III.SAKK | Füstös Alkonyat

szombat, július 13, 2013

    A versenynek ezen témáját nem, nem a Twilight ihlette! :) Egyszerűen a témák kiválasztásánál igyekeztünk érzeteket is belecsempészni a feladatokba, nem szerettük volna, ha minden feladat megmondja, hogy konkrétan mit csináljanak a versenyzők. Szerettük volna megnézni, egy-egy hangulatot ki hogyan kap el és milyen irányba tereli a munkája végeredményét. Ahogy ezt sejtettük is, mindenki egy kicsit más irányból közelítette meg a dolgot és más színvilágot, megoldást, inspirációs forrást használt a mostani Füstös Alkonyathoz.

Ebben a fordulóban is egy embert lesz az abszolút továbbjutó, az, akire a legtöbb szavazatot adjátok le. A szavazók között 3 db Crystal Nails körömlakkot fogunk kisorsolni meglepetésként! Jól gondoljátok meg a szavazatot és kérlek, használjátok a poszt végén található szavazó boxot. Az oda leadott szavazatokat tekintjük érvényesnek! Íme a fordulós munkák:

LEZÁRVA

Olcsi

Léna
Ildi


VikiKrisztiFruzsi


Katie


Eszter


SzabinaA szavazás harátideje: 2013. július 18. Ebben a fordulóban sajnos 3 Lánytól búcsúzunk el. Kérünk benneteket, ha véleményetek, tippetek van, azt kommentben, emberi módon közöljétek felénk és a versenyzők felé. A leendő nyertes ajándékát Max Factor Hungary és a CsillámVilág állja. Jó nézelődést és szavazást kívánunk!  
Üdv, SAKK csapat! :)


                                     Facebook Instargam | YouTube


You Might Also Like

31 hozzászólás

 1. Gyönyörű munkák születtek, csak ámulok és bámulok ^^

  VálaszTörlés
 2. fúú, elképesztő némelyik... zseniálisak! kár, hogy csak egy emberre lehet szavazni :)

  VálaszTörlés
 3. Jajj annyira jók. nem ártott volna, ha a készítők itt is írnak pár sort arról, hogy mi inspirálta őket. szerintem a csapat két részre szakadt: vannak a kreatívok, és a diszkrétek. szépek a visszafogottabb sminkek is, de szerintem a versenyben kicsit kevés. nem akarok megbántani senkit, felnézek rátok csajok és csak így tovább..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia, szinte mindenki leírta, de most nem beszéltünk arról, hogy ki kellene tenni, mert az érzést szerettük volna visszaadni/adatni, de nem magyarázattal, az előzőben szerintem jobban rászorult a "téma", bár tény, van olyan munka, ahol kevésbé érthető, így megfontoljuk ezt.

   Törlés
  2. bocsánat, SZILVI voltam :))

   Törlés
 4. majdnem mind gyönyörű, de az előző fordulóhoz képest egy kis visszaesés azért tapasztalható... Léna nagyon balkáni, füstös, sejtelmes, ez tetszik, jövőre lehetne külön téma a Balkán vagy az orosz nők... mint az indiai kultúra kedvelője, Fruzsi sminkje kiemelt most nálam (külön plusz a kezedért!), rajtad kívűl igazán kreatív, és formailag játékos talán csak Olcsi (mediterrán, precíz, tovább dolgoztál a nyakon, bravó!) és Szabina volt (a madársziluettek helyett madártollakat használni, és így elkerülni a sablon naplemente képet, az zseniálisan jó ötlet volt)... igazság szerint Viki munkái nekem kevés alkalommal tetszenek, ez sem az a kör, Kathy-től viszont kifejezetten többet vártam volna... Eszter, Viki és Ildi munkáiban egy szimpla, színekre (narancs-vörös-lila, tehát csak a tipppikus naplemente) alapozott szemsminket látok csak... személyes kedvencem Léna, most is tetszett a pályaműve, így őt emelném ki, kizárólag a forduló alapján ítélve pedig Viki és Kathy számomra a két távozó...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Igyekeztem más szemszögből megközelíteni a témát.

