BOMB - ÁFONYA ÉS LIME TUSRADÍR

szerda, április 16, 2014

   Egyik lehangoló munkanapomból hazaérvén, egy aprócska doboz fogadott a Bomb Cosmetisc-től. Hohóó, gondoltam magamban, még lehet, hogy nincs minden veszve és lehet egy jó kis napom? Alig vártam, hogy kinyissam az illatos dobozkát és rávessem magam a benne lévő fincsiségekre; érdekes, hogy olyan illatokat éreztem a csomagoláson át, amiket elsőre nem biztos, hogy jól tippeltem volna meg. Ma az egyik legfajsúlyosabb finomsággal - a maga majdnem fél kilójával -  ismerkedünk meg az áfonyás-limeos tusradírral. :)


Amint kinyitottam a dobozkát egy nagyon érdekes látvány fogadott. Jégkása szerű állag, sok színes magocskával és a tetején egy nagy adagnyi olajjal. Még mielőtt bármit is elolvastam volna a termékről, az ujjammal összekevertem a "jégkását" és a különböző állagokat egyé keverve szagolgattam a finom illatot. Micsoda illat is ez... jó savanykás, áfonya-lime, és ha már az illata így fejbe vág, hogy azonnal felébredek tőle, mi lesz itt később? - gondoltam magamban. A részletes tanulmányozás után megtudtam, hogy az apró kis magok igazi áfonya magok, a doboz felszínén az olaj pedig citromfű és muskotályzsálya olaj. Egy doboznyi természet!

Alig vártam az első használatot, amikor is egy kis darabot vettem a kezembe és a nedves bőrömön elkezdtem radírozni. Azonnal feltűnt, hogy a kezemben kezd fogyni a termék, azaz a kis "jégkása" szemcsék, amiket nevezhetünk kristálycukor- szerű daraboknak is, jó gyorsan elolvadtak a bőrömön. A végén már csak a magok és az olajok maradtak. :) Rettentő finom illatcsíkot húztam magam után, ami azonnal megtöltött minden helyiséget és az illat a bőrömön még másnap is ugyanennyire érezhető volt. Heti egyszer szoktam egész test radírozást alkalmazni, de nagy a kísértés, hogy ne tegyem meg a lime-áfonyával mindennap. :P Őrületesen tetszik a termék az illatán kívül is, mert az eddigi legmókásabb és legélénkítőbb testradír, amit eddig használtam. 


Fürdés után egy finom olajos réteg marad a bőrömön, amit úgy tudok leginkább érzékeltetni, mintha még pluszban bekenném magam pl. babaolajjal. Kapok egy védő rétegek a tusradírban lévő olajoknak köszönhetően és ez a puha, hidratált érzés velem magad a következő napon is. A használata nagyon könnyű, az elhalt hámsejtektől csodásan megszabadulok és az, hogy minden termék kézzel készített, természetes összetevőjű még szimpatikusabb. Imádom ezt a tusradírt és nagyon bízom benne, hogy a többi termék is hasonlóan kellemes lesz! Köszönöm szépen a Bomb Cosmetics Magyarországnak a csomagot! :)


Ismeritek a terméket? Próbáltátok már?
Van kedvenc Bomb terméked?

| Bomb Cosmetics

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. :) ugyanezt a radírt használom én is már két hete, és én is nagyon szeretem :) Mondjuk nekem az olajos állag kicsit fura, de simán hozzá lehet szokni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Előre nekem is furi volt, de aztán hamar elfogadtam, hogy ez ilyen :) Te nem érzel néha késztetést arra, hogy megedd ezt a finom lime "kását"? :D Mert én folyamatosan :P

   Törlés
  2. De, mindig :D Utálom is hogy ilyen jó illata van :p

   Törlés
 2. Juj, tényleg olyan mint egy jófajta jégkása...:DDD Kíváncsi lennék az illatára! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó savanyú az illata. Imádom a savanyú ízeket, illatokat :)

   Törlés
 3. Imádom a Bomb Cosmetics termékeket, a kedvenceim a fürdő sütik és a torta alakú szappanok. A radírt még nem próbáltam, de egyre több helyen láttam, így biztosan beszerzek egyet. A képek is meghozták hozzá a kedvemet!:)) Kata
  mosolyrecept.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy sikerült átadnom képek formájában az élményt :)
   A fürdő sütiket én is nagyon csípem, éppen most tervezek egyet robbantani a fürdővizembe :P

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images