Vendégváró | Art Jewel - black

szombat, augusztus 24, 2013

  Talán a szívemhez legközelebb álló ékszerek következnek most és egyben utoljára is, az Art Jewel-el és MaryB ékszerkészítővel összehozott fotózásból. Imádtam azt az egész napot és rendkívül jó érzés volt viselni ezeket a különleges ékszereket is. Tudjátok, hogy a fekete a kedvenc színem, így ezekben a gyönyörűségekben éreztem magam a legjobban :)


Fekete rózsaFekete rózsa
"Ébredés"

"Ébredés"

A smink egy jó vastag tusvonalból és arany ajkakból állt; az a két főszín köszönt vissza, ami az ékszerekben és a ruhában dominált. A hajamat sem cicomáztam tovább, minthogy beletettem két ecsetet és azzal tűztem fel. Nevettek is rajtam a többiek, hogy micsoda hajcsatot választok magamnak, de ha valami nincs, ám azonnal kéne - improvizálj. :) 
MaryB gyönyörű ékszeretek készít, egyszerűen lenyűgöző, hogy milyen nyakékeket tud varázsolni. Hálás vagyok, hogy összejött ez a fotózás és megismerkedhettünk két remek emberrel, akikkel mindannyian az önkifejezés egy-egy formáját választva, adni szeretnénk. Adni ötletet és szépséget, kreatív és egyedi dolgokat.

A fotókat Virdzso készítette, Dávid egy roppant találó kisfilmet adott nekünk ajándékba, Oli pedig a kis mindenesünk volt és nagyon sokat segített aznap. Óriási köszönet Nektek, Csapat! :)

Ha lemaradtál az előző két bejegyzésről, akkor a White és a Pinkoruelle ékszereket most visszanézheted. Melyik típus a kedvenced? Bízom benne, hogy tetszett ez a mini sorozat és kedved lenne ilyen posztokat látni nálam a jövőben is!


Minden jót!

You Might Also Like

14 hozzászólás

 1. A hajad és a sminked különösen tetszik itt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Próbáltam az egyszerűségre törekedni! Köszönöm szépen! :)

   Törlés
 2. Nagyon szép vagy és az ékszerek is nagyon mutatósak.

  VálaszTörlés
 3. Látszik is, hogy ezek az ékszerek álltak közelebb hozzád, csak úgy ragyogsz a képeken :) Gyönyörű a smink, a haj, a ruha, tökéletes az összhang.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy sikerült átadni azt, mennyire jól èreztem magam aznap. Köszi Megaera! :)

   Törlés
 4. Az első és hatodik képen valami eszméletlen szép vagy, az ékszerek is nagyon tetszenek, de úgy az összkép, a hangulat nagyon bejön most :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a zöldes-arany ékszer gyurmából készült, de ha nem tudnám ezt a tényt biztos nem mondanám meg róla :)Nagyon kedvelem én is az 1 és 6 képet. Örülök,hogy elnyerte a sorozat a tetszésedet :)

   Törlés
 5. Gyönyörű vagy, egyre inkább <3

  VálaszTörlés
 6. Annyira gyönyörű vagy*.* az ékszerek a sminked és a ruhád is csodálatosak:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy sikerült elkapni a képekkel az ízlésed :)

   Törlés
 7. .nagyon noiesen nezel ki a kepeken, gratula a fotosnak is : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De régen láttalak itt, Edit :)
   Köszönjük szépen, Virág nevében is :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images