutatni? Mert így még azok a lányok/fiúk sem sminkelik ki magukat, akik a testükből élnek (és ami tényleg a legbosszantóbb, hogy ennyi idősen!!!). A 19-es versenyző szintén igazán egyedi, ízléstelenségét tekintve. A 24-es versenyzőhöz tudnám hasonlítani (a kevesebb néha több!). De visszakanyarodva (24-es) versenyzőnkhöz, ezt neki címezve írom: nem attól leszel nyertes ebben a versenyben, ha az előző forduló döntőseinek ötletét egyesíted, lemásolod. Ezt nem nevezném igazán egyedinek, inkább alpári, primitív megnyilvánulásnak. (Tedd fel magadba a kérdést: magadénak éreznéd-e a nyereményt, ha tudnád, hogy ezt amiatt szerezted meg mert lemásoltad ellenfeleidet?)

  Azt hiszem jelenleg ennyi lenne a mondandóm. Innentől kezdve is követni fogom a versenyt, ahogy eddig is tettem, remélem a kis beszámolóm valakit a jó irányba fog vezérelni.
  Üdvözletem küldöm Mindenkinek! Kellemes versenyzést!

  VálaszTörlés
 36. Kedves Kormoszóma!

  Nem szoktunk véleményt, kommentet törölni, hacsak nem ér egy bizonyos igénytelenségi szintet, szóval nem hiszem, hogy a tiednek ez lenne a sorsa.
  Nem tisztem a nevező lányokat védeni, és abban egyetértek veled, hogy van, aki sajnos egyértelműen nem fog továbbjutni, mert sem a kép minősége, sem, ami rajta szerepel, nem értékelhető. Ennek ellenére, a versenynek ebben a szakaszában ez a "menet", minden fotót, nevezést kitettünk, viszont be csak az kerülhet, aki tényleg jó. Ezért van az, az egész verseny során, hogy nagyrészt a zsűri dönt, amiben két, mondhatom sminkes és én vagyunk benne.

  Olcsira való utalást én bevallom, nem értem, hiszen az előző versenyben ő eljutott a végéig, így max. magát másolhatná:) Ezt esetleg kifejthetnéd bővebben.

  Az, hogy ki jelentkezik, egyébként ő kicsoda, mivel foglalkozik, hány éves, az nem a mi dolgunk, bár most nagyon sok fiatal lány volt, ezért a jövőben, mint írtam máshol is, korhatár bevezetését tervezzük.

  A kritikát örömmel vesszük, de a sértegetésnek és személyeskedésnek szerintem nem ez a helye.

  VálaszTörlés
 37. 4, 7, 11, 15, 28-as lányokra szavazok! Hajrá:)

  VálaszTörlés
 38. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 39. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 40. Kár hogy csak 5 szavazatunk van ;D
  5,8,15,17,20 számúakra teszem le a voksom :)
  Sok sikert Csajszik! :)

  VálaszTörlés
 41. Helóó.:)

  szeretnék a 4-es számú lányra szavazni.:)

  VálaszTörlés
 42. Az 5ösre szeretnék szavazni ! :)

  VálaszTörlés
 43. 4., 15., 17. és 34. sorszámú lányokra szavazok! :)

  VálaszTörlés
 44. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 45. Az 5-ösre szeretnék szavazni hajrá hajrá :)

  VálaszTörlés
 46. Szavazni szeretnék az 5. versenyzőre!

  VálaszTörlés
 47. Sziasztok!
  Szeretnék szavazni : 5, 7, 9, 15, 17
  Nagyon ügyesek a Lányok!
  Sok sikert kívánok Mindenkinek! :)

  VálaszTörlés
 48. A 7. Lányra szavaznák hajrá Fruzsi.

  VálaszTörlés
 49. Kedves Kromoszóma!

  Köszönjük az építő jellegű -negatív- kritikát, de kihagytad a II. SAKK-ot! Javaslom tekintsd meg és ismerd meg Olcsit, aki a legutóbbi versenyben a második helyezést érte el. Egyedi és kreatív sminkjeivel a legjobbak közé került és a mai napig az egyik legügyesebb amatőr sminkesnek tartom! ( Amatőr= nem tanulta, nincs végzettsége róla )

  Bevallom, őszintén nem tudom hogy kezeljem a bevezetődben írtakat, hiszen sem arról, hogy ki mikor kezd el sminkelni, sem a biológia óra késői bevezetéséről, sem az anyukák hozzáállásáról saját gyerekükkel szemben: nem mi tehetünk!
  Úgy hiszem, nem ez az a fórum, ahol kampányolni lehet ezeknek a dolgoknak a változásáért.

