Tavaszi szájfényeim

csütörtök, május 02, 2013

    Ez a négy szájfény a mostani legtöbbet használt darab, melyek belekerülnek a táskáimba. A színek nagyjából minden lehetőséget felölelnek, amit én használni szoktam és ami úgy hiszem, hogy még jól is áll. Igaz, tavaszinak írtam őket - de már úgy érzem erősen a nyárban hajlunk -  azért akkor is csak kitartok amellett, hogy tavaszi szájfényeknek kiválóak és sokat használtam őket. 

A Sleek Mediterranien kollekciójának Monte Carlo-ja egy erősebb rózsaszín, nagyon finom illattal. Nem mondom azt, hogy szeretem a rózsaszínt, mert tudjátok, hogy nem, de ez egy kicsit olyan neonos beütésű (nem az ocsmány fajtából) és engem is meglep, de tetszik. Régóta megvan és gyakran is használom: szépen fed, de nagyon hamar lekopik.
A Bellapierre átlátszó szájfény, vaníliás illattal és mivel ásványi alapú termék előszeretettel kenem magamra. Ahhoz képest, hogy sokat használom, alig fogyott belőle valami. Nem mondanám erősen ragacsosnak, de azért jól bírja a kiképzést az ajkakon. 









Az Essence - 04 trendsetter szájfényt ajándékba kaptam és annak ellenére, hogy ez is egy rózsásabb - pirosabb árnyalat, pont az a típus még, amitől nem menekülök el. Jó kis vastag a textúra, ragacsos és szuper tartós, plusz az illata is nagyon finom. 
Az Artdeco szájfénye nagyon alkalmi, kódja a 2-es. Arany csillámok vannak benne egy átlátszó masszában, amitől ragyognak az ajkaim, ha ezt a szájfényt viselem. Közepesen sűrű, sajnos annyira nem is tartós, de mindezt ellensúlyozza, hogy mennyire szép és viselhető :) 



Balról- jobbra: Sleek, Bellapierre, Artdeco, Essence

Balról- jobbra: Sleek, Bellapierre, Artdeco, Essence

Balról- jobbra: Sleek, Bellapierre, Artdeco, Essence

Most hogy jön a forróság, egy darabig szegények pihenni fognak, ugyanis ebben az időszakban semmit nem bírom elviselni a bőrömön/arcomon. Kár értük, nagyon kedvelem őket.


Ti mit használtok most? Van abszolút kedvenc szájfényetek?


Legjobbakat!

Aviana

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. A Sleek nagyon tetszetős, nálam a szájravalók (meg mondjuk szinte minden.. :D) használata úgy néz ki, hogy mindig rákattanok egy valamire, aztán jön a másik.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, néha én is így vagyok...addig használom, míg ki nem végzem. :) Bár ez csak ilyen 'szájravalók' esetében van, sajnos a többi esetben állnak a termékek és várják, hogy elhasználjam őket :(

   Törlés
 2. Nekem idáig csakis az Avon Glazewear szájfények váltak be. Őket imádom a legjobban. A mostaniban sajnos már csak egy kicsi van, így hamarosan szerintem megint beszabadulok a kis Avonos boltba! Tuti nem csak szájfénnyel leszek gazdagabb! Bár jön a Joy napok! Úgyhogy lehet ott is szétnézek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, azok tényleg nagyon jók. A tesókámtól kaptam egyszer, de már elfogyott :( A mostani Avonban van, azt mondod? Lecsekkolom :)

   Törlés
  2. Igen most is vannak hiperszuper akciók! :) 850 Ft, amúgy meg 1600 Ft-ot is elkérnek egy olyanért! :) Tuti most fogok lecsapni rá! :D Csak szabaduljak be! :D

   Törlés
  3. Na, akkor én is megnéztem azt a katalógust :P

   Törlés
 3. Én most a NYC City Sorbet szájfényét használgatom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, olyat még nem próbáltam :$

   Törlés
  2. A Kiss Glosst.? Egy ilyen barackos rózsaszínes szín, és imádom. Ahhoz képest hogy öszzvissz 400 ft volt hihetetlen egy termék!!

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images