Hello Halloween | Steampunk

péntek, október 18, 2013

   Szerintem ez a smink a világ legegyszerűbb Steampunk ötlete és be kell vallanom megfelelő eszközök nélkül nehéz is bármit átadni a téma szelleméből. Remek kiegészítőket kerestem össze az eBayen ehhez a sminkhez, de az érkezési idő hosszúsága miatt esélytelen volt, hogy bármit is fel tudjak majd használni. Így hát feltúrtam az agyam, után meg a készletem, és szomorúan nyugtáztam, hogy semmi steampunkos dolgom nincs, ebből kifolyólag ötletem se sok. :( A semmiből ez született meg:


Most csináltam először ilyen órát magamra és nem is olyan rossz elsőre, persze van még mit csiszolni rajta. Sokáig szórakoztam vele, mert valahogy nehezen állt rá a kezem, hogy ezen a részen fessek, ám a kontúrozás nagyon hiányzik az egészből, amivel igazán élne az az óra. De majd legközelebb. :) Az vigasztal, hogy legalább a tusvonal király lett. :P A szemsminket felvettem videóra, úgyhogy a közeljövőben itt elérhető lesz.

Többiek: Mara, Calo(z), Suzy

Minden jót! :)

You Might Also Like

18 hozzászólás

 1. Maga a stílus sajnos nekem most nem igazán jött át, azaz nem érzem a sminkben a steampunk-ot (remélem nem baj, hogy megírtam és lehet tényleg csak a kiegészítők hiányoznak belőle). Viszont maga a smink csodás lett, a tusvonal tényleg gyönyörű! Az óra is baromi jól sikerült :) Tükörben csináltad? Mert ha jól látom, a számok fordítva vannak ;)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem sincs hozza koze, de kenytelen voltam ezt ezen a nev alatt kitenni :D
  Igen, tukros ora...amugy ha nem szolsz, nem esik le, hogy forditva van :D azt hiszem ez a legrosszabb munkam...EVER...de ha megjonnek a kis aprosagok megmutatom, hogy lehet ez jobb is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülnék, ha a sminkjeim fele olyan rosszak lennének, mint a te legrosszabb munkád :D mondom, a szemed tényleg nagyon jó lett *-*

   Törlés
  2. :$ Jólvanna :$ Csöndben maradok, ígérem most már :P
   A szemről van videóóm :)

   Törlés
 3. Először azt hittem, hogy tényleg nyaklánc van a nyakadban, aztán ahogy olvastam az írásod, rájöttem hogy az tényleg te festetted. O.o Hihetetlenül profi munka, nagyon tetszik. Tényleg nagyon jó lett. A tusvonal alatt kövek vannak? Nem tudom rendesen kivenni, öregszem (a látásom se a régi) :D Imádom az egészet cakkon pakk úgy ahogy van! Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még csak most próbáltam ezt először, de ha Dii nem szól, az sem esik le, hogy a számok fordítva vannak :D Mindenképpen meg fogom próbálni újra, de ehhez bizony jó nagy türelem kell, és nekem pont abból nem volt semmi aznap este. A tusvonal alatt kis kövek vannak; próbáltam az arany-feketében mozogni, több kevesebb sikerrel.

   Törlés
 4. Jó lett, mondjuk egyik sem lett kimondottan steampunk. A tiedből számomra az hiányzik, hogy mondjuk nincsenek fogaskerekek, egyéb elemek. Viszont a színvilága jó lett. Egy picivel több kiegészítővel tízpontos lenne. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szertnem majd ezt ujra elkesziteni ha meglesz hozza minden kis aprosag. Remelem masodszorra jobban fog sikerulni :$ Ellenben koszonom a kedves szavakat Dóri :*

   Törlés
 5. Egy picit nekem is hiányérzetem van, de egyébként tetszik. :)

  VálaszTörlés
 6. Nekem tetszik úgy ahogy van, amúgy meg a boszorkányoknak egyèbkènt is fordítva jár az ôrájuk egyedi :)))

  VálaszTörlés
 7. Nekem tetszik úgy ahogy van, amúgy meg a boszorkányoknak egyèbkènt is fordítva jár az ôrájuk egyedi :)))

  VálaszTörlés
 8. Nekem tetszik úgy ahogy van, amúgy meg a boszorkányoknak egyèbkènt is fordítva jár az ôrájuk egyedi :)))

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images