Megújultam!

csütörtök, szeptember 05, 2013


    Lassan két éves lesz a blog és emlékszem az első írásom címe az Újrakezdés volt. Most, majdnem két évre rá a Megújulással folytatom. Ideje volt úgy érzem. Szerettem volna egy kicsit letisztultabb és interaktívabb felületet megalkotni, egy olyan helyet, ahol még jobban kikapcsolódhattok, ahol minden átláthatóbb és azt hiszem a blogom megérdemelt már egy új ruhát, tekintve, hogy Nektek köszönhetően egyre nagyobb érdeklődés övezni! Köszönöm!
Bár igyekeztem mindent egyértelművé és könnyen megtalálhatóvá tenni, mégis van egy-két külső apróság, amit szeretnék részletesen megmutatni Nektek!Egy kis interaktivitást akartam belecsempészni a felületre, aminek megoldásaként született meg a mozgó és automatikusan frissülő fejléc rész, ahova az aktuális Instagram képeim kerülnek be. Ez a kedvenc részem, mert mindig változatossá teszi az oldalt és mindig olyan képek kerülnek ki, amiket nagyon szeretek vagy nekem sokat jelentenek!
Bal oldalon elérhető az a három hely, ami szorosan a bloghoz kapcsolódik. Nem vagyok aktív egyéb közösségi médiás helyen, ez az a három felület, amit változatosan tudok kezelni és ahol már kisebb közösségek alakultak ki. :)
A bejegyzések további eléréséhez egyszerűen csak az Olvass tovább gombra kell kattintani és csak itt jelenik meg a kommentelési dobozka. Kommentelni továbbra is regisztrált felhasználóként (OpenID azonosítóval együtt lehet) azaz a névtelen kommentelés nem lehetséges. Az aktuális videókat a bal oldali sávban érheted el, mindig a legfrissebbek kerülnek ki ide. Egy kicsit elkanyarodtam az arcfestés és a csillámtetoválás irányába az utóbbi időben, de a közeljövőben másabb  jellegű videók készìtése is tervben van, hiszen rengeteg ötletem és élményem van, amit mind-mind el akarok mesélni Nektek! Lassan ezren leszünk ott is barátok, ami nekem hihetetlen élmény! :)
Talán a legnagyobb újdonság az a blogon belüli mini shop, ahol is olyan, eddig kevésbé ismert alkotók munkáját érheted el, akik még csak építgetik karrierjüket az ékszerkészítés terén. Mivel én megrögzött ékszermániás vagyok, örömmel adok teret olyan ügyes és kreatív alkotóknak, akik eladásra kínálják munkáikat. Ékszikra néven lelhető fel az ékszerbirodalom, ami folyamatosan frissül. Ha egy ékszer megtetszik, egyenesen a készítővel lehet felvenni a kapcsolatot! Ajándékozás előtt, akár érdemes itt is körbenézni, hátha egy olyan ékszerre bukkantok, ami megfelelő lenne az elképzelésekhez. 

Ez volt tehát a rövid útmutató, szeretettel ajánlom továbbra is Nektek a munkáimat és cikkeimet!

Minden jót! :)


Láttad már?


You Might Also Like

4 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images