Igazából szeretem 02

péntek, augusztus 30, 2013

   Képzeljétek el, hogy beszereztem egy olyan perselyt, amit csak konzervnyitóval lehet kinyitni. :) Annyira sikeres volt nálam a dolog, hogy rengeteg megtakarított pénzem lett - nálam a zsebpénz szó, már nem létezik sajnos - amit csakis szépségápolásra és újabb smink termékekre költhettem el. Szebbnél szebb dolgokra tettem így szert az augusztus hónapban és szépen lassan meg is mutatom őket, mert annyira jónak tartom őket, hogy szívesen ajánlom Nektek is.
A Lovely lakkokat volt szerencsén megismerni az elmúlt időben és mind minőségben, mint árban számomra megfelelőek. Mivel az én fantáziámat a smink termékek és a velük való játék jobban megmozgatják, így én megelégszem körömfestés terén az olcsóbb termékekkel is. A Lovely ezen Nude lakkjának ismét nincs szín neve, csak kódja, ami az Nr 7. szóval én így magamban Vaníliakásának nevezem el, mert engem erre emlékeztet. A lakkot két rétegben érdemes felkenni, de őszintén szólva, a harmadik réteg sem árt. Imádom a színét és az egész Nude kollekciót is, plusz olyan szép fényesre szárad a lakk, hogy egy pillanatra elhiteti veled, hogy nem kell ide fedőlakk. 350 Ft - nincs fedőlakk rajta

Az Ó utcai Kryolan üzletben kerestem egy olyan különleges rózsaszínt, ami ízléses, finom és megfelelő egy menyasszony számára is. Így találtam rá a Goldenpink árnyalatra, amelybe azonnal beleszerettem. Ez a termék fényes és szolid arannyal van megbolondítva, ami igazán csak akkor jön elő, mikor már a bőrön van. A textúrája kiváló, nem potyog és nem kell sok belőle, hogy intenzív végeredményt kapj. Ugyanebből a csoportból került ki egy szépséges arany szín is, ami a Goldensand nevet viseli. A jellemzők ugyanazok, annyi kivétellel, hogy ez a termék sokkal erőteljesebb színintenzitású. Ahogy a teszt képen is látszik, ebből sokkal kevesebbel el lehetett érni a kívánt hatást. 

1800 Ft - Goldenpink

1800 Ft - GoldensandHa legközelebb arra járok, biztos, hogy még több szépséget fog velem hazajönni, mert nagyon elégedett vagyok ezekkel a színekkel. Szívem szerint fél napokat töltenék el a Kryolan üzletben, mert ott minden polcon valami olyanra bukkanok, amit azonnal szeretnék megvenni. De csak szépen fokozatosan, hiszen most vettem új perselyt :)


Próbáltad valamelyiket? Tetszik a Lovely Nude darabja?
Mit gondolsz a szemfesték színekről?Minden jót!

You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. Én anyagi okokból a Kryolan boltot messziről elkerülöm :D Annyira csodálatosan gyönyörűek ezek a szemhéjpúderek, hogy a könnyem is kicsordult!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is imádom őket, annyira szépek *.*
   Amúgy a Kryolan bolt cseles...sok drágább dolog is van, amik inkább specializáltabban mestereknek szól, de rengeteg elérhető dolog is van ott. Pl. egy jobb drogériás alapozó 3500 Ft körül van én vettem egy Kryolanosat - igaz csak utántöltőt, de nekem bőven elegendő ez a mennyiség is - 900 Ft-ért és 2100 Ft-ért. Ráadásul sokkal jobb, mint a drogériás.
   De tény, hogy sok 10 ezeret el lehet ott költeni....:P

   Törlés
 2. Az arany szemfesték gyönyörű!!! Rég keresek ilyen fémes aranyat! :)
  Ha anyagilag megengedhetem majd magamnak, tuti beszerzek egy aranyat! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ezt nem fogod megbánni! Nekem a kedvenc lett az arany festékeim között!

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images