NUMBER ONE - AZ ÉV DIÁKFOTÓSA 2014

kedd, május 27, 2014

    Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy a kicsiny falumban összehozott a sors olyan ügyes és kreatív emberekkel, mint Dávid és Virág. Ma azonban a hölgyeké az elsőbbség és szeretném megosztani Veletek is Virág legújabb dicséretét, amit egy szakmai zsűritől kapott. Emlékezhettek rá, hogy tavaly egy közös munkákkal elnyerte a Due Médiahálózát "Év Diákfotósa 2013" címét, amit akkor mi akkora dolognak tartottunk, hogy el sem mertük hinni. 

A kicsi faluban összesöpör a szél egy fiatal, lelkes fotóst és egy nagy álmokkal teli sminkes lányt és az egyik kis közös munkájukat a nagy városi tudósok a legjobbnak értékelnek. Micsoda siker ez már? Micsoda hihetetlen álom? Aztán eltelik egy év, mindketten sokat tanultunk és fejlődtünk, sok-sok közös munkánk volt, sőt a spontaneitás és az állandó "kéne csinálni valamit" érzés továbbra is hajtott minket, így Virág ismét jelentkezett a versenyre, ahova újra a segítségemet kérte. Az előző évvel ellentétben, itt már volt egy kis koncepció, de semmi kidolgozottság; itt is minden a véletlenre volt bízva: majd ami jön. A közös munkánk ismét nyertes lett és Virág újra elnyerte az ÉV DIÁKFOTÓSA címet! 


A fenti fotót tartotta a Due zsűrije a legjobbnak és mikor megkaptam Virágtól az smst, hogy nyert még nem tudtam, hogy a beadott képei közül pont az lett a legjobb, amin én vagyok rajta. Nagy megtiszteltetés ez nekem, és ha emlékeztek, a készülődésemet is megosztottam akkor Veletek.  Szóval nagy az öröm és nagyon büszke vagyok Virágra! :) Az, hogy ennek én is részese lehetek, egy csodálatos visszajelzés felém, hogy hasznos tudok lenni és elég jó ahhoz, hogy segítsem Virág karrierjét a végső cél eléréséhez. Több interjút is adott már a környező médiáknak, hamarosan egy városi tv elé áll, ahol a modellre is kíváncsiak, így csütörtökön együtt beszélgetünk a Tolnatáj TV riporterével. Lesz mit mesélni, azt hiszem. :) Hova vitt el bennünket anno egy ártatlan kis kérdés, micsoda kapukat és lehetőségeket nyitott meg Virág számára ennek a versenynek a megnyerése már tavaly is, hát még idén mi minden várhat rá. Tavaly ezt a mondatot írtam róla, ami most is élő: Nagyon tehetséges és nagyon ügyes! Ezt eddig is tudtam, de most már mindenki tudja :) "


Mindennek apropójából készítettünk Nektek egy kis meglepetést, egy bolondozós videót, amiben Virágnak nem a fényképezésben, hanem a sminkelésben kell bizonyítania, bekötött szemmel. A végeredményt látva eldöntöttük, hogy mindketten maradunk annál, amihez értünk, ám a közös kreatívkodás nem fog itt véget érni. Jó szórakozást a videóhoz! :)


LINK: https://www.youtube.com/watch?v=52x6krU0SUQ
You Might Also Like

14 hozzászólás

 1. iszonyatosan jó ez a kép.
  a videón meg szakadtam a röhögéstől,nagyon ügyesek vagytok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönjük!!! Örülök, hogy tetszett a vidi. :)

   Törlés
 2. Azon gondolkodtam,h itt Virág direkt fogta jobb kézbe az ecsetet?
  Amúgy nagyon vicces fejeket vágsz, rég nevettem ennyit egy videón!
  Gratulálok Nektek, és csak így tovább! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen direkt, mert a másik kezével takarta a fél arcom és úgy nem sikerült jó borítóképet összehoznunk. :)
   Köszönjük szépen Bogi! :)

   Törlés
 3. Gratulálok mindkettőtöknek, csodás ez a fotó :) A videó pedig.. hát, nagyon szép lett a smink.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönjük!!!
   Ugye milyen szép lett? :D

   Törlés
 4. Gratula Nektek! :) Szuper lett a kép :)
  A videóban meg a kedvenc részem, mikor Virág a szemöldöködet kezdte el spirálozni :'D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönjük!!! :)
   Ott már én sem tudtam vissza fogni magam, pedig igyekeztem végig biztatni Virágot. :D

   Törlés
 5. Jó a kép, tényleg! :) és a Vidi is aranyos lett, valóban a szemöldök spirál a legjobb rész. .... :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülünk, hogy Neked is tetszik a kép és a videó is!! :)

   Törlés
 6. Nagyon jó ez a kép, és Te is csodásan nézel ki rajta :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images