Kedvenc YouTube Guruim I.

csütörtök, november 14, 2013

  Az igazság az, hogy engem teljesen beszippantott már a YouTube videók világa. Bár én még csak bátortalanul, de óriási lelkesedéssel csinálgatom a saját kis ötleteimet - és nagyon jól érzem magam a videók készítése, szerkesztése közben - nagyon sok kedvencem van a nagyvilágból. Ma tehát néhány olyan kedvenc Gurum következik, akiket szeretnék bemutatni Nektek is, hátha még nem ismeritek őket. Itt most direkt "kis" követőjű emberkék következnek és mivel jó páran vannak, ezért több poszton át mutatom be őket Nektek néhány kedves szóval:
1. Helder Marucci - A vérprofi


Helder egy olasz sminkmester, aki olyan videókat készít, hogy sokszor csak tátom a számat, hogyan csinál kis szörnyekből, csodás hercegnőket. Az Instagramon régóta követem és ahogy látom, inkább a menyasszonyi hajakra és sminkekre van specializálódva. Vérprofi a srác, a felszereléséért ölnék, és bár totál nem értem az olasz hablatyolását, imádnom nézni ahogy dolgozik. A srácnak amúgy nagyon csinos pofija van, bár eddig csak a kutyájával láttam fotózkodni... :D
2. Sharon Farrell - A jószívű


Sharon Ausztráliában él és szintén sminkmesterként dolgozik. Annyira aranyos ez a lány és olyan kedves, segítőkész, hogy nagyon szeretem nézni a videóit. Szerencsére egy héten háromszor jelentkezik, amit mindig nagyon várok. Azon túl, hogy isteni tehetség, az egyik legőszintébb guru is. Sharon azok közé tartozik, aki csinál őrült sminkeket is, így nekem már csak ez miatt is a szívem csücske :) Jó sokat és gyorsan is tud beszélni, szeretem az akcentusát is, ám ez a videója éppen nem egy élő beszédes darab.


3. Grav3yardgirl - Az őrült

Bunny egy Texasban élő lány, aki eszméletlenül idióta, de én pont ezért szeretem. Az idiótaságnak is van elviselhető foka és ő nem röhögi szét a videóit, sőt nem is káromkodik, mégis tud vicces lenni. Gyanítom azonban, hogy ő alapból idióta és egy cseppet sem játszik rá. :D Szeretem azokat az embereket, akikben van valami plusz őrültet - amitől esetleg mások undorodnak, mert nem tökéletes pl. a külseje... - és Bunnynak elég ránézni az arcára már kész vagyok tőle. Teljesen felvállalja önmagát, remek videói vannak és a szemeivel úgy tud nézni, hogy néha a frászt hozza rám, ami ez esetben pozitív :P


4. MadeYewLook - A művész


Lex egy amerikai lány, akinek olyan kézügyessége van, hogy az állam a padlót veri tőle. Bár Halloween környékén óriási népszerűségre tett szert, én már azóta nézegetem mikor még csak néhány 10 ezer követője volt. Olyan művészi munkái vannak, olyan hibátlan kivitelezésben, hogy Tőle bizony érdemes tanulni. Nagyon figyel a részletekre is, a hátterei jellemzően úgy vannak berendezve, amilyen témájú a videója. Tényleg profi a csaj, nagyon szeretem nézni, ahogy dolgozik és jó dumája is van. 
5. Jasminar - A "tünci"


Jasmin egy német blogger/vlogger, aki a Tea & Twigs honlapot vezeti barátnőjével Isabellel. Azért kapta tőlem a "tünci" jelzőt, mert alapvetően nála mindig minden tökéletesen néz ki, legyen szó a ruhájáról, hajáról, sminkjéről vagy a szobájáról. Az ő stílusa alapvetően nagyon kiforrott és egyedi, remekül tud pénzt költeni és a kedvenc énekesnőm Simone Simons barátnője is. Ha valami szépséget akarok látni, elég megnéznem néhány videóját, vagy a vlogjait, amikor ki tudja éppen a Föld melyik pontján jár. Inspiráló videói vannak, utána mindig nekiállok a szobám kitakarításának. :D Bár a német hablatyot sem értem, azért sok mindent ki tudok következtetni. Kedves, szerény és stílusos lány.Ez volt tehát most az én 5 kedvencem és még van néhány érdekes emberke, akiket megmutatnék Nektek a jövőben. Most, hogy így együtt látom őket, olyan jó érzés fogott el; milyen jó is lenne, ha most ezzel az 5 emberkével egy helyen lehetnék. :) Sajnos ez kb. lehetetlen, minden esetre ajánlom őket Nektek szeretettel, ismerjétek meg őket és ha megtetszettek csatlakozzatok hozzájuk. 


Minden jót! ♥You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Megismertettél néhány új emberrel, akiket szerintem nagyon fogok szeretni:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek nagyon örülök!!! :) Nekem a videók nézegetése már igazi kikapcsolódássá vált.

   Törlés
 2. Egyedül "Az őrült" nem győzött meg, nekem az a lány már sok, persze a tehetséget senkitől sem vitatom el. :)
  Tőletek sem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ő tipikusan az a lány, akit vagy elsőre bírsz vagy utálsz. Ő inkább szórakoztató egyén a virtuális világban. Tetszik benne, hogy mindig elmondja, ha pl. sminket csinál, hogy ez így tetszik neki és jobb ha más nem kezd el beszólni, mert az a lényeg, hogy ő jól érezze magát. Neki tetszik amit csinált, ő fogja viselni és pont. Csípem ezt benne!!

   Ez a mentalitás jól jönne pár hazai nézőnek is. Mert sokszor elfelejtik, hogy aki valamit is készít mások számára, önmagát adja bele a munkáiba. A legjobb tudása szerint csinálja, de a saját ízlése alapján. Mivel hála istennek nem vagyunk egyformák - csak hasonlók lehetünk olykor - amit csinálunk sokszor rizikós és kérdéses, hogy mennyire jön be másoknak. DE ha a néző el tudja fogadni az adott személyt, még ha nem is tetszik neki az, amit aktuálisan lát, max csendben tovább áll, de nem fröcsög. Azzal csak magától állítja ki a szegénységi bizonyítványát és az oldal tulajdonosa úgyis kitörli- mert miért lenne köteles elviselni?

   Hú, bocsi Dóri, de ez most kijött és hosszabb lett és nagyon más fele ment, mint ahogy akartam, de ez NEM Neked szól vagy ellened vagy bármi, csak kijött :$

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images