ÚJ REAL TECHNIQUES ECSETEK

kedd, január 07, 2014

    Tegnap már késő este találtam rá a legújabb Real Techniques videókra, ahol is a Lányok négy vadonatúj ecsetet mutattak be 1-1- percben. Igen, direkt írtam, hogy Lányok, ugyanis még tavaly Nic örömmel újságolta, hogy beszáll a RT ecsetbirodalomba. Meglepődtem az új ecseteken, bár számíthattam volna rá, hogy új év után egyből bedobják az újdonságokat és mindjárt erősen indítják az évet. Négy új taggal bővült a kínálat, íme:

A silicone linert kivéve az új ecsetek közös tulajdonsága a csomagolhatóságban rejlik, azaz az ecsetfej részét hipp-hopp be tudjuk csomagolni egy kis műanyag tokba és már mehet is bele a táskába. Kifejezetten utazáshoz lettek kitalálva és azt kell mondanom, hogy az ajak ecsetnek örülök a legjobban az új kollekcióból. Rengetegszer szerettem volna magammal vinni azt az ecsetet, amivel a rúzst vittem fel vagy a szájfényt, de mindig lemondtam róla, vagy becsomagoltam - jobb esetben - egy zsebkendőbe, hogy a ragacsos termék ne romboljon a táskámba/neszeszerembe. Praktikusnak tűnik és hasznosnak, de  a három csomagolhatóból nekem csak ez keltette fel az érdeklődésemet! :/

Retractable Kabuki Brush


Retractable Lip Brush

Retractable Bronzer Brush

Silicone Liner Brush

A silicone liner brush Nic szerint azért jobb tushúzásra, mert az ecsetfej nem mozdul szerteszét a vonal húzáskor, sokkal jobban kontrollálható, irányítható. A videó rövidsége miatt nem tudtam ezt a kérdést mélyebben megítélni, de felkeltette az érdeklődésemet és remélem lesz lehetőségem kipróbálni a jövőben.

Összességében nem kapott el a wow hatás az ecsetek végett: a silicone linert élőben kell kipróbálni, a retractable lip brush kétségtelenül praktikus, de nagyrészt ennyi. A minőség bizonyára változatlan és az ecsetfejek extrém puhák és fantasztikusak, de még így sem vagyok túlságosan elvarázsolva. Lehet csak engem nem vonzanak az "utazásos kiszerelések"? :)

Mit gondoltok az újdonságokról?
| Videók az ecsetekről, itt!


You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. A masszív RT ecset függőségem azt mondatja velem, hogy nagyon KELL kategóriásak, viszont az eszem meg azt, hogy tényleg szinte csak a Retractable Kabuki Brush az amire égetően szükségem lenne.
  (Én is zsepibe szoktam a fejüket rejteni a neszesszeremben... de az olyan bamba, ezek így jobbak) :)
  Nagyon bejön ez a tus ecset is végülis, de abból a józan ész megköveteli, hogy ne vegyem meg a 6. ecsetem... bár ahol elfér 6... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sajnos a jó dolgokkal könnyű túlzásba esni, még akkor is ha egyáltalán nincs rá szükségünk :P Nálam előfordult, hogy zsepi híján egy darab alufóliába csavartam az ecsetfejet :D Gyors megoldás kellett.... :D

   Törlés
 2. Tényleg jobb az ilyen szemhéjtus ecset. :) Én évek óta olyan szemhéjtust használok, aminek ilyen keményebb gumi szerű applikátora van (Astor Eye Artist) és nagyon könnyű vele tusvonalat húzni. :) Ecsetesnél gyakran előfordul hogy elmozdul valamerre az ecset és minden olyan lesz, de ennél nincs ilyen. :) Nekem a Bronzer ecset tetszik a legjobban. Még nincs RT ecsetem de ideje lenne beszereznem egyet. Szerintem majd az alapozó ecsetüket próbálom ki először mert az érdekel a legjobban. Jó cikk volt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még ilyen szilikon ecsetet sosem próbáltam, ezért is bizergálja a fantáziámat. Ha normális ára lesz kipróbálom :P
   Az alapozó ecseteket imádni fogod!!

   Törlés
 3. Én kifejezetten viszolygok az utazós ecsetektől. Mindig az az érzésem van, hogy csak gyenge kópia. Persze ez a RT ecseteknél tuti nem fordul elő, de....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet, hogy itt tényleg csak a kényelmünket akarják fokozni... nem tudom. :P

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Azért ha hozzám vágnák, nyilván én sem ellenkeznék ;) Sírva, de elfogadnám. :)

   Törlés
 5. Nagyon régóta szemezek a RT ecsetekkel, de fogalmam sincsen hol lehet őket beszerezni úgy, hogy biztos eredeti és jó minőségű ecsetet vegyek. Kicsit tartok a külföldi rendeléstől, de minden alkalommal, amikor látom videókban használat közben, vagy olvasok róluk, akkor rájövök, hogy SZÜKSÉGEM van rájuk. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images