♥ | SLEEK FACE FORM PALETTA FAIR(Y) 372

kedd, április 29, 2014

    Ahogy minden mást a blogomon, ezt a palettát is eredeti állapotában kellett megörökítenem Nektek, mert annyira csodálatos, hogy el sem tudtam volna képzelni, ha ezt már használtam tárom elétek. Persze csak a képek erejéig maradt érintetlen. :) A Sleek Countouring and Blush palettájával Nektek is meg kell ismerkednetek közelebbről és most leginkább a világos bőrű lányok figyeljenek, mert ez egy nekik való hármas. A kolozsvári túrám egyik darabja ez a szépség, amit nagyon sajánltam volna, ha otthagyok. Kontúr szín, pirosító és fény van ebben a mini palettában, ami azonnal rabul ejtette a szívem. :)

A paletta mindössze 20 gramm, színkódja pedig, ahogy azt a címben is olvashattátok a Fair 372. A színek árnyalati egyszerűen tökéletesek számomra és nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy kedvet kapok minden reggel a használatához. Korábban vagy pír, vagy kontúr jöhetett szóba, de ezzel már nem érem be. A mini paletta olyan, mint egy ékszerdoboz és annyira vigyázok rá, hogy minden használat után visszateszem a papírtokba. *.* Nézzük részletesebben.

Kontúr
Ez a világos matt barna szín, rendkívül finom textúrájú, nem túl vastag állagú por. Nagyon könnyen építhető a szín, ami személyes szabadságot ad a sminkem elkészítésében. Remekül illeszkedik az archoz, egyszerűen eldolgozható és ha hibát keresnék benne, akkor a túl könnyű porzást tudnám mondani, de ügyes mozdulatokkal egy porszem sem veszik kárba. Gyakran használom a mélyítő vonal színezésére is, bár tulajdonképpen ha s.o.s. helyzet van szemfestéknek és szemöldök színezőnek is megállja a helyét.

Pír
Ettől a színtől tartottam a leginkább, hogy ne legyen túl rózsaszín számomra, mert azzal nem igazán szimpatizálok magamon. Szerencsére ez a rózsa szín, inkább barackba hajló szín, ami nagyon üdévé, frissé teszi az arcot és erre bizony nekem minden reggel nagy szükségem van. :) Arany csillámokkal van dúsítva, ami elég diszktéten szépíti az arcot, mintsem, hogy közönségessé váljon a pirosítás. A pír állaga vastag, de szintén könnyen építhető és eldolgozható, nagyon alkalmi hatást kelt a viselete. 

Fény
A pír van olyan erőteljes a benne lévő csillogás miatt, hogy már önmagában elegendő a kontúr színnel, ám ha valaki még szeretné ezt fokozni, akkor tegye még a tetejére a fényt is. A highlight szín nagyon erősen pigmentált, vastag állagú és már icuri-picuri is elég belőle, hogy feltűnően díszítse az arcunkat. Zsíros bőrűként én ezzel vagy nagyon óvatosan bánok, vagy ezt a lépést elhagyom, hiszen van nekem enélkül is épp elég csillogás az arcomon :) 


Ha a három szín egyszerre van az arcodon egy nagyon különleges összhatást kapsz a végére. Látszik, hogy az arcod vonásai ki vannak emelve, de az egész mégis annyira természetes, mintha így kelnél fel mindennap. Saját magad szabályozhatod az erősséget az építhetőség miatt és minden darab külön-külön is megállja a helyét, akár egy szemfestés során is! 
A paletta azt az érzést adta nekem, hogy jobban járok, ha ezután csak palettába veszek ilyen hármasokat, mert a színek annyira kiválóan harmonizálnak egymással, hogy minek vesződjek én a párosítgatással, ha már ezt megteszik mások helyettem?! :) 


Mit gondoltok a palettáról? Melyik a kedvenc színed belőle?
Próbáltad már?

You Might Also Like

18 hozzászólás

 1. Ezt a palettát én is meg szeretném majd venni, mert már sok jót olvastam róla. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy álom, de tényleg! A következő videómban élőben is megmutatom!! :)

   Törlés
 2. Hú, bámulatosan szép. A világos bőr stimmel, úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy nekem is lesz egy ilyenem, annyira megtetszett most. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Emlékszem mennyit hezitáltam rajta, mert ez volt az egyetlen olyan termék, amit drágábban vettem meg, mint amennyiért ez itthon kapható. De pozitív volt számomra, hogy élőben láthatom és ki is próbálhatom, így azt mondom megérte!

   Törlés
 3. Jaj, gyönyörű....:) Nem kizárt, hogy egyszer beszerzem én is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Te hófehér bőrödhöz is remekül passzolna, semmi kétség :)

   Törlés
 4. Annyira kedves dolog, teljes mértékben a jó értelemben, hogy elnevezted Fairy-nek a palettát, pedig a Sleek csak simán Fair-nek hívja. Támogatnám az átnevezést :-) Ha nem lenne meg a Contour Kit még mindig, napi használat ellenére is nagy mennyiségű festékekkel, akkor én is egy ilyenre neveznék be :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt a kis Y-t elfelejtettem zárójelbe tenni, de tényleg nagyon oda vagyok ezért a kis szépségért, így muszáj volt becézgetnem :P Szemfüles vagy, hogy ezt észrevetted. :)
   Elgondolkoztam rajta, hogy vajon meddig fogja bírni, de gyanítom, hogy sokáig, mert alig látszik, hogy fogyott volna belőle valami is...olyan, mint a mac pirosítók, kb ezer évre elegendők :)

   Törlés
 5. Nagyon szép! :) Egyébként ez a kontúr paletta a Rose Gold pirosítót kapta, szóval duplán jól jártál! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh! :) Hát nem bántam meg a vásárlást, az biztos :)

   Törlés
 6. A Sleek termékeivel kapcsolatban: még soha nem csalódtam. Tudom ajánlani a szemfesték palettákat (5 db is van belőle XD) no meg a remek ajakbalzsamnak megfelelő szájfényét yoyoba olajjal meg minden jóval, csodás színnel és tartóssággal.
  Ez a paletta is be fog hozzám kerülni a gyűjteménybe. >.<

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek! Nekem is van 3 palettám és szájfényem is, remek mindegyik *.* A Sleek egy szuper márka!!

   Törlés
 7. Gyönyörűek ezek a színek, mindegyik nagyon tetszik :) Szerintem kipróbálom én is. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan mutat az arcodon. Láttam írtad az egyik előző válaszban, hogy majd teszel fel olyan videót is. Várom már! :)
  Most tavasszal- nyár felé nagyon bejönnek nekem ezek a visszafogottabb, színes sminkek. :)
  Üdv.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reni, a pénteki videómban használni is fogom! :) Puszi!

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images