Te milyen típus vagy? | Ősz

szombat, május 25, 2013

    Már tudom, hogy sokan várják ezt az írást, így igyekeztem jól összeszedni Nektek minden információt ezzel kapcsolatban. A magyar lányok többsége tipikusan az őszbe sorolandó, azonban ide tartozik egy különlegesebb csoport is, a vörös hajúak csoportja; így tehát az ősz már igencsak naggyá válik.  Szerencsére azonban a két csoport színvilágában rendkívül hasonló, így összevonva tehetünk róla megállapításokat. 


ŐSZ

Honnan ismered fel?

A mediterrán típusú lányok tartoznak ide, akiknek barna hajuk, barna szemük, kreol bőrül van. Illetve a vörös hajú, világos és kreolosabb bőrű lányok is. A vörös hajúaknál megjelenhet a szeplő is, a szemszín pedig lehet a barnán túl, zöld és kék is. 

Milyen színek állnak nekik a legjobban?

Ha gyorsan össze kéne foglalnom, akkor azt mondhatnám, hogy szemfestésben az őszi erdő színei a tökéletesek. Ide értem a rozsdabarnát, mustársárgát, a zöld és a barna összes árnyalatát, narancsot, aranyat, bordót, a melegebb árnyalatokat, szürkét, mályvát, mahagónit, karamellt stb.

Mi előnyös még?

Aki kedveli a rúzsokat bátran használjon élénkpirosat, sötét rózsaszínt, áfonya vöröset, barnásvöröset, sötét sárgabarackot, barnás rúzsokat. Szájfénynek a legszebb az átlátszó, vizes hatású termék. A szemet lehet feketével is festeni, nagyon drámai kinézetet kölcsönöz. A bronzosítás pedig sokkal szebben mutat, mint a pirosítás. Ezek tehát a fő irányelvek, ezek mentén érdemes elindul, ha bizonytalan vagy abban, mi is áll jól Neked. 


.....

Mivel itt két hasonló csoport van egymás mellett, figyelni kell arra, hogy a fentiekben ki mit használ. A vörös csoport egy kicsit hajlik a tavasz felé, hiszen sok vörös hajú szeplős lánynak alapvetően világos bőrtónusa van, így ők lágyabb bronzosítót válasszanak maguknak, ne túl erőset. Kiemelő színnek a belső szemzugba nagyon szép a bézs, arany, testszín, fehérarany. Ez a csoport is nagyon izgalmas és sok lehetőséget rejt a szépítő sminkekre. Mint írtam a vörös hajú lányoknál lehet egy kis keveredés a tavasz felé, illetve vannak olyan barna hajú és szemű lányok, akiknek fehér a bőrük; ők is az őszhöz tartoznak. Ha bizonytalan vagy ebben, érzetre el tudod dönteni, hogy a melegebb vagy a hidegebb színvilághoz tartozik az illető vagy éppen Te. :)

A következő részben a 'winter is coming' azaz a Tél jön, és ezután egy keveredős poszt következik, amihez már beszereztem pár szuper parókát :) 


Legjobbakat!
Aviana

You Might Also Like

2 hozzászólás

 1. Szia Evelin!
  Szeretném segítséged, vagy véleményed kérni, nem beauty témában.

  erről lenne szó: http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/2013/05/segitsegeteket-kernem-illetve.html

  Nagyon tanácstalan vagyok :(
  Köszönöm,ha hagy valami megjegyzést a bejegyzésemnél,és elolvasod.

  Ibi

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images