L'Oréal BLOGGER DAY

hétfő, április 07, 2014

    A L'Oréal Paris magyarországi csapata egy nagyon kedves meghívást nyújtott át virtuálisan formában nekem, így március utolsó szombatján a meghívásukra Budapest felé vettem az irányt. Egy letisztult, igazán inspiráló helyszínre érkezvén megismerkedhettünk a L'Oréal csapatával és egy kis felfrissülés után bele is vetettük magunkat az információ áradatba. Ezen a blogger napon több L'Oréal Paris által forgalmazott márka újdonságaival ismerkedhettünk meg, és nekem kifejezetten tetszett, hogy mindig a kiindulópontról indult a bemutató azaz, hogy "hogyan született ez a márka?"


Elsőként a L'Oréal Paris, a Garnier és a Maybelline márkák kerültek górcső alá és engem már a kisfilmek is teljesen lenyűgöztek. Azt vettem észre magamon, hogy túlságosan is átszellemültem a kis promó videók alatt. Igencsak vissza kellett fognom magam, hogy ne kezdjek el ott örömömben ugrálni, hogy mennyi re tetszik a stílus és mindaz, amit közvetítenek, így jobb híján gyorsan belevetettem magam a kamerázásba. :D Remek előadóink voltak, akik maximálisan felkészült, profi szakemberek, és akik akkora örömmel beszéltek a munkájukról, hogy a boldogságuk nagyon könnyen és hamar átragadt ránk is. Ezt a fajta lelkesedést nagyon ritkán látom embereken, de boldogít a tudat, hogy ez az érzés még nem veszett ki a világunkból és bizony van még egy maroknyi olyan emberke körülöttünk, akik tényleg azt csinálhatják egy életen át, amit szívből szeretnek. Megható volt ezt látni és engem is még jobban arra ösztönzött, hogy az álmaimat soha ne adjam fel!
Hajra való termékek újdonságaival is megismerkedhettünk, az egyik a L'Oréal Professionnel, a másik pedig a Kérastase márka gyöngyszemei voltak, amit Judit, az előadónk pár könnyed példával is illusztrált. A L'Oréal Professionnel Wild Stylers by Techni.art dúsító spray-vel már megismerkedhettetek az előző posztban. A Kérastase termékei egy más stílust, egy más életérzést jelenítenek meg, ami maga a folyékony luxus. Hogy milyen is az, ha az ember lányának Kérastase termék kerül a hajára? Nos, elég jó :) A mindent tudó hajolaj legalábbis ezt mondatja velem, a részletekről Titeket is tájékoztatlak majd! 


 A következő két márka, amivel egy kicsit részletesebben ismerkedtünk meg az a La Roche- Posay és a Vichy voltak. A LRP termékeit ismertem korábbról is, hiszen a bőrgyógyászom ettől a márkától ajánlott arclemosót, amit nagyon szeretek is, viszont a Vichy termékeiről nem sok infóm volt, élőben pedig csak kis mintákat próbáltam eddig. Ennél a két terméknél már lehetett érezni, hogy egy kicsit más vizekre eveztünk, hiszen ezeket a termékeket gyógyszertári keretek között lehet kapni. Nincs ezzel semmi gond, hiszen így pontosabb, valóban nekünk valóbb krémekhez juthatunk, hiszen nem csak "lekapok valamit a polcról", hanem szakember segítségével jobban ki tudom választani a bőrtípusomnak megfelelő terméket, esetleg a bőrgyógyász ajánlatára vásárolok. Nekem ezek a bemutatók is nagyon tetszettek, de a La Roche- Posay volt az, ami lenyűgözött. Végre megtudtam a név jelentését is; egy francia kisváros neve ez és láthattam, hogy mennyire odafigyelnek arra, hogy a termékek a legérzékenyebb bőrű emberek számára is segítség legyen. Érzékeny bőrűként én ezt az igyekezetet nagyon nagyra értékelem!
Az elmélet után pedig jött a gyakorlat és te jó ég, mennyire jó időt tölthettünk el a csapattal. :) Mindent ki lehetett próbálni, mindenkivel lehetett beszélgetni és azt mondhatom, hogy ez a nyitott hozzáállás a bloggerek felé igazán dicséretes volt. Először kaptam pár lila tincset egy L'Oréal Professionnel újdonságának a HailChalk-nak köszönhetően, majd pedig Larion Oscar adott egy kis színt az ajkaimnak. Oscart leírni egy szóval nem nagyon lehet, ő egy jelenség, ahogy abban az egy órában megismertem és hallgattam a történeteit pl a New York Fashion Week-ről is. :) 

Összességében baromi jól éreztem magam ezen az eseményen és nagyon örültem a meghívásnak, ami nekem az első ilyen volt! :$ Arról is gondoskodtak, hogy ne menjünk haza üres kézzel, és így rengeteg újdonsággal fogunk megismerkedni az elkövetkezendő időszakban. Én már szinte mindent kipróbáltam, lett olyan, ami azonnali kedvencem lett, úgyhogy szépen lassan jönnek a tesztek!

Készítettem egy rövid vlog videót az eseményről és csak remélem, hogy sikerül átadnom azt a fantasztikus hangulatot, aminek részesei lehettünk aznap. Még egyszer köszönöm a meghívást és hogy megismerkedhettem ezekkel a fantasztikus emberekkel! :)

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=o1BQeDlAiaEYou Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images