TAVASZI POP UP! | SZÁJFÉNYEK

kedd, április 08, 2014

    Végre eljött az évnek az az időszaka, amikor előkerülhetnek a színes rúzsok, szájfények, ajakfilcek. Most, hogy a tavaszi ruhatár frissítésen gondolkodom, képzeletben próbálom a vidám színű ajak színezőimhez párosítani a leendő ruhadarabokat. Egyértelmű, hogy ha fekete (kedvenc színem) nem lehet, akkor meg kell barátkoznom például a fehérrel színnel, amihez mindhárom mai szereplő is jól illik. :) Velük ismerkedünk meg ma:CoverGirl Outlast- Wild Berry Wink, innen: Életem első ajakfilce, ami remek "első" volt számomra, mert egy nagyon jól használható és irányítható filcet ismertem meg ebben a termékben. A tollhoz hasonlító fejjel minden nehézség nélkül, nagyon szépen meg tudom rajzolni az ajkaim körvonalait és az ajakfilc erős színe, pigmentáltsága már a kéz teszten is hamar átjön, számomra egyszerűen kiváló darab. Ami még nagyon tetszik benne, hogy egyáltalán nem éreztem azt, hogy viselek bármit is az ajkaimon. Ez jó pont. A tartósságát pedig élőben is érdemes megtapasztani, pehelykönnyű réteg kerül az ajkaimra, ami nem igazán akar lejönni, csak erővel :P Itt láthatod élőben a színt.Collection 2000 Plumping Volumising Lip Gloss with Maxilip- Lilac Crush innen: Ez a kellemes, csillámos lila szájfény igaz, hogy ritkán kerül bele a táskámba, de ennek ellenére az egyik legbohókásabb tavaszi szájfényem, ami azért megér pár sort. Könnyű állaga van, nem ragad és az első pillantásra sokkoló lila szín, élőben nagyon finom és kellemes, mikro csillámokkal teli; egyáltalán nem hivalkodó darab. Érdekessége, hogy 40%-al teltebbé teszi az ajkakat a benne lévő "mentol-szerű" (?) anyagnak köszönhetően - sajnos ezt nálam nem túl látványosan csinálja - és a termékre konkrétan rá van írva, hogy napi háromszori használat mellett 28 napra elegendő a 6 ml-es termék. :) Aranyos kis darab, én kedvelem!NYX Diamond Sparkle Lipgloss- Orange Sparkle innen: A Diamond Sparkle rúzs testvérkéi ezek a szájfények, amiket én igazi nagyágyúnak tartok. Vastag textúrája miatt, elég tartós a szájfény és ez a csodálatos narancsos szín abszolút kedvencem most. Ha ráesik a fény egyszerűen tündököl és szikrázik, nem véletlen a neve sem, hiszen tele van tömve ragyogással. Nem kell túl sűrűn újra kennem, szerencsére elég jól bírja a sok - sok csevegést - tesztelve :) - azonban az illata nem az orrom kedvence. 5 ml-es a termék, de szerintem hamar el fog fogyni, mert nagyon kedvelem viselni és nagyon fel tudja dobni a fehér bőrömet és a kék szememet. Itt pedig a színek láthatók napfényben és itt már igazán kijönnek a valódi színek, rejtett pozitív tulajdonságok. Mindegyik termék ára kedvező és szerintem ár-érték arányban teljesen reális is. Látható, hogy a lila itt mennyire finoman, halványan jelenik meg; ahogy fentebb említettem is, a szín nem tolakodó, mindennapi használatra ajánlott! :)

Hogy tetszenek a színek? Melyik a kedvenced?

Melyik a kedvenc szájfényed most?

You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. Mindegyik szép, de ezek közül a Collection 2000 Plumping Volumising Lip Gloss tetszik a legjobban. :) Én már inkább a visszafogottabb színeket részesítem előnyben, persze a többi is gyönyörű :)

  Most inkább rúzst használok mint szájfényt, ezért nem tudok kedvencet mondani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit féltem is pedig mit szóltok majd ehhez a lilához, de kellemes csalódás számomra, hogy Nektek is annyira tetszik, mint Nekem :)

   Most nekem is van egy kedvenc matt rúzsom. Oh...vérvörös :)

   Törlés
 2. A lilás tetszik legjobban :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó választás, örülök, hogy Neked is bejön :P

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images