  Az előválogató célja megtalálni azt a 15 embert, aki megfelelő képességei birtokában a zsűri és az olvasók szerint is a legesélyesebb arra, hogy elkészítse a versenyben kiírt témákat. Nem győztük hangsúlyozni, hogy JÓ minőségű képeket várunk. Aki ezt a minimális kérést sem teljesített - egy példa a sokból: éles legyen a kép - nem valószínű, hogy tovább jut versenyben. A korhatár bevezetése pedig az ötödik olyan kép után merült fel bennünk, amit rendkívül fiatal versenyző küldött; úgy hiszem ez után nem lett volna fair módosítani az eredeti felhíváson és az ő nevezésüket visszavonni.
  Nem kérdés, hogy a verseny a jövőben új szabályokat is bevezet!

  Kár, hogy ilyen sokáig magadba tartottad a véleményed, mert úgy gondolom, sok leendő versenyzőnek segíthettél volna; ám azt is le kell vonnom mindebből, hogy a kommenteddel senkit nem támogattál, csak sértegettél és személyeskedtél. A jelenlegi előválogatón a véleményed már nem 'segít', hiszen a verseny elindult. Segítség lehet azonban az első témásoknak - legalább megtudják mi vár rájuk, ha nem fogadják meg a tanácsainkat.

  Nem töröljük a kommentet, nem félünk senki véleményétől, ellenben a minimális tiszteletet elvárjuk mindenkitől, ahogy azt mi is megadjuk, például Neked.

  Üdv: Aviana Rahl

  VálaszTörlés
 50. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 51. Halihó!
  Szeretnék szavazni a 4, 5, 7, 30, 33 számú lányokra! Sok sikert nekünk! ♥

  VálaszTörlés
 52. Sziasztok! a 15-re szavaznék, hajrá Katie :)

  VálaszTörlés
 53. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 54. Szeretnék szavazni a 4,7,15 számú lányokra!:)

  VálaszTörlés
 55. az 5. versenyzőre szavaznék ! :)

  VálaszTörlés
 56. Hali! A 20. számúra szavazok. :)

  VálaszTörlés
 57. Szeretnék szavazni a 20. lányra ! :D

  VálaszTörlés
 58. szia! szeretnék szavazni a 29.re :)

  VálaszTörlés
 59. Sziasztok! szeretnék szavazni, a 11, 24, 26-os számú lányokra. Úgy gondolom, ezek a munkák azok, ahol igényesen kivitelezett, kreatív munkákat láthatunk. Vagy legalábbis ez az a képminőség, ahol ezt ki lehet venni. Egyébként mindenki nagyon ügyes, a fiatalabbakat sem gondolom, hogy élből le kellene szólni, nyilván látszik a tapasztalatlanságuk, de mindenki elkezdi valahol.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. El sem tudod hinni, mennyire nagyon köszönöm!!!!

   Törlés
 60. Sziasztok! szeretnék szavazni, a 11, 24, 26-os számú lányokra. Úgy gondolom, ezek a munkák azok, ahol igényesen kivitelezett, kreatív munkákat láthatunk. Vagy legalábbis ez az a képminőség, ahol ezt ki lehet venni. Egyébként mindenki nagyon ügyes, a fiatalabbakat sem gondolom, hogy élből le kellene szólni, nyilván látszik a tapasztalatlanságuk, de mindenki elkezdi valahol.

  VálaszTörlés
 61. Kedves szerkesztők!

  Úgy vélem a hozzászólásom senkit nem sértett meg. Javítsatok ki, de nem emlékszem arra, hogy degradáló, csúf, esetlegesen primitív szavakkal jellemeztem volna bárkit is a mezőnyből.

