Színezz újra az Avonnal!

péntek, augusztus 30, 2013

  Nemrég egy érdekes e-mailt kaptam az Avontól, melyben egy játékot ismertettek meg velem. Aki kedveli az Avonos termékeket, annak most itt egy jó lehetőség arra, hogy használva a kreativitását nyerjen egy jó nagy adagnyi ajándékot. Bloggereknek és Olvasóknak is szól a felhívás, amire csak az Instagram csatornán lehet jelentkezni. Mondom  a részleteket:  
A cél, hogy minél kreatívabb és egyedi képet készíts el, ami során a színek inspiráltak. Azaz a gondolat, ami köré épül a játék: Mit jelentenek számodra a színek? Biztos vagyok benne, hogy erről mindenkinek eszébe jut valami jó ötlet és azt hiszem egy kép erejéig, ezt meg is tudja valósítani. :)

Az elkészült képet mindenképpen be kell hivatkoznod; ha Blogger vagy használd a #avonbloggerjáték, ha pedig Olvasóként szeretnél játszani használd a #szinezzavonnal szavakat. Az összes kép ezután felkerül az Avon Magyarország Facebook oldalára és majd a zsűri dönti el ki kapja meg az értékes ajándékcsomagot. Csak azokat a képeket tudják figyelembe venni, melyek az Instagram alkalmazással készültek és megfelelően be vannak hivatkozva! Erre figyeljetek! :)


Szeptember 9.-e a jelentkezés utolsó határideje, a nyerteseket pedig szeptember 16-án hirdetik ki. Lesz egy nyertes Olvasó és egy Blogger is és a legjobb, hogy mindegyik szerencsés megkapja a következő két csomagot:

50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel


Idő tehát még van a gondolkodásra és az ötletelésre. Nézelődjetek a neten, forgassátok a kedvenc tárgyatokat, magazinotokat, hiszen mindennek van színe. ;) Sok sikert és ügyesek legyetek, a munkátokat Ördög Nóri is látni fogja :)Sok sikert és minden jót!

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images