ÚJ SMINKTÁSKA | ELADÓ SMINKTÁSKA

hétfő, március 24, 2014

   Miután kinőttem a cipős dobozokat és az egyéb tárolási formákat, egy nagyon szép fém sminktáskát kaptam ajándékba a családomtól. Remek volt, mert minden sminkszeremet egy helyen tárolhattam, átláttam és tudtam, hogy maximális biztonságban vannak a termékek, amíg eljutok velük A pontból B-be. Azonban a táskámat már régen kinőttem és egy új darabra volt szükségem. Elég sokáig kerestem, mire rábukkantam a megfelelőre, ami minden igényemnek megfelelő. De aki keres, az talál! :)
A fenti kép illusztráció, azonban az én új táskám is ugyanilyen kondíciókkal rendelkezik. Ez tehát egy közepes méretű bőrönd (laptop táska?), belül jó nagy hellyel és rengeteg plusz zsebbel. Külön helyet találok benne az ecseteknek, a jegyzeteimnek, rajzaimnak és mivel nekem egy több funkciós táskára volt szükségem a csillám és az arcfestős dolgaim miatt, fontos szempont volt, hogy az apró frinci-francokat is be tudjam tuszkolni valahová. Az, hogy guruljon szintén fontos volt számomra, hiszen így praktikusabb a szállítás és a közlekedés is. Negatívum lehet az egyterűsége, azonban én minden eszközömet típus szerint külön műanyag kis táskában szoktam tárolni, így pillanatok alatt átlátom az egészet.

Mindebből az következik, hogy a másik táskám eladóvá vált. A táska teljesen ép, hibátlan állapotú, minden terelője megvan, de a kulcsot és vállpántot nem tudom hozzá biztosítani. A táskát anno a Makeuplaza.com oldalról rendeltük meg és itt olvashattok többet róla, ill. sok szép kép is található itt. A fém táska nagyon sokszor volt a segítségemre és könnyen is tudtam tisztítani; anyaga masszív alumínium. A terelők segítségével Te szabályozhatod a belső tér mértét és csinálhatsz apró helyeket is, de akár egyterűvé is nyithatod az egészet a paletták és a nagyobb dolgok pl. sminklemosó, üveges alapozók miatt. A táska ára 9.000 ft + 1390 postaköltség, de személyesen is átvehető Budapesten, Dunaújvárosban, Sárbogárdon, Pakson és alkalomadtán Pécsett és Zalaegerszegen is :P 


Kontakt: venusnight@gmail.com

A táskát a legelső komoly érdeklődő viheti és ha megállapodtunk azt jelezni fogom a posztban is.  A táska eladva! Remélem jó helyre fog kerülni a táskám és ugyanolyan nagy segítségére lesz az új tulajdonosnak, mint amennyire nekem volt. :) Az új táskámat már használtam élesben is és örültem, hogy ezt is felengedik a távolsági buszra kézi poggyászként, akárcsak a fémes táskát. Ebben az évben sok helyre készülök vele, úgyhogy remélem bírni fogja a strapát. :)


Jelenleg miben tároljátok a sminkszereiteket?


You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Ja, hogy ez nem is kimondott "sminkes" táska :) Valamiért azt hittem amikor kiírtad facebookra...mondjuk ha már valamire rámondják, pl.: hogy sminkes szék/ bőrönd, rögtön fölszalad az ára a kétszeresére :/ Én is lassan kinövöm a bőröndömet, no meg cipelni lassan már nem bírom pedig azt hittem majd megedződöm :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden az, aminek látjuk :) Én az új táskámat sminktáskának látom!
   Amúgy a nagy "igazi" sminkes táskák is hasonlóan néznek ki és azokra nagyon kemény összegeket vernek rá! :P Abszolút igaz, amit írsz, gondolj csak a menyasszonyi sminkre! ;)

   Törlés
  2. Én még egy sminkesszékre vágyom, mert főleg amikor egyszerre több embert sminkelek nagyon jó lenne..mondjuk nekem alapban nagyobb erőfeszítést igényel úgy sminkelni, hogy nagyon alacsonyan van a vendég és nem csak a derekam hanem a kreativitás szempontjából is. Erre nincs valami tipped? :D

   Törlés
  3. Az én derekam is ketté szokott törni, de beszereztem egy fa bárszéket :D Ez a sminkes székem, ami az anyagánál fogva nagyon könnyű és simán befér a kocsi hátsó ülésébe. :) Na? Szerinted? :)

   Törlés
  4. Olyan mint pl az ikeás összecsukható? Én is olyat nézegetek :)

   Törlés
  5. Ez sajnos nem összecsukható :(
   Az ikeában van olyan? :P Rákeresek, de ha esetleg dobsz egy linket róla is valamikor; örök hálám :$

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images