SMINK SZALAGTŰZŐRE

péntek, december 13, 2013

      Talán még nem késett ez a bejegyzés és ez az ötlet, amit ma itt is meg szeretnék mutatni Nektek. Az én szalagtűzőm anno februárban volt, a Virágé éppen ma van. Egy fényes, füstös-tusvonalas sminket kért tőlem és mikor ráfújtam fél flakonnyi fixálót, azonnal  robogott is tovább a fodrászhoz, majd a táncpróbára. Nagyon csinos volt, még szebb, mint általában és annyira izgatottan várta a mai estét, remélem minden úgy sikerült, ahogy elképzelte. :) De gyorsan felnőnek ;) *sóhajt*

Visszatérve a sminkre; emlékszem milyen jól jött volna anno nekem egy kis segítség a nagy napra, de sajnos én csak egy 4 árnyalattal sötétebb alapozást és éles vonalú "füstös szemeket" kaptam. Azért túléltem, de ma már biztos, hogy az internetről inspirálódnék és magam csinálnám meg a sminkem.

Íme az én ötletem Nektek, ami egy zöldes-barnás csillogós smink és ami igazából rendkívül jól áll minden szemszínhez. Színes, de mégis elegáns a végeredmény, csillogó, de mégis a saját stílusodhoz mérten variálhatod az ajkak színezésével. Egy régi álmom is megvalósult, hiszen mindig is ikertestvért akartam magamnak, lett egyből kettő is. :P

A sminket a videóra kattintva nézheted meg.
A használt termékek listáját a videó alatti infó boxban találod.Minden jót! ♥


You Might Also Like

5 hozzászólás

 1. Nagyon szép lett, lehet karácsonyra megcsinálom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) A zöld ezen árnyalata valóban nagyon ünnepi, a csillogással meg nem lehet mellé lőni. Örülök, ha tudtam ötletet adni! :)

   Törlés
 2. Oh annyira szép ez a smink és nagyon jól áll Neked, kiemeli a szemed! :) Nem vagyok egy szájfényes lány, de most valamiért azzal a változattal tetszett a legjobban :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a szájceruzás és a szájfényes megoldás volt az abszolút kedvencem :) Örülök, hogy tetszett a smink. Puszi

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images