  Az, hogy Olcsi sminkjét, illetve az egész versenyhez való viszonyát nem tartom egyedinek, még nem mondanám sértőnek! Aki nem tudja elviselni ezt, - a negatív kritikát, - az sajnos nem rendelkezik elég önkritikával sem (ami valljuk be ehhez a versenyhez elengedhetetlen szempont!) Láttam a II. SAKK versenyt is, éppen ezért fogalmazódott meg bennem, hogy az előző versenyek döntőseinek a munkáját másolja, formálja magának. Hiszen a most készült sminkjében is számos előző versenyző munkáját véltem felfedezni! De mivel nem akarunk személyeskedni, ezért nem emelném ki melyik részlet melyik előző mezőnyben indult versenyző sminkjére asszociál. Ez pedig nem egyedi, amit pont megkövetel ez a verseny. Nem az a probléma, hogy amatőr-e az illető vagy sem, mert tudok olvasni, és sokakkal ellentétben értelmezni is tudom a látottakat, hogy ez egy amatőr verseny! Viszont az, hogy valaki nem profi, nem függ össze azzal, hogy nem is egyedi. Ez viszont az én általam említett személynél ha tetszik, ha nem, nem nyílvánul meg. Nem attól lesz valaki egyedüllá, hogy ötvözi az elemeket amiket másoknál már megfigyelhettünk!

  Kicsit úgy érzem mindkettőtök mondandójából, hogy túlságosan elfogultak vagytok vele szenmben, pedig egy zsűribizottságnak pont objektívan kellene megnyílvánulnia!
  Sőt azt is építőjelleggel tenném hozzá, ha már arról beszélünk ki sérti meg a másikat (miszerint nem fogtam fel, hogy ez egy Amatőr verseny), a bizottságban nem csak sminkeseknek kellene helyet foglalnia, hanem egy állandó laikus szemmel pontozó egyénnek is, hiszen ha amatőr versenyről beszélünk, akkor ne csak a szakma nagyjai pontozzák a versenyzőket! Nem de?!

  Utólag csak annyit mondanék, hogy az előző hozzászólásom bevezető soraiban költői kérdéseket feszegettem, hiszen tisztában vagyok azzal, semmi beleszólásunk ki mikor kezdi a "szakmát", de az, hogy én ezt szóvá teszem - mert számomra (és a környezetemben élők számára is) bosszantó, ha egy 10 éves lány sminkeli magát, - még nem bűn!

  További sok sikert, és egy csepp egyediséget! Üdvözlök Mindenkit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én eleve ki sem tettem volna a 14 éven aluliak képét, hanem írtam volna egy kedves köszönő e-mailt nekik és kész.

   Ők még gyerekek és nekünk felnőtteknek a "dolgunk" és egyébként kötelességünk, hogy jóhiszeműen álljunk hozzájuk és megvédjük őket. Ebben szerintem az is beletartozik, hogy visszautasítjuk a jelentkezésüket, mert biztos most a kislány is bújja a blogot....én a helyében már a szemem sírtam volna ki. Hozzáteszem nem azért, mert kritikát kapott, hanem mert a gyerekek és a fiatal tinik még érzelmileg nem elég érettek az ilyen konfrontációk feldolgozásához és többet sérülnek lelkileg, mint amit nyerhetnek....arról nem is beszélve, hogy láthatólag egyesek még felnőtt korukra is itt tartanak.

   Törlés
  2. két dolog, én vagyok a laikus, de látom nem figyelted, amikor leírtam:)

   másik meg, kínosan ügyelünk az objektivitásra, nem egyszer volt, hogy bár imádtuk a versenyzőt és szívünk szakadt meg, kb. sírva pontoztuk le, mert egyszerűen a munkája nem felet meg

   de nem dolgunk a magyarázkodás, na :)

   Törlés
  3. @calo(z) valószínűleg így kellett volna tenni, illetve kell majd az a korhatár dolog, most ez van, ennek ellenére az egyik fiatal versenyző szerintem pl. olyan művet nyújtott be, ami, ha pontosabb lenne, még akár megállhatná a helyét is. aki nagyon rossz fotót küldött, azt kértük, küldjön újat, ennyire tellett a versenyzőktől.

   Törlés
 62. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 63. Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Ahh, kis tanci-mancim! Nagyon köszönöm!!!