   Törlés
 5. lányok, azt még külön had kérjem, hogy fotóztassátok le a munkáitok, magatokat, iszonyat sokat tud rontani a képen, hogy látható az önfotózás...

  VálaszTörlés
 6. Élesedika verseny, most már senki sem lazított :-)

  Olcsi: szerintem ez az első igazán jó festés tőled. Nem egyforma, de rafináltan van lefotózva, így nem is tűnnke fle az apróbb hibák. Szoksá szerint tulzó, de ez most szerintem el lett találva. Még egy dolgot azért megjegyeznék, előre szeretném bocsátani, hogy semmi bántó szándékom nincs vele, de remélem a következő fordulóban már majd sminekt is látunk és nem mindeig ezeket a maszkra és arcfestésre hajazó dolgokat. Perzse értem én, hogy erre ráéreztél, ez jól meg és akkor nehéz váltani, de kicsit csalódott lennék, ha nem mernél kicsit kimozdulni ebből.

  Léna: ami tetszik, hogy nem a szokásos biztonsági játék sem a színekkel,s em a formákkal, de sajnos ez nekem nem tetszik. Lehet, ha elviszed egy kcsit a misztikum irányába akkor nagyobbat szólna.

  Ildi: megállja a mezőnyben a helyét ez a festés, de én személy szerint nem favorizálom a cellux sminket. A színek is sok lánynál hasonlóak. Bocsi.

  Fruzsi: a legjobb most, szuper az ötlet és szép a kivitelezés is, jók és harmonikusak a részletek!

  Katie: amellett, hogy nekem alapvetően tetszik mégis azt kell mondjam, hogy ezt már láttam az előző fordulóban.

  Eszter: Nekem ez a füstös alkonyat, tisztára From Dusk Till Dawn feeling...mint aki most ivott vért...vagy most inna!

  Szabina: megmentette ezt a sminket a műszempilla. Látványos lett, látszik, hogy foglalkoztál vele, de nekem nem a füstös alkonyat ugrik be, hanem valami Karibi party smink...lehet sárga dominancia maitt.
  VálaszTörlés
 7. Bocs az össze-vissza írásért....kapkodok....

  VálaszTörlés
 8. Az én kedvencem ebben a körben is Léna. :) Tudom, nem annyira extrém, de számomra valami ilyesmi a Füstös alkonyat. Nekem abszolút átjött a smink hangulata.

  Olcsi sminkje most is gyönyörű, szép a kivitelezés és Ő az, aki mindig nagyon odafigyel arra, hogy a haja és a ruha is passzoljon a témához, ami becsülendő, de az én ízlésemnek ez a smink nagyon sok. (Másnak viszont én vagyok kevés, szóval ízlések és pofonok.:)

  Fruzsi sminkje kétségkívül ütős, meseszépek a színek és a kivitelezés is nagyon ott van, de sokat ront az összehatáson, hogy a képek vakuval készültek. A vakus képek olykor nagyon előnytelenek lehetnek a sminkfotózásnál (szerintem), minden csillog, az is aminek nem kéne, kimossa a szem színét és árnyékot vet a háttérre. A smink ettől még igazán szép, de még szebb lenne természetes fényben.

  Ildi sminkje is nagyon tetszik megint, de nagyon emlékeztet az előző fordulóban elkészített sminkre. (Hasonló vonalvezetés, kövek, színátmenet, stb.)

