Csillámtetoválás mozgó szemekkel

hétfő, november 11, 2013

     Nemrég jelent meg egy olyan újdonság a csillámtetováló díszítések világában, ami teljesen át tud formálni egyes mintákat. Ez az újdonság a mozgó szem. Kíváncsi voltam mi pluszt tud ez adni egy -egy festés során, így aztán jobban megnéztem magamnak ezeket a kis szemeket, kipróbáltam a festésemen és döbbenten tapasztaltam, hogy bizony a mintám ÉL. :) Pontosan ezért is születtek ezek a mozgó szemek, hogy élettel töltsenek meg egyes mintákat és hogy még inkább "szerethetőbb" legyen a végeredmény a gyerekek számára. Jelenleg a Csillám Világnál 3 különböző ilyen szem-típus kapható: a sima, a pink szem pillákkal és a zöld szem pillákkal. Nem elég az, hogy mennyire aranyosak már ezek az izgő-mozgó izéknek, még szempillás változatban is kapható. :3 Most őszintén - melyik kislány tud ennek ellenállni? :) Én úgy gondolom, hogy pont ez az a kiegészítő - ami a maga kis egyszerűségével annyira fel tudja dobni, az amúgy sem unalmas szikrázó végeredményt - amivel a csillámfestők egy kicsit új vizekre evezhetnek.

További pozitívum ez mellett, hogy nagyon olcsó kiegészítőkről beszélünk, és ha egy kicsit utánaszámolunk, akkor kijön, hogy egy mintát 54 ft-ból tudunk feléleszteni. Nem öntapadós az alsó részük, így a már megszáradt extra test ragasztóba kell beletenni. Lehet kézzel is, de a legcélszerűbb a szemöldökcsipesz, hogy a szemecske pontosan oda kerüljön, ahova mi azt elképzeltük. Ez a három változat kapható jelenleg a Csillám Világnál:

Ha esetleg megtetszettek a szemek és bővítenéd velük a kollekciódat, szeretnék mutatni egy gyors segítséget is hozzá:Minden jót! ♥

You Might Also Like

18 hozzászólás

 1. Nagyon aranyos :) A hangodról pedig az ugrott be, hogy simán vezethetnél gyerekműsorokat vagy szinkronizálhatnál, olyan kedves, "gyerekbarát" hangod van :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Mea! :) Nos, már annyit mondtátok ezt nekem, hogy utána néztem hogyan használhatnám a gyerekbarát hangomat mesékre, de maximum arra jutottam, hogy készítek egy mese csatornát itt YT-on, ahol meséket olvasok fel :P Vagy Nektek mesélek tovább a szépségről és hasonló témákról :)

   Törlés
 2. Egyetértek az előttem szólóval...:D
  Nagyon tetszik, szép lett :)

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Szerintem is :P És arról még nem is beszéltem, hogy milyen zizegő hangja van ennek a szemnek :P

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Nem tudom mi lesz a következő újítás, Apró szájak vagy fülek? :P

   Törlés
 5. Ez a kedvenc csillám sablonom:) Az unokahúgommal csomószor csinálunk ilyet egymásnak. Mi strasszot (nagy) szoktunk a szemére helyezni:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy sem rossz! :) Nekem nem is tudom melyik a kedvenc sablonom...elég sok van. :)

   Törlés
 6. Milyen sokféle szemecske van, nem is gondoltam volna. Nagyon jó lett a csillámtetoválás!
  Szeretnélek meglepni egy kis díjjal, ha szabad:) http://wowoskiscsaj.blogspot.hu/2013/11/ujabb-dij.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt is szeretném megköszönni a díjat, Viki! :*

   Törlés
 7. Szuper lett!:)
  Az én macsekom is kamerabarát :D, mindig belesétál, ha fényképezem a diy-eimet. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádnak szerepelni a cicák, ez nekem már teljesen egyértelmű. :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images