   Törlés
 64. nekem a 4.,5.,11.,20., és 34.-es számmal ellátott lányok sminkjei tetszenek!
  sok sikert mindenkinek! ;)

  VálaszTörlés
 65. A 19., 24., és a 11. sorszámú lányokra szavazok! :)

  VálaszTörlés
 66. Szeretnék szavazni a 4, 5, 11, 13 és 30as versenyzőkre! Sok sikert mindenkinek! :))

  VálaszTörlés
 67. 7, 8, 16, 20, 25! Érdekes kérdés a kevesebb néha több dilemmája. Így tényleg nehezebb a döntés, és nehéz összehasonlítani a nappali sminket az alkalmival, egyes esetekben a komplett 'maszkokkal'. A helyetekben lehet kitalálnèk egy témát a nevezéshez is, így megkönnyítve mind a versenyzők,mind a szavazók dolgát. Lehet, hogy nem egy ügyes versenyző fog most azért kiesni,mert túl egyszerűnek tűnik a sminkje a többihez képest. Kíváncsian várom a következő fordulót :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én azért tartom jónak ezt, hogy bármivel lehet jelentkezni, mert van, aki a nappali/ éjszakai sminkekben sokkal ügyesebb, mint sokan- pl. én- a kreatívban. Eszti sem egy klasszikus fantáziasminket készített, mégis gyönyörű lett. De amúgy igen, nagy dilemma ez az összehasonlítás, de szerintem itt is minden magához mérten/magában elemezendő, mint Ady Héja-nász az avaron c. verse:)

   Törlés
 68. 8, 15, 16, 17, 23-as számú lányokra szeretnék szavazni :)

  A legtöbb munka egyébként most nem tetszik... ha a felhívásban jó minőségű képekről volt szó, akkor ezt igazán lehetne teljesíteni. Egyrészt mert szerintem alap, másrészt mindannyiunk érdeke is, hiszen életlen és/vagy rossz fényviszonyok között készült képeket nem lehet megfelelően megítélni.
  Meg még annyit fűznék hozzá, hogy én pártolnám a korhatár bevezetését a későbbiekben.

  VálaszTörlés
 69. Szeretnék szavazni a 17-esre :)

  VálaszTörlés
 70. 16,20,28,30,34.....Hű de nehéz döntés volt!!! Mind gyönyörű, mindenkinek sok sikert!!! :)

  VálaszTörlés
 71. Válaszok
  1. Elnézést, véletlenül a másik fiókkal szavaztam, de L néven követem a blogot :)

   Törlés
 72. Szeretnék szavazni :) 3, 4 ,5 ,9 ,17-es számú versenyzőkre :)

  VálaszTörlés
 73. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 74. Végre összeállt!

  4,7, 9, 11, 17

  Rájuk szeretnék szavazni!:)

  Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki rám szavaz! Igazán megtisztelő:)

  VálaszTörlés
 75. Szeretnék szavazni a 2., 11. és 34.-re! :)

  VálaszTörlés
 76. 11-es Ildikó, nekem az övé tetszik a legjobban a mezőnyből :)
  17. Kriszti
  28. Szabina
  24. Olcsi
  34. Dotty

  :) Szép napot mindenkinek

  VálaszTörlés
 77. Szeretnék szavazni: 7,9,15,16,17
  A korhatár bevezetését én is pártolom, és a jó minőségű kép! Sőt az sem lenne rossz, ha a jelentkezéshez is egy témát kapcsolnátok, mert könnyebb lenne szavazni és mivel a további fordulókban mindig lesz egy adott téma így szerintem így sem úgy sem jelentene ez gondot és így már az elején jobban le lehetne szűrni, hogy ki mennyire ügyes és kreatív, habár most nem volt nehéz a választás, mert kb 5 versenyző 16 év alatt van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a képek minősége ki volt kötve, és a többen kaptak levelet is, hogy egyrészt küldjék újra, másrészt a fordulókban ez már nem megengedett
   témákat nem tervezünk a jövőben megszabni, nekünk alapvetően megfelel ez a jellegű jelentkezés, végül is, ha végig nézitek a versenyeket, működött:)

   Törlés
 78. 24es Olcsiiii,mint mindig.
  ötletes és EGYEDI.akárki akármit állít.
  hajrá szivem :)

  VálaszTörlés
 79. Ahoy, én a 4. sz. indulóra szeretnék szavazni, ha lehet, mind az ötször :P :)

