Igazából szeretem 01

kedd, június 25, 2013

Ismét sikerült pár újdonságot beszereznem a leendő sminkekhez. Bár most aktívan nyári szünetelek az alkotás téren, azért hamarosan nagy segítségemre lesz néhány darab az alábbiakból. Több smink termék tesztet nem fogtok látni tőlem, a kedvenceim rövid bemutatását viszont igen. Mindig igyekszem olyat vásárolni, ami számomra jó, ebből adódik, hogy igyekszem kerülni a használhatatlan termékeket. Nekem nehezemre esik azokat a termékeket ajnározni, ami bevált; azon kívül, hogy "szeretem" és "imádom" többre tőlem nem futja. Remélem ezt megértitek és szívesen fogadjátok a jövőben az ilyen jellegű Igazából szeretem posztokat.


Red Cherry szempillákat már csak azért is akartam magamnak, merthogy emberi hajból vannak és végre nem azok a műanyag darabok, amiket még egy kínai boltban is megtalálhatunk. Olyan, de olyan sokáig vártam, hogy végre enyém lehessen a #102-es számú darab, hogy el sem tudom mondani. Ha már éppen elérhető volt, vettem hozzá még egy pillát, plusz egy DUO műszempilla ragasztót. Én eddig csak Kryolant próbáltam, így alig várom, hogy ezzel is birkózhassak egyet. A tincses pillákat egy fodrászkellékesben, a többit pedig innen vásároltam meg.Rajongok a Smashbox termékekért és amikor csak lehetőségem nyílik rá igyekszem beszerezni egy-két darabot. Jó a minősége, tetszenek a színei; pont úgy ahogy ennél a Beauty in bloom palettánál is. Sajnos az utazás során szegényem egy kicsit megtört és az egyik nude színtől búcsút kellett vennem, de ennek ellenére természetesen használható a paletta. Nagyon szép visszafogott szemfestést lehet vele készíteni és a por állagú festékek mellett van három darab krémes is, ami tushúzásra alkalmas. Innen vásárolhatod meg.

Ez az Urban Decay- Smog fenomenális színű darab. Egyetlen bajom van csak vele, az pedig a formátuma. Annyi festék van azon a kis lapáton, hogy amíg kiveszem a tégelyből 1000 darab porszem hullik rá a kezemre és akkor még nem is használtam. Az biztosan elképzelhetetlen, hogy a lapáttal tegyem a szemhéjamra a színt, hiszem millió darab hullik rá az arcomra. Ezzel tehát a kiszerelés miatt trükközni kell, de a színe és annak tartóssága kárpótol mindenért. Innen vásároltam meg.


A Collection 2000 -től nekem eddig csak kis tégelyes festékek/pigmentek voltak, azonban ez a tus nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Groupie 4 a színkód és ahogy megpróbáltam megörökíteni nektek, zöldes-kék színe van, arany beütéssel. Azon túl, hogy szerelmes vagyok ebben a színbe, annyira tartós, hogy mikor a kezemre feltettem ezt a kis tesztet, egyszerűen nem bírtam lemosni. Nem fog rajta a szappan, a dörzsölés, csak és kizárólag sminklemosóval tudtam leszedni. Őt innen rendeltem meg.

Ezek tehát a legújabb szerzeményeim és bár a tust már viseltem, leginkább a Red Cherry műszempillák azok, amik piszkálják a fantáziámat. Viszont ha már itt vagyunk, szeretnék a figyelmetekbe ajánlani két nagyon ügyes tesztelőt. Az egyik Bia lenne, a másik pedig Katy; úgy hiszem ők kiváló szinten művelik ezt a dolgot. Nézzetek be hozzájuk. :)You Might Also Like

11 hozzászólás

 1. Én imádtam a DUO ragasztóm!:) A legjobb!!!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alig várom, hogy kipróbáljam én is! Bár a Kryolan sem volt rossz, de a DUO körül már legendák keringenek :P

   Törlés
 2. Köszönöm szépen az ajánlást :)
  Én is vettem pár műszempillát, sorosat és tincseset is, de egyelőre csak az utóbbit próbáltam, egyetlen egyszer :D De most kedved kaptam gyakorolni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A tincsessel már jól megvagyok, a soros még 5-ből 4x ki akarja szúrni a szemem, na de majd ezekkel. :P Érzem velük minden más lesz :D

   Törlés
  2. Nekem sikerült felraknom végül mindkét sorosomat! :) Nekem a #DEL és a #747M van meg, plusz a #1, de azt most nem találtam.

   Törlés
  3. Ügyes :) ha hazaértem a nyaralásból én is kipróbálom őket :P

   Törlés
 3. az emberi hajasra nagyon kíváncsi vagyok!
  mikortájt lessük egyébként a SAKK II. fordulóját? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagy reményeink szerint vasárnap minden lány elküldi a munkáját. :$ utána pedig azonnal jön is a poszt

   Törlés
 4. mennyi soksok műszempilla!:) én is most vettem tincses műszempillát, eddig egyszer próbáltam, de még gyakorolni kell:)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images