Kedvenc téli gyertyáim

kedd, november 19, 2013

   A gyertya- függőségem már egész fiatalon kialakult és aztán bármilyen esemény is volt én legtöbbször mindig szép nagy gyertyákat kértem ajándékba. Most, hogy itt a kuckózós idő, teljesen természetes, hogy az illatos gyertyáimat vettem elő és minden este meggyújtok egyet. A mécseseket részesítem előnybe mostanában, hiszen azt párologtatóba is tehetem, ráadásul sok olyan gyertyatartóm van, amibe mécses méretű gyertya fér csak bele.


Ebben az időszakban egyértelmű kedvencem maga a karácsonyi illat. Merthogy ez a fogalom így létezik és én pont ettől tudok elolvadni. :) Az a tipikus fűszeres illat, egy kis fenyő, fahéj és szegfűszeg kombináció nálam biztosan nyerő, ezért is vettem meg a Yankee Candle Home Sweet Home Holiday teamécsesét, amiben ezek az illatok még füstölt tűzifa illatával is meg van spékelve. OH! Ekkor jöttem rá, hogy bizony lehet még fokozni az élményt... azonnal megrendeltem a gyertyát. :)

Bár sokkal olcsóbbak és a célnak végül is teljesen megfelelnek azok a kis gyertyák is, amiket helyi kis üzletekben tudunk megvásárolni 6-os pakkban. Én gyakran élek ezzel a lehetőséggel és a kedvenceim egyértelműen az ópium és a szantálfa illatok.

6-os mécsesek ára: 250 Ft


Yankee Candle 2,190 Ft

A Yankee Candle pakkban 12 db mécses volt, aminek az égési időtartalma egy kicsit hosszabb, mint az olcsóbb kategóriáé. Ezek 4-6 óra között működnek és ebben a típusban, amit én rendeltem a következő illatok vannak beletuszkolva: fahéj, szegfűszeg, fenyő, cédrus, füstölt tűzifa, vanília. Akciósan tudtam megvásárolni, 2,190 Ft helyett 1,190 Ft-ért és mivel Pick Pack Ponton vettem át, a szállítási költség csak 590 Ft volt. Próbáltam megkeresni ezt az illatot a webshopban, de nem leletem rá, viszont ha éppen illatkeresőben vagytok, akkor nézzetek szét az Illatgyertya oldalán. 

Kíváncsi vagyok Nektek melyek a kedvenc gyertya illataitok a téli időszakban :)


Minden jót! ♥

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. Én már szinte csak az Outlet menüpontból rendelek a Yankee Candle-től, mert ott a kifutó termékek jobb áron vásárolhatók meg. Emellett a hónap illata akciót is ki szoktam használni, csak egy gondom van: a nagy kedvencem, a Camomile Tea nem szokott engedményes áron lenni... A Yankee Candle mellett nagyon nagy új kedvencem a Bomb Cosmetics, mert van olyan jó, mint a híres társ, ugyanakkor jobb áron vannak a gyertyáik, a The Body Shop-ot is ajánlani tudom, illetve a Glade gyertyák és a DM saját márkás gyertyái is okoztak már kellemes csalódást. Mostanában sok gyertyateszt lesz a blogon, mert kincsekre bukkantam, és ezt meg kell osztanom másokkal is :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, azokat a menüket én is néztem és valóban azok a legjobb ajánlatok. A Pick Pack pont is bejött nekem, mert így a postaköltség a fele lett. A Bomb Cosmetics kis fürdőcuccait volt szerencsém tavasszal végigfogdosni a Beauty Fórumon, elképzelni sem tudom milyen gyertyáik lehetnek. Maga a mennyország, gondolom :)

   Törlés
  2. Hát, a kávés és a csokis-narancsos első szaglásra olyannyira jó, hogy karácsonyra még egy példányt fogok kérni belőlük :-)

   Törlés
  3. Sajnos nem szeretem a kávét, semmilyen formában :(

   Törlés
  4. Azn kívül is van náluk jó pár finomság, úgyhogy biztos találnál kedvedre valót :-)

   Törlés
 2. Yankee mániás vagyok én is, ennél jobbal még nem találkoztam. Kedvenc illataim főleg az édes, sütis jellegűek, meg persze a narancsos-citromos illatok, viszont mivel a füstölőket is szívleljük, időnként azt izzítok otthon. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Füstölők jöhetnek nálam is dögivel, bár mostanában a gyertya erősebben hódít. :$ Húúú, most a narancsos -citrom nagyon megtetszett is olvasatra is. Olyat még nem próbáltam eddig.

   Törlés
 3. Újabb YC mániás jelentkezik. :D
  Az idei karácsonyi illatok közül szerintem mindegyik csodás. :) A Winter Wonderland és a Vanilla Cupcake a másik két kedvencem télre. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi vagyok ezekre az illatokra. Azt hiszem anyagi csődbe fogok kerülni a YC gyertyák miatt :D Kár, hogy nincs egy vegyes mécses kollekciójuk, mert így akkor több illatot ismerhetnék meg. Lehet, hogy írok nekik erről a gondolatomról :D

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images