Igazából szeretem 04

hétfő, december 02, 2013

    Gondoltam meglepem magam néhány aprósággal még így november vége felé. Jól sikerült ez a jókedvre derítés ugyanis kapásból úgy indítottam, hogy rendeltem az Avon-ból magamnak két körömlakkot, plusz kíváncsi voltam az új rózsás csomagolású szájfényükre is. Aranyos a csomagolás, szeretem a rózsát, így adtam egy esélyt ennek a terméknek, aminek igen kellemes a szín és az állaga is.
Most már elég sok nude színű lakkom van, de ebből nekem sosem lehet elég úgy érzem. A kép látható darab a well being nevű, ami ráadásként tele van arany csillámmal. A méregzöld darabról nekem egy fenyőfa jut eszembe, az ő neve a noir emerald. Lélekben már a karácsonyra készülvén, úgy gondoltam, ez a két darab igazán megfelelő stílusú lesz az ünnepekre, így hát meg is rendeltem magamnak. Már mindkettőt kipróbáltam és csodás darabok; mivel méregzöld színűvel még nem rendelkezik a kollekcióm, így most ő a favorit. :)

Asseccories: 1,490 Ft
Accessories 1,490 Ft
A Rossmann-ban már Ti is találkoztatok az ékszeres részleggel, ugye? Hát én is úgy összetalálkoztam vele, úgy, hogy lazán ott hagytam jó pár ezer forintot. Nem volt egy jó kör a pénztárcámnak, de a lelkemnek annál inkább. Az első fülbevaló egy falevelet formáz meg, kis erezetekkel és a helykitöltés csillogó kövekkel van megoldva. Annyira kifinomult és csillogós, azonnal beleszerettem; ahogy a másik, stílusában teljesen ellenkező darabba is. A háromszög forma kedvelt alakzatom és az arany-fekete pedig az egyik kedvenc színkombinációm. A vásárlásban az győzött meg, hogy az utolsó darab volt belőle, így nem volt kérdés, hogy jön-e velem haza vagy sem.:)

Accessories: 1,790 Ft

Magamon is meglepődtem, hogy egy arany színű gyűrűt vettem magamnak, mert én ezüstös típus vagyok, ám ennek a gyűrűnek az asszimmetriája felkeltette az érdeklődésemet. Egészen véletlenül passzolt is az ujjamra és ez is utolsó darabos volt - micsoda véletlen - így ez a szépség is immár velem van. Érdekes a felülete, így csak természetes fényben tudtam megörökíteni mivoltát.


Vásároltál mostanában új ékszereket?
Ezüst vagy arany típus vagy?


Minden jót! ♥

You Might Also Like

11 hozzászólás

 1. A passion szájfény nekem is megvan, és imádom...:D
  Amilyen gagyinak tűnt, olyan jól teljesített...a zöld körömlakk pedig nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, mikor megérkezett és megéreztem azt a műanyag rózsát, nem sok reményt fűztem a dologhoz, de kellemes csalódás volt a végén :)

   Törlés
 2. A zöld körömlakk és a szájfény valami hihetetlen gyönyörű! :)) A fülik pedig nagyon tetszenek, a háromszöges nagyon jól áll Neked (fb-on láttam) és a leveles is biztosan! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A leveles annyira kis finom darab :$ Szerintem egy karácsonyi videóban fel is avatom :)

   Törlés
 3. A szájfényt én is nézegettem a katalógusban, de nem vettem meg, mert félek, hogy hosszú körömmel macerás belőle kibányászni a tégelyből. Az üvegcse viszont nagyon bájos, lehet egyszer mégis rendelek egyet :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy ecsettel szuper jól ki lehet szedni. Én ezt javaslom Neked, plusz ez így higiénikusabb is :) Az üveg amúgy tényleg édes, még jobb lenne, ha tényleg üvegből lenne. :) Jóó, tudom, túl sokat kérek :D

   Törlés
 4. egyértelműen arany. Régen ezüst volt. nem tudom,mi fordított át:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én ezüstös vagyok, mindannak ellenére, hogy ez az arany most "becsúszott".
   Olcsi, Téged én is aranynak képzeltelek :) :*

   Törlés
 5. Pont ma vettem egy kis bedugós fülbevalót, amit már most imádok. :3 Egész jó dolgokat zsákmányoltál. :)

  http://life-beauty-me.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma én is újra bűnbe estem, de hát ez van, ha az ember sok szép dolgot lát :) Köszi a linket Vivi! :)

   Törlés
 6. Szép kis szerzemények, főleg ez az utolsó gyűrű tetszik nagyon :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images