  VálaszTörlés
 80. Nekem a 15, 16, 23, 34-es számú sminkek tetszenek a legjobban.
  Sajnos be kell valljam, eléggé csalódott vagyok, ugyanis nagyon sok munka hanyag és nem is tudom elképzelni hogyan lehet némelyikkel nevezni. Vagy a fotó minősége az, ami szörnyű. Az lenne a kérdésem, hogy photoshoppolt képpel lehet-e nevezni? Csak mert az egyiknél nekem nagyon olyan érzésem van, hogy dolgozva lett a képen, és szerintem ez így nem fair. Elnézést, nem bántani akarok senkit, csak észrevétel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. azért ez mégsem egy világszínvonalú verseny, na :) az amatőr lányoktól ennyi tellett, vannak jobb és rosszabb fotók. utómunkát elnéztük most, ahol szerintem van, az egyébként szép munka, természetesen a fordulókban, tehát élesben nincs és nem is lehet ilyen, eddig sem volt

   Törlés
 81. szavaznék a 4es (Hajrá Eszti), 7,8,17,26- os versenyzőkre :) Nagyon szép munkák :))

  VálaszTörlés
 82. A 24-es versenyzőn látottatakat nem sminknek nevezném, hanem nevetséges maszkarának!

  Így a szavazatomat megtartom magamnak. Köszi, viszhall'

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. véleményedet megtarthattad volna magadnak is, akár ;)

   egyébként Olcsin kívül még 33 versenyző van

   Törlés
 83. Hú, meg kell mondjam, baromi nehéz csak 5 leányzóra szavazni...egyébként én szavazhatok? (Nyilván magamra nem fogok. :P)  VálaszTörlés
 84. Én a szavazataim a következő 4 lánynak adom és mindhez fűznék egy sort:
  11 - Úgy látom eddig méltatlanul kevés szavazod van, de én mégis rád szavaznék, mert nagyon tetszik a száj, igazán ötletes és mai, divatos. A szemem lévő pasztell színek nagyon tetszenek. (Nekem személy szerint a kis pöttyök már nem kellenének, de ebben én nem kötök bele). (Az utolsó képen a reflexfények nagyon tetszenek.) Annyit tanácsolok, hogy próbálj meg jobb minőségű képeket készíteni.
  4 - Nagyon tetszik a smink, (kár hogy nem látni mi van a szemhéjadon), összességében annyi a "problémám", hogy kicsit torzít a kamera, mivel túl közelről van fotózva.
  24 - Kicsit elveszel itt a sok szemsmink között. :D Jó a hangulat, jó a fotó. Ezt folytasd így! :) A sminkben annyi hibát találok, hogy a foltok lehetnének szebben kidolgozva, és ha már a nyakadra is leviszed, akkor ott is kicsit pontosabb lehetne.
  7 - Nekem nagyon tetszik az a magenta színű lepel, feldobja az egész képet. :D Emellett, a szavazatom azért adom neked is, mert igazán megnyerő a szemhéjon található színek kavalkádja és átmenete. Olyan, mint egy bogár kitinpáncélja.

  Sajnos mégse egy sort fűztem. :D Remélem nem érzi senki ezt okoskodásnak, én a tanácsaimat szerettem volna megosztani.
  Izgalommal várom a verseny többi fordulóját, kicsit szomorúan, hogy én most nem vagyok benne. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. EZ az igazi kritika. köszönjük, Valcsi :)

   Törlés
  2. köszönöm még egyszer a jó tanácsokat!!! megfogadom őket! és a szavazatodat is köszönöm! \(^3^)/

   Törlés
 85. 4,7,9,11,17 Sok sikert mindenkinek! :)

  VálaszTörlés
 86. 4; 16; 24; 28; 30;
  Nekem ezen lányok sminkjei tetszenek a legjobban.

  VálaszTörlés
 87. 4, 5, 7, 11, 12 lányokra szeretnék szavazni :)
  sok sikert mindenkinek!!

  VálaszTörlés
 88. 13 15 24 26 34
  Köszönöm a lehetőséget, sok sikert Lányok:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bocsi,nem írtam veszőket,egyértelműsíteném:
   13, 15, 24, 26,34

   Törlés
 89. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 90. Rettentő nehéz volt kiválasztani 5 versenyzőt, de sikerült... Nekem legjobban a 7, 9, 24, 32 és 34-es versenyzők munkái tetszenek.

  VálaszTörlés
 91. köszönöm a szavazatokat :) (Rita vagyok)
  én csak egy versenyzőre szeretnék szavazni: 15 Katie :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images