Hello Halloween | Kísértetek- Szellemek

csütörtök, szeptember 26, 2013

   Szeretném ha jelentkezne az, aki tudja, hogyan néz ki egy szellem! Most komolyan! Merthogy én nem tudom milyen és a kis Casper-en kívül még életemben nem láttam nagyon rajzolva sem szellemet, az is biztos. Bár a lepedő itt is adott - mert csak így tudtam elérni a legfehérebb összhatást - de azért engem egy kicsit más érzet ihletett meg, mikor a kísérteten vagy a szellem témán gondolkodtam.


A testvérem szerint úgy nézek ki mint egy kiskutya, ami igazi sértés, mert félelmet akartam kelteni, nem aranyoskodni. :) Egy krémes alapot használtam, ami a Ben Nye bohóc fehér alapozója és ezzel indult minden, a többi pedig tus és szemfesték. Elképesztő mennyi minden kihozható néhány termékből és mennyire jól variálható egy-egy technika. A jó hír az, hogy erről a Halloween-i sminkről videót is készítettem - most már mindegyik kreatívról fogok - amit ezen a linken lesz elérhető. Győződj meg róla, hogy biztosan ott vagy-e a csatornán, nem akarom, hogy lemaradj! :)A fotókat készítette: Virdzso

Kíváncsi vagyok Ti mit gondoltok a képekről és hogy ez még belefér-e a kísértet, szellem témába?! Próbáljátok elképzelni úgy, hogy éjszaka ilyen fejjel sétálok a hátatok mögött, na? :) Nekem nagyon tetszik és igazán mókás volt elkészíteni, mint mindig. A legjobb az egészben pedig az, hogy nagyon gyorsan megvolt és mindösszesen három! termékből készült el. 

Nézzétek meg a többiek munkáját: Mara, Suzy, Nittu, Niki, Calo(z), Rita és Mich.


Minden jót!

Láttad már?

You Might Also Like

22 hozzászólás

 1. Én sem tudom, hogy nézhet ki egy szellem, nem találkoztam még vele, de addig jó.... :D :) Nagyon jó lett a smink és a fotók is nagyon szupik!

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Ahhwwww *-* Ez HALÁLIRA jó lett :D Ijesztő , de szenzációs :D
  Este nem fogok tudni elaludni... biztos ott foglak látnia hátam mögött.

  azalanyblogja.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 4. Nekem baromira tetszik ez a túlvilági zöld derengés az arcodon! Ha hirtelen felbukkannál tuti megijednék tőled, remélem ez megnyugtat. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút és így máris jobban érzem magam :P
   Azért ha találkozunk, inkább ne így :P Olyan barátságtalan így a külsőm :D

   Törlés
 5. Nekem az tetszik legjobban, hogy van egy sci-fi jellege ennek a sminknek, ráadásul tényleg egy partyra is elkészíthető, mégis vonza a tekinteteket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy kis sci-fi behatás nekem is feltűnt utólag; akkor mégis jól éreztem :P

   Törlés
 6. Eszembe se jutott volna a kiskutya :D Mivel mindentől félek, valószínű,hogy előled is elszaladnék :D

  VálaszTörlés
 7. Szerintem a fekete nózi miatt mondta a testvéred, hogy kiskutyás:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sajnos nem lett olyan koponyás, és ő neki egyből egy kiskutya ugrott be. Egy dalmata pontosabban :P

   Törlés
 8. Én is -akárcsak Rita- odáig vagyok a zöldért a sminkben! És fantasztikus, hogy 3 termékből ilyet alkottál :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a zöldet ajándékba kaptam Virágtól :$ És ha már a bűnbánásnál tartunk 4 termék volt, rosszul írtam feljebb :$

   Törlés
 9. nekem picit halálfej/koponya beütése is van a szellem mellett természetesen! :) nagyon szupi lett!!! én is megijednék! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nos, igen, ez inkább a koponya világába hajlik, mint a szellemkébe, amiről most már lett egy kis fogalmam, Rita első képe után. :)

   Törlés
 10. Az orrod így olyan, mint mikor egy koponyán ugye csak az orr helye látszik, a homlokod meg mintha épp repedne szét :D szóval meg lehetne ijedni Tőled este! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images