  Szabina: Naaggggyon színes, nagyon drámai, nagyon tetszik, de igaza van Calo(z)-nak, "Ez egy karibi party a végtelen nyárban, ez egy karibi party még hosszú az éj" smink. :)

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörűek a sminkek megint, egyre ügyesebbek a lányok:)
  Megint bajban voltam, hogy kire szavazzak:)

  VálaszTörlés
 10. Olcsi és Léna!
  Mindig a ti alkotásaitok között vacilálok, egyszerűen gyönyörűek!! Most is komoly fejtörést okozott, hogy válasszak, nagyon jól sikerültek ezek a sminkek is. Gratulálok!!! :)

  VálaszTörlés
 11. Úristen.... Nagyon durván jó lett az összes smink... Alig tudtam választani, mindegyik másért tetszett... Kriszti tiszta Bella lett szerintem... =)

  VálaszTörlés
 12. Szavazat leadva :)
  Volt több munka is ami tetszett :)

  VálaszTörlés
 13. Sziasztok! Most is köszönöm a szép szavakat mindenkitől, illetve az építő kritikákat is :) Személy szerint úgy érzem, ez a smink most nem lett 100%-os, még kellett volna rajta dolgozni, építgetni, de már így is szorított az idő és az előző 3 munkám sem tetszett annyira h beküldjem...egyébként csodás munkák születtek, Olcsi, Ildi, Katie, Kriszti sminkjei számomra a legszebbek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Léna!
   "ez a smink most nem lett 100%-os, még kellett volna rajta dolgozni, építgetni.." Számomra ez nem látszódik! :)

   Törlés
 14. Érdeklődéssel néztem, hogy a lányokra vajon milyen benyomással van a füstös alkonyat. Reggel megnéztem a képeket, így volt időm gondolkodni ezen a témán. Számomra az alkonyat mindegyiken átjön, nekem kicsit hiányzik a füst. De aztán rájöttem, nem biztos, hogy másnak is az a füst, mint nekem. Számomra a füst lenne a sötét, a kék, a hideg az alkonyatban. Amikor az ég lilából, kékekből megy át a narancsos, rózsaszínes színekbe. Amikor valahova már nem ér a napsugár, mert köd és felhők takarják el.
  Szóval a szavazatomba ez is picit beleszólt, mivel amúgy nagyon sokatok sminkje elnyerte a tetszésemet!

  Olcsi: Nagyon szépek a színek, jól passzol minden. Nincs kifogásolható rajta, nekem picit "meztelen" a szem alsó része és a vízvonal. De ettől függetlenül nem tudok belekötni. Csak annyit, hogy ahogy fentebb is írtam, nem jut eszembe a füstös alkonyat, de ez már az én külön véleményem.

  Léna: Igazán örvendetes, hogy nálad megvan a füst. :) Az alkonyatot picit hiányolom, egy picit pontatlan. Alapvetően tetszik, de számomra ez most nem a legjobb.

  Ildi: Gyönyörűek a színátmenetek. Valahogy nekem ez túl "egyszerű". Kellene bele valami váratlan csavar, amitől meghökken az ember. Így egy szép smink "csak" a szememnek. (Bár, most, hogy jobban nézem, tettél bele sötétkéket!! Ott a füst. :D

  Viki: Számomra picit kevés. A színek tetszenek, de valamiért ez inkább a világűrt juttatja eszembe. Egy picit lehetne jobban kidolgozva.

  Kriszti: Igazság szerint a szem nagyon-nagyon tetszik. Erről eszembe jut a füstös alkonyat. Nekem picit elrontja a száj, nekem így túl kemény, túl figyelemfelkeltő, eltereli a figyelmet a szemről, ahol érvényesülne a téma, de így olyan a hatása, mint egy gót sminknek.

  Fruzsi: Szép lett nagyon ez a smink, nagyon jó a "fejdísz". Itt tényleg csak az a "bajom", hogy nekem ez nem a témába vág.

  Katie: Nekem nem jött át ez a smink. Mármint önmagában nagyon tetszik, jók ezek a kövek is, de a többiekhez képest úgy gondolom, hogy kevés.

