III. SAKK | Előválogató eredmények

vasárnap, június 02, 2013


Mielőtt bármibe is belekezdek, el kell, hogy mondjam: köszönettel tartozunk a szavazóknak, hogy támogatták a versenyzőinket voksaikkal, véleményükkel; továbbá az építő jellegű kritikáikkal, tanácsaikkal. Már most látjuk, hogy vízválasztóhoz érkeztünk a versennyel kapcsolatban, mert rendkívül nagy érdeklődést tanúsítottak felé és a kis házi jellegű módszereink ideje lejárt. Bár technikai jellegű változtatások szükségek már a közeljövőben is, a verseny mottója és hitvallása töretlen: alkossunk, legyünk kreatívak és érezzük jól magunkat. :) Nekünk csak ez számít és arra törekszünk, hogy ezt az elképzelést ne árnyékolhassa be semmi. 


A szavazatokat többször is átszámoltuk; sok volt a hibás voks - volt aki névtelenül, volt aki többször és volt aki többet szavazott a megengedettnél. Két fő szavazat nincs a poszt alatt- az egyik fő eltévedt, a másik fő pedig nem tudta véleményét a bloggeren keresztül leadni.

Az összeszámolt szavaztok alapján a következő öt fő jutott tovább az Olvasók/Szavazók voksai alapján. Gratulálunk Lányok, Ti már biztosan benne vagytok a versenyben:


4. Eszter | 76 szavazat
17. Kriszti | 53 szavazat
24. Olcsi | 48 szavazat
7. Fruzsina | 46 szavazat
5. Enikő | 37 szavazat


A több száz szavazat összeszámolása után jött a zsűri további nagy feladata, a tíz lány kiválasztása. Nagy munka volt egyenlőre hozni a véleményeket, de sikerült! Sok ügyes lány azért nincs a 10-ben, mert rossz minőségű képet küldött be, hiába volt esélyes és érdekes az amit csinál! A felhívóban is kértük, hogy vegyétek komolyan ezt a kérést. Ám a döntésünk megszületett és ez alapján a továbbjutó +10 versenyző, akinek lehetőséget adunk, hogy megmutassa kreativitását -  véletlenszerű sorrendben- nem más mint:


8. Ági
11. Ildikó
20. Léna
15. Katie
9. Gabcsy
28. Szabina
30. Viki
26. Rita
22. Moya
23. Nóra


Gratulálunk a továbbjutóknak :)
A továbbjutók nevező képeit ITT tudjátok visszanézni.

A fent megnevezett 15 lány indul útjára a III. SAKK versenyben és az első témájuk a Barbie Baba lesz, amit 2013. június 9. 12:00 óráig kell nekünk elküldeni. Izgatottan várjuk az első fordulós munkákat, reméljük már Ti is kíváncsiak vagytok! :) A kiesett Lányoktól búcsút kell vennünk, számukra a verseny itt befejeződött. Nagyon örültünk, hogy neveztetek és hogy megmutattátok magatokat, reméljük jövőre ismét találkozunk! :)

Kicsivel több, mint egy hét múlva tehát érkezünk a verseny munkákkal, addig is sok sikert kívánunk a Lányoknak az ötleteléshez és bízunk benne, hogy akkor is támogatjátok majd őket a szavazataitokkal és véleményetekkel.

..........


A zsűri tagjai: Szilvi, blogger, a verseny alapítója, Viki, a Viktória's Style írója és jómagam Aviana Rahl. A leendő nyertes ajándékait a Max Factor Hungary és a CsillámVilág állja. You Might Also Like

23 hozzászólás

 1. gratulálok lányok! :)
  Hajrá Eszti és Kriszti! :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok Eszti és Kriszti! Csak így tovább! :) :*

  VálaszTörlés
 3. Olcsinál elírtátok a számát, nem 48 hanem 24. Enikő pedig nem 37 hanem az 5. :) köszönöm, hogy részt vehettem! további sok sikert a lányoknak :)

  VálaszTörlés
 4. Szuper! Köszönöm szépen! Már alig várom.
  Egy megjegyzés: 37-es Enikő elvileg nem indult az előválogatón.

  VálaszTörlés
 5. Köszönjük az észrevételt, máris javítottuk. Kicsit összefolytak a számok már a szemünk előtt :)

  VálaszTörlés
 6. Ugye azok a szavazatok is beleszámítanak, akiknek nem jelentek meg a kommentjei? Én szavaztam, de most sincs kinn a bejegyzésem. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyszer már megírtam Neked Vanity, hogy megvan a szavazatod, kb. középtájon, csak nem tölti be egyszerre az összeset a blogger, ezért többször rá kell kattintani a "továbbiak betöltésére"!

   Minden szavazat megvan!! :)

   Törlés
  2. Bocsi, ne haragudj, a válaszod sem láttam. :( Nem kötekedni akartam ám, nehogy félreértsd, csak szokott gond lenni néha, és aggódtam hátha elveszett a komment. :)
   Puszi

   Törlés
  3. Jaj, nem dehogy!!! Csak azt hittem, azt sikerült olvasni :$

   De tuti biztosan minden megvan és határozottan emlékszem a Tiédre is!!! Igyekszünk egy új szavazó rendszert hozni a következő fordulóra!! Puszi :)

   Törlés
 7. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szavazatokat, gratulálok mindenkinek! :)

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm a lehetőséget, kezdhetek neki agyalni :)

  VálaszTörlés
 9. Jaj nagyon örülök, köszönöm!! ;) Gratulálok a többieknek is!!

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat!!! \(>3<)/
  Gratulálok a Lányoknak! \(^3^)/ Hajrá-hajrá!!!

  VálaszTörlés
 11. Sok sikert a továbbiakhoz csajok :)

  VálaszTörlés
 12. Gratulálok a továbbjutóknak és sok sikert a továbbiakban!

  VálaszTörlés
 13. Gratulálok a továbbjutóknak, bár egy kis személyes megjegyzést is közbeiktatnék, méghozzá azt, hogy ez az első eset, hogy nem teljesen értek egyet a zsűrivel, a választást illetően, de hát ez az én egyéni problémám :)

  VálaszTörlés
 14. Gratulálok lányok, várom a következő munkákat! :)

  VálaszTörlés
 15. Most látom, hogy tovább jutottam! Köszönöm! Már van is egy jó ötletem! :)

  VálaszTörlés
 16. Én is gratulálok mindenkinek!! Hajrá, Barbie-babák ! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én már nagyon félek a tiédtől! Az enyém nem lett most jó!

   Törlés
 17. Gratulálok várom a további munkákat! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images