Profilkép Kommandó | Nóri Jumps

hétfő, július 29, 2013

    Nem tudom, hogy a meleg, vagy pusztán az a tény, hogy hétfő van, netán az első munkanap a szabadság után tette-e be ma nálam az ikszet, de hihetetlenül rossz kedvem van. Úgy érzem, mintha a világ összes gondja a vállamon lenne és ezt még tetézi az is, hogy az egészségem sem az igazi ma. Úgy gondoltam egy pszichológiai csellel teszek ez ellen és olyan képeket hozok ma, amik jó kedvre derítenek.
Nem is gondolkodtam sokat azon, hogy melyik munkánkból mutassak ízelítőt, hiszen nemrég egy kivételes Lánnyal dolgozhatott a Profilkép Kommandó. Méghozzá környékünk csupa-szív és csupa energia fitnesz edzőjével, Nórival. Ő a Kangoo Királynője itt nálunk és ha fele annyira lennék ma lelkes, vidám és energikus, mint ő, akkor lehet, hogy nem blogot írnék, hanem kint ugrálnék most én is a mezőn, ahogy ezt ő is tette a képeken. :)

Szerintem ezek az életvidám képek, mindenkibe egy kis életet lehelnek - rajtam egy kicsit segítettek. Egyénhű képeket tudott Virág varázsolni, hiszen Nóri tényleg ez: színesség és csupa mosoly.
A fotózás másik részén személyes képek készültek, ott látható a smink is, ami egy nagyon natúr, mályvás vonalat vitt. Nórival már találkoztatok itt, hiszen tavaly nyáron ő rajta készült el a Sex on the beach koktél-smink ötletem. Hihetetlen, hogy egy éve alatt mennyi minden történt, akkor Nóri még csak a fitnesz terveiről mesélt, most meg...:) Ő az élő bizonyíték, hogy minden sikerül, csak akarni kell!


Minden jót!

                                                          Facebook Instargam | YouTube


You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Bámulatos... Tényleg nagyon pozitív hangulatot sugároznak ezek a képek, kicsit az én kedvem is jobb lett :)

    Nórinak pedig akkor csak gratulálni tudunk az elért céljaihoz és kitartást a továbbiakhoz is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis színes, vidám képek :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images