Tippek a zsíros bőr kezelésére | Videó

péntek, június 21, 2013


     Folytassuk a helyes bőrápolási tudás megszerzését Csonka Renáta kozmetikustól, aki egy kicsit segít nekünk abban, hogyan és miként lenne érdemes a zsíros bőrrel bánni. Én kifejezetten kedvelem ezt a videót, mert anno én is ebbe a csoportba tartoztam (zsíros-kombinált) és akkor nem lett volna rossz egy kis segítség; pontosan mit  és hogyan csináljak. Ám valójában ez az én bűnöm, hiszen nem fektettem elég hangsúlyt az információ szerzésre és nem kerestem utána a lehetőségeknek.
Ma már tudom ez mennyire fontos! A legjobb, hogy van remény és ha valamit elszúrtunk, még meg tudjuk javítani. Ebből a videóból azért össze lehet szedni pár tippet; úgy hiszem érdemes meghallgatni ezt a 12 percet is! 
Videó:


A videót annak is ajánlom, aki nem ebbe a csoportba tartozik, hiszen azért néha-néha más irányba is elmegy a beszélgetés; lehet benne olyan plusz infó, ami érdekes lehet számodra. Ha kérdésed van, írd meg a videó alá, mert már tervben van egy nagy összegzős Kérdések & Válaszok videó! Tehát ha van kérdés ne tartsd magadba; ez gyakorlatilag egy ingyenes szaktanácsadás, amit szerintem érdemes kihasználni! :)

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images