Profilkép Kommandó | Eszter, a táncművész

csütörtök, június 13, 2013


Hiába élünk egy faluba, nem tudtuk Eszterről, hogy mivel foglalkozik. Tánccal, ami véleményem szerint az egyik legszebb önkifejező dolog, ami csak létezik. A fotózás előtt, míg készült a smink, bár beszélgettünk róla néhány szót, de egészen addig, míg Eszter a levegőbe nem tekert egy kézmozdulatot, nem is fogtuk fel, micsoda irányba megy majd el az aznapi munka.

Konkrét tervet kaptunk - ami nagyon ritka - így négy ruhával és négy különböző érzetű hajjal és festéssel készültünk el. Az első két téma nagyon szolid visszafogott volt, azonban a végére a szokásos fotózásokhoz képest, bevadultak a dolgok. Eszter ugyanis először csak néhány indás festést kért, amin megosztoztunk Virággal; egyik kéz az övé, másik kéz az enyém lett. Két stílusú színes festés született meg, ahol NEM volt elvárt a szimmetria, mindössze a színesség és a kezdeti kaotikusság kifejezése volt a cél.


A végén viszont a teljes elborulás következett színes formátumban és az ujjainkkal madártoll szerű húzásokat csináltunk Eszterre és így alkottuk meg a végső fázist, ahol is már a táncost "működés közben" ábrázoltuk. Hihetetlenül jól éreztem magam aznap és ennyire jól még sosem jött könnyen egy-egy ötlet, akár hajra, akár mozdulatokra. A helyszín gazdag volt és elég változatos négy témához; az idő kedvezett nekünk és mikor a végén visszanéztük a képeket, ott ujjongtunk örömünkben, hogy mit varázsoltunk. :)

Néhány képet hoztam most csak, amik még nyers képek; a további sorozat a közös oldalunk lesz megtekinthető. Szeretnék még sok hasonlóan izgalmas fotózást megélni! :)


You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. Ezek fantasztikus képek lettek! :O Imádom mindegyiket! Vérprofik vagytok :D

  Gratula! :)

  Szép napot!: )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Aviana!

   Díjat kaptál tőlem! :)

   http://fiatalosblog.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html

   Szép estét :)

   Törlés
  2. Kedves Ilus!
   Duplán is köszönet Neked; a szép és kedves szavakért ill. a díjért :) Köszönöm!
   Puszi!

   Törlés
 2. Nagyon nagyon tetszik, egyetértek Ilussal, profi!!!!! Még ilyet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már van egy új fotózásunk is hasonló stílusban. Szerintem imádni fogjátok :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Nagyon köszönjük! A végleges képek már láthatók az oldalunkon! :)

   Törlés
 4. Nagyon nagyon tetszik, egyetértek Ilussal, profi!!!!! Még ilyet :) lace shorts

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images