Őszi nappali - randi smink | Videó

szerda, november 06, 2013

     Találtam egy új helyet a szobámban, ami nagyon alkalmassá vált a forgatásra. Konkrétan beültem az ablak elé és ezzel a természetes fénnyel úgy érzetem, hogy teljesen ki tudnám lőni a lámpák munkáját és nem kell ide nekem xy lámpa, jó nekem a jó öreg ablak és a nap. Így lett! Készítettem az új helyemen már pár videót és amíg nem találok ennél jobb helyszínt, szerintem itt is maradok. Ma egy őszi hangulatú nappali sminket készítettem, ami szerintem a rózsás - ebből következő romantikus - beütése miatt remek egy randira is.  :)

A végeredmény képet elnézve olyan, mintha photoshoppolva lenne :O DE NEM, nincs semmilyen módosítás rajta és én magam nem is szoktam ezt alkalmazni, hiszen nincs ilyen programom; ennyire jó a természetes fény ereje - szinte hihetetlen! Egy új kis palettámat használtam ehhez a sminkhez, ami a Clinique egyik darabja. Érdekes, hogy a palettának nincs egyben neve, hanem a benne lévő két színt kapott nevet egyet, meg a benne található pirosító is. A két szemfesték szín neve a strawberry blush, a pirosító pedig bashful blush. Annyira "lányos" lett a smink, az elkészítése pedig nagyon egyszerű; szeretettel ajánlom figyelmetekbe! A termékek neve a videó alatti infobox-ban található. Jó sminkelést! 

Minden jó! ♥

You Might Also Like

12 hozzászólás

 1. Erre csak azt tudom mondani, hogy wow! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök Dóri, hogy ennyire tetszik :) Kicsit mindig aggódva mutogatom a "szép smink" ötleteimet, tudom, hogy nem ehhez szoktattalak Benneteket :$ :)

   Törlés
 2. jaj, de szép lett a sminked! :) amint megláttam az "előtte - utána" képeket, rögtön az jutott eszembe, hogy mennyire látszik, hogy a smink önbizalmat ad, mert a smink nélküli képen nincs mosoly, sminkes képen pedig magabiztos arcod és mosolyod van:) bár lehet, hogy ez csak véletlen és így sikerült a két kép:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Orsi :)
   Teljes mértékben jól látod a dolgot és bizony igazad van. A kép a valóságot tükrözi, sokkal magabiztosabb vagyok :)

   Törlés
 3. Gyönyörű ez a smink. :) Természetes de mégis ragyog tőle a bőröd. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!!! :)
   Ez az alapozó nagyon jó, közepes a fedése és nem ad maszk hatást!

   Törlés
 4. annyira szép vagy Evelin *.*

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images