TÉLI HANGULATÚ CSILLÁMTETOVÁLÁS

szerda, február 05, 2014

    Felénk bár már olvadozik, de még mindig nagy a hó. Ez ihlette meg a mai csillámtetoválásomat is, ahol egy hópelyhet keltettem életre. Szerettem volna visszaadni a hópehely szépséges ragyogását és ezerarcúságát, így különböző színeket kevertem össze, hogy elérjek egy egyedi hatást. Ráadásként apró strasszokat tettem ragyogás fokozónak, így lett a mai hócsodám.Az elkészítés a szokásos menetben zajlott: bőrfertőtlenítés, majd jött a hópehely minta a kézre és az extra test ragasztó, aminek a száradásával 5-10 percet vártam. Mindeközben megtaláltam egy rég elfeledett, anno még körömdíszítéshez használt mini strasszkő csomagomat. Gondoltam, ennek az apró méretek éppen megfelelő ennél - az amúgy sem túl termetes - mintánál, így amíg a ragasztó végezte a dolgát, én elhelyeztem néhány strasszkövet.

Ezután két színt, a királykéket és a lézer liláskéket akartam bevetni extra díszítőnek. Vonzanak az érdekes megoldások, váratlan textúrák, így a fent említett két csillámporból kivettem egy csipetet és "megsózó" mozdulattal rászórtam a port a megszáradt ragasztóra. Így tehát már két különleges hatás volt a ragasztón, már csak be kellett fejeznem a műveletet. Ezután jött a két fő szín a gyémánt és a világoskék, amit előzőleg összekevertem egy üvegcsébe és egy lapos ecsettel feltöltögettem a hiányzó részeket. 


A végeredmény pontosan olyan játékos lett, mint amilyenre terveztem. A lézer liláskék nagyon jól visszaköszön itt-ott jelzésértékűen, a kék és a gyémánt adta a hó hatást, a mélyebb kékből talán túl sokat tettem, de ezzel szerettem volna az esti havazást megjeleníteni ill. ott vannak a kövek, amik érdekes felületet és extra fényt adnak a tetoválásnak.
A vaku nélküli verzióban a képen feketének tűnő szín mélykék és remek harmóniában van a többi színnel. Remélem most már hamarosan magunk mögött hagyjuk ezt a fránya időt, mert sokkal szívesebben fotóznék a természetes fényben, mint a szobám sötét falai között. :)


Hogy tetszik a csillámtetoválás?
| CsillámVilág

You Might Also Like

6 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images