Black Cat & White Cat

kedd, augusztus 06, 2013

   A fekete-fehér színekre egyik nap eszembe jutott egy frappáns ötlet. Azt nem tudtam mikét fog majd kinézni élőben, de a fejemben tetszett, amit láttam. Három ponton, három stílusú festést álmodtam meg, aminek a közös nevezőjét, csakis a színekben találhatjuk meg. Kicsit minimál stílusú lett az egész annak ellenére, hogy azért dolgoztam vele egy keveset, főleg a jobb szememen lévő festéssel. Nem használtam celluxot vagy utólagos korrigálást, szabad kézzel készültek azok a szép vonalak.
Sajnos az ajkak kivitelezése hagy némi kívánnivalót maga után, de így jár az ember, ha siet. Márpedig én mindig sietve csinálom ezeket a munkákat. A hazaértem és az utolsó használható napsugarak között nem sok időm van már erre és azért valljuk be, élni is kéne néha :) Ennek ellenére szeretem ezt a sorozatot, amit Virág készített el a fűben ülve. Ez a munka is arcfestékkel készült és jó érzés volt, hogy kiadhatom ezt az ötletet a fejemből. Most újra várom a szikrát, de persze ez a munka is sok másik továbbgondolást ébresztett bennem. Talán egyszer meg is valósítom; máshol, máson. :)

Mindenesetre ez a munka abszolút én vagyok, az én stílusom és színvilágom! Rájöttem, hogy az agyam kezd ráállni arra, hogy mindent arcfestékkel csináljak meg. Ez valahol jó, mert minden sokkal könnyebb és gyorsabb, de valahol rossz is, mert máson ezt nem tehetem meg! Vagyis igen, de akkor az nem smink, hanem valami egészen más. Bármi legyen is az, imádom! :)Minden jót!

                                                           Facebook Instargam | YouTube


You Might Also Like

15 hozzászólás

 1. Jesszus! *.* a szád valami brutálisan jól sikerült *.* imádom!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Húú, köszönöm :) Nagyon jó, hogy így tetszik!!! :)

   Törlés
 2. Gyönyörű smink! :D Nagyon ügyes vagy! :) A szádról meg a 101 kiskutyában szereplő Szörnyella jutott eszembe! :D A fehérbe átmenő fekete a hajára hajaz! :D De nagyon bejövős, profi vagy! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg olyan :P Erre így nem is gondoltam!
   Köszönöm Ilus, nagyon köszönöm a szép, dicsérő szavakat :)

   Törlés
 3. Jól sikerült! A szád tetszik a legjobban! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!! :) Nekem is nagyon tetszik, más színekkel is ki fogom próbálni :)

   Törlés
 4. Csodaszép! Az volt az első gondolatom, hogy bár rajtam lehetne most ilyen "smink" :) Nagyon hangulatos az egész, a festés és a fotók is.

  VálaszTörlés
 5. Te jó ég! Ez fantasztikus és baromi ügyes vagy, hogy nem kellett a jobb szemedhez semmi segédeszköz. :) Csak így tovább!

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images