KÖRÖMLAKKVADÁSZAT - NAILLAND | VENDÉGEM - THE VERY STYLE BLOG

péntek, február 07, 2014

     Annyira izgatottan írom ezeket a sorokat Nektek, hiszen az egyik legmerészebb álmom vált valóra ezzel a videóval. Bő egy hónapos szervezés eredménye kerül végre napvilágra és szívből remélem, hogy Ti is annyira fogjátok élvezni a videót, mint ahogy én az előkészületeket. Felkerestem az egyik blogger társamat, Szandrát, egy közös együttműködés lehetőségével és ő örömmel mondott nekem igent a projekthez. Hogy mit is csináltunk?


Szandrával ellátogattunk a Nailland standjához és belevetettük magunkat a körömlakkokba. A videó egy ajánlás a mostani trendekről, érdekes textúrákról, a mi kedvenceinkről és a körömlakk hasonmásokról. A videó ötlete onnan jött, hogy én magam elég messze lakom Budapesttől és mindig csak vágyakozva néztem a Nailland-es bevásárlások eredményeit a blogokon, de sosem sikerült megtapasztalni a Nailland- érzést, nemhogy a lakkok közelébe jutni. Úgy gondoltam tehát, hogy elviszem ezt az élményt Nektek egyenesen a szobátokba, hiszen tudom, hogy sokan nem jártatok még ott, de nagyon kíváncsiak vagytok. Ez volt tehát a motivációm és remélem a tervem célba ért! :)

Miért pont a The Very Style Blog? Szandra is korombeli; a munkáit nagyon kedvelem, hitelesnek és pozitív embernek tartom, így rövid gondolkodás után elsőre ő "jelent meg" előttem, mikor a körömlakk témán kezdtem gondolkodni. A döntésem tökéletesnek bizonyult, ugyanis Szandra igazán magabiztosan kalauzolt el engem a lakkok birodalmában! :)
A remek videót Dávidnak köszönhetjük, akinek nem lehet elég hálás a segítségéért! Erről a napról készítettem egy vlog videót is, ami vasárnap lesz elérhető a csatornán. Meglátogattam a CsillámVilágot is...de a többiről majd csak a vlogban. :)

Nem titok, hogy ebben az évben több ilyen stílusú videót is tervezek még, ugyanis ez az az üzenet és stílus, amit közvetíteni szeretnék felétek. Hiszek benne, hogy értő szemekre és fülekre fogok találni ezzel a tervemmel, hiszen mindig csak bátorítást és kedvességet kaptam Tőletek bármibe is kezdtem. Remélem együtt mehetünk tovább ezen az úton! Jó szórakozást a videóhoz! :)
Hogy tetszik a videó? Jártatok már a Nailland-ben?
| Nailland
The Very Style Blog

You Might Also Like

14 hozzászólás

 1. Nagyon-nagyon tetszett ez a videó, kedvesek és közvetlenek vagytok, a lakkok pedig csodásak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *.* Nagyon szépen köszönjük ezt a sok dicséretet!!!! :)

   Törlés
 2. Imádtam a videót nézni! Mivel én is messze lakom, tanúsíthatom, hogy egy kicsit tényleg sikerült a szobámba hozni a Naillandet. :) Minőségi videó lett két nagyon kedves lány főszereplésével. Még a Nailland kampányvideója is lehetne. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akár lehetne az is, bár ezt az igényüket még nem jelezték felém :P
   Mindenesetre tényleg nagyon boldog vagyok, hogy átjött a feeling és, hogy tetszett a vidink. Köszönjük szépen!!! :*

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Ennek igazán örülök, Mea! Köszönjük szépen!! :)

   Törlés
 4. Nagyon-nagyon tetszett, szuperül összevágott videó, gratulálok hozzá! :))

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images