  Eszter: Őszintén megmondom, nekem ez tetszett a legjobban. Míg elsőre nem nyűgözött annyira le, addig a nap végére, vagyis mostanra, amikor a bejegyzésen és a képeken gondolkodtam, meg azon, hogy kire szavazzak, újra és újra eszembe jutottál. De megmondom, hogy az első kép volt az, amit nem tudok kiverni a fejemből. A hajad nagyon jó ehhez a sminkhez, a kéztartás olyan titokzatos. De emellett a smink persze nem bújhat el. Elsőre egyszerűnek tűnik, de a szem olyan "sötét", olyan füstös. A szád színe zseniális párosítás. Ez a szín nem engedi, hogy minden túl narancsos, pirosas legyen. Pont egyenlő a mérleg. De számomra az döntött el mindent, hogy hogy csillog az arcod és a szemöldökcsontod! Hihetetlen! :D A highlight nélkül valóban sokkal egyszerűbb lenne az egész smink, de vele nagyon szexi lett az összhatás, és ránézésre eszembe jut a névadó téma.

  Szabina: Nekem picit félelmetes ez a szempilla. :D Olyan kesze-kusza, és nem tűnik úgy, hogy élvezed viselni, valahogy ezt a sminket nem tudtad eladni nekem. Így számomra kissé unalmas, elveszik a többi között.

  Ha véletlenül valakit megbántottam volna a véleményemmel, ezúton is elnézést kérek. Mint írtam, mindegyik smink tetszik, csak én most a témával együtt néztem őket, és úgy írtam le, hogy mit gondolok. Sok sikert a következő fordulókban is! :)

  VálaszTörlés
 15. Köszönöm szépen, egyetértek a véleményeddel! :)

  VálaszTörlés
 16. Szerintem egyértelműen Eszter a legjobb! :)

  VálaszTörlés
 17. Nagyon nehezen találtam ki, kire szavazzak, de végül Kriszti lett a befutóm. :)

  VálaszTörlés
 18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 19. Valcsi, pedig nagyon is élveztem viselni, le sem akartam venni :D Ízlés kérdése, számomra távol áll a félelmetestől, szerintem gyönyörű maga a pilla, és illik a témához, ezért használtam ezt :) Egyetértek azzal, hogy a témába mind a füst, mind az alkonyat bele tartozik, épp ezért használtam ezeket a színeket. Az alkonyatnak több fázisa van, az én sminkemen még látszik a nap, de már megjelenik a sötétebb füstös rész is, amihez lilát, sötétkéket és feketét használtam. Az pedig hogy unalmas, az a jelző ami legutolsóként jutna róla eszembe. Sajnálom hogy neked nem tetszett.

  Illetve akkor itt válaszolok azoknak is, akik említették hogy számukra túl színes „karibi” hangulatú lett. Számomra a naplemente még ha füstös is, alapvetően egy abszolút színes jelenség, ezt próbáltam visszaadni :) És igen, szerintem is jó smink lenne egy karibi partihoz ettől függetlenül, elvégre nem csak a naplemente színes :D

  A többi lány munkájáról pedig annyit szeretnék csak írni, hogy nekem melyikek tetszenek a legjobban ebben a fordulóban: Ildi, Olcsi, Fruzsi, gratulálok! ;)

  És köszönöm mindenkinek akik a legjobbak közé soroltak, örülök hogy tetszik nektek! ;)

  VálaszTörlés
 20. Olcsi :) Viszont bár tetszettek az eddigi sminkjeid is, de mégis, a mostani még jobban, talán azért, mert visszább vettél a passzoló kiegészítőkből. Félre ne érts, szeretem a harmóniát, de olykor már túl sok, hidd el, a sminked bőven elég, ne vonja el arról a figyelmet más :)

  VálaszTörlés
 21. :( basszus lemaradtam a szavazásról egy nappal,mert a drága nem túl csajos hobbimmal voltam elfoglalva(autószerelés)
  De Fruzsira voksoltam volna..

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images