PIXIBOX - FEBRUÁR

péntek, február 21, 2014


    Múlthét szerdán megérkezett hozzám is az első kis PIXI dobozkám és mindenképpen szerettem volna erről a számomra fontos eseményről megemlékezni néhány sorban itt a blogon, az mellett, hogy minden második hónapban szeretném megosztani Veletek egy-egy videó formájában a véleményemet és személyes tapasztalataimat a termékekről. Szerintem már nincs ember, aki ne hallott volna erről a szolgáltatásról és az az ár amennyibe kerül - ingyenes postával - szerintem szemtelenül olcsó mindezért...


Bevallom picit aggódtam, vajon mennyire fognak tetszeni a termékek, hiszen 1000 ember ízlésére kovácsolni egy-egy dobozkát, felér egy haditechnikai tervezéssel. Érthető, hogy nem lehetséges mindenki kedvére tenni, de azt kell mondanom, titkon reménykedtem részemről a pozitív csalódásban és összességében ez be is jött. :) Azonban volt olyan termék, ami nálam nem aratott teljes sikert egyéb okok miatt, de gondoskodtam róla, hogy jó helyre kerüljenek, így semmi pánik; mindenki jól járt. :)

Említést kell tennem a doboz design-ról is, ami szerintem nagyon stílusos és letisztult; már most harc folyik nálunk a leendő dobozokért, pedig hol van még április. :) Ha érdekel a véleményem a februári dobozról, akkor jó szórakozást a videóhoz. 


Melyik termék tetszett a leginkább?
| Pixibox

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. A szemhéjalapot nemrég megnyertem egy oldalon, úgyhogy most nem irigykedek a Pixibox-os posztok láttán :P jó kis termékek vannak benne, de igazából most annyira nem egy hű meg há számomra, a lakk tetszene, de a legtöbb helyen olyan színek voltak, ami megint nem annyira nyálcsorgató :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én elégedett vagyok az összetétellel, és már most izgatottan várom az áprilisi dobozt :) Milyen szerencsés vagy, hogy ilyen remek dolgot nyersz. Remélem Te is elégedett vagy azzal a primerrel?! :)

      Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images