TESZT | CALVIN KLEIN KRÉMES SZEMFESTÉKEK

szerda, március 19, 2014

    Szerettem volna bővíteni a krémes szemfestékeim számát, hiszen nagyon jó kis alapokat lehet velük készíteni ill. izgalmas színkombinációkat kikeverni. Ettől a márkától ezek az első termékeim és én kifejezetten örülök neki, hogy csak 2.5 g a termékek mennyisége, így talán lehetőségem van biztosan "elfogyasztani" őket. A feketével már találkozhattatok, de ez a kis szemtelen rezes-metálos darab egy igazi különlegesség, amit Nektek is meg kell ismernetek. 
Vintage Metal | Vinyl Black

Mindkét festéket Edittől vettem és leginkább a Vintage Metal szín fogott meg, ezzel a játékos sokszínűségével. Sok érzést és hanglatot meg lehet vele festeni és élőben ez a vibráló szín engem még jobban lenyűgözött, mint képen. Mindkét termék nagyon krémes, de a fekete pigmentáltsága lehetne erősebb is. Alapnak teljesen megfelelő, de önállóan elég keveset nyújt. 
A rezes színben sokkal több erő van és ez már a swatchon is látszik. Önállóan a szemhéjon is remekül megállja a helyét és nagyon kihasználható ez a kellemes színtónus, aminek nagyon fényes, metálos a finishe. Világos bőrűeknek/hajúaknak, vörös hajú lányoknak egyszerűen ékszer ez a szín. Nagy kedvencem lett ez a darab! :)
A termékeknek nincs illata; tartósságuk szempontjából pedig közepesre értékelném őket. Tehát önállóan sajnos hamar beülnek a színek a redőkbe, de ha ez alá is teszel primert, akkor minden rendben és hosszú órákig bírja. Ha porral fixálod szintén nagyon jó bírja a napot, plusz felerősíti a por állagú festék színét. Én nagyon jól ki tudom használni őket, örülök, hogy megvettem ezt a duót.


Van kedvenc krémes festéked?
Próbáltál már Calvin Klein terméket?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Szép ez a rezes szín :) Nálam természetesen a CT-k a nagy kedvencek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeen? Milyen termékeid vannak még tőlük? Nagyon olcsók és egész jók, hogy lehet, hogy beruháznék még más cuccokra is :P

      Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images