Tippek a kombinált bőr kezelésére | videó

szerda, július 17, 2013

Renivel a betervezett videó sorozatunk utolsó pontjához érkeztünk. A téma, a kombinált bőr kezelése volt, azonban itt annyira sok információ hangzott el, hogy lehetetlen volt az egészet egy videóba belesűrítenem. Úgy gondolom, hogy Reni tapasztalatait és történeteit érdekességként is jó meghallgatni és akinek tényleg van arra törekvése, hogy néhány plusz infót szerezzen megbízható forrásból talán nem bántja ezt a 2x 12 percet. :)
Az első részben a Dermarolleres kezelés is terítékre kerül, a második részben pedig a fekete szappanról lesz szó részletesen. Reniben azt szeretem, hogy megosztja velünk a dolgok "kivétel" részeit is, így egy átfogó képet kapunk a kezelésekről és termékekről. Nem szeretem az agyonfényezést, jó, hogy nem csak a 'feketét', hanem a 'fehéret' is láthatjuk. Felhívja a figyelmet arra is, hogy minden egyén más és ezért fontos ennyire a személyre szabott, egyéni kezelési terv és a konzultáció.

I. rész: Dermarolleres kezelés


II. rész: Fekete szappan


Nagyon boldog voltam, hogy Reni a rendelkezésemre állt és segített megvalósítani ezt a kis projekt ötletemet. Én rengeteget tanultam tőle és nagyon jó érzés, hogy az arcbőröm már az ő kezeiben van. Hamarosan elindult a kezelési kúrám, hiszen már a szárító gyógyszert abbahagytam, eltelt annyi idő, hogy az arcbőröm normalizálódott, így már egy valódi állapotot láthat és kezelhet. Aggódtam, hogy a gyógyszer abbahagyása után esetleg visszatérnek az eredeti problémáim, de nagy meglepetésemre a gyulladások elmúltak. :)Ha egyéni problémátok van és szeretnétek segítséget, bátran írjatok nekem ide és a kérdéseket továbbítom Reni felé. Már az ezelőtti cikkben is írtam, hogy tervben van egy Kérdések & Válaszok videó, úgyhogy most itt a lehetőség :)

Reni honlapja: www.relaxkozmetika.hu


                                                           Facebook Instargam | YouTube

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images