OUTFIT OF THE DAY

szerda, december 04, 2013

    A hétvégén Dáviddal mókoltunk egy kicsit és készítettünk egy kisfilmet, amivel mindketten jól jártunk. Ő végre kipróbálhatott egy szuper új objektívet, én meg mászkálhattam az erdőben szép ruhában. Szerintem remek üzletet kötöttünk. :D Ebből született meg egy különleges hangulatú OOTD vidi, amit immár kiváló minőségben is megnézhettek. 

Videó update: decemberben még rengeteg új videóval és vloggal készülök Nektek, aztán beindul egy rendszer, ami egy kicsit megrendszabályozza a videózási szokásaimat. Imádom ezt csinálni, de mivel rengeteg minden érdekel és szívem szerint naponta tennék fel új vidiket, egyszerűen le kell állnom és törekednem a heti 1 feltöltésre. :( De ez még a jövő titka, most még tele vagyok kész ötletekkel, úgyhogy ha még nem vagytok a csapatban ott is, gyorsan iratkozzatok fel, mert pár nap múlva lesz egy szuper nyereményjáték is. Juhúú :)Minden jót! ♥
You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Csinos vagy és jó lett a videó, bár a sok sötét szín picit összeolvad, de attól még látszódik a csini szetted :) Egy színesebb sminket és outfitet is megnéznék szívesen Tőled :)

    VálaszTörlés
  2. Ah... irigykedem. Te mindenben jól nézel ki. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images