ÓRIÁS SZALAMANDRA CSILLÁMTETOVÁLÁS

szombat, május 24, 2014

   Ritkán találkozni ekkora gigantikus méretű óriás csillámtetoválás sablonnal, mint ez a mai szalamandra. Úgy gondoltam nem fogom tartogatni a sablon gyűjteményem között, hanem örömet szerezek vele valakinek. Ezután jött az a gondolat, hogy az elkészítést miért ne vegyük mindjárt videóra, hiszen azért ez már egy igen látványos nagyságú sablon, aminek a végeredménye is látványos lesz. :)


A CsillámVilág sablonjai között lehet rábukkanni ezekre az óriási méretű darabokra, amik nekem kiemelt kedvenceim, mert látványosak és extrémek. Most úgy is megkezdődik a csillámtetoválás szezonja, úgyhogy lehet, hogy még fogtok találkozni nálam hasonló bejegyzéssel. Nagyon szeretem ezeket is készíteni, kísérletezgetni a színekkel, csillámpor textúrákkal és idén végre a szabad kezes festést is megpróbálnám. Magamat ismerve biztosan egy elvont, nonfiguratív minta lesz, fekete csillámporral...majd beszámolok róla, hogyan sikerült.

Nekem az ilyen extrém nagyságú mintáknál a kedvenc helyem a vádli, mert ott ízlésesen van tálalva a dolog, nem kerül egyből az arcunkba pl. egy óriási főnix madár (merthogy ilyen minta is van). Természetesen a hát is nagyon kedvelt hely és persze a derék tájéka - na de, hogy mindenez érvényesüljön megfelelő ruházat is kell ám. :P A mai videóban a vádlira kerül a gekkónk, ha érdekelnek a részletek ajánlom szeretettel a videót róla.

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=Tzl2sjDcsMEHogy tetszik ez a csillámtetoválás? Bevállalnál egy ekkora mintát is?
| AvianaRahl YouTube csatorna


You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. nekem tetszenek, de ilyesmit általában strandon csinálnak és mindig az jutott eszembe, hogy felesleges, mert úgy is leázik

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csak strandokon, hanem más egyéb rendezvényeken, fesztiválokon is nagyon kedvelt. Amúgy a csillámtetoválás vízálló. ;)

   Törlés
 2. Imádom a csillámtetkókat :) Ez is tetszik, de a főnix jobban izgatja a fantáziámat, az lapockára/hátra is mehet szerintem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh igen, az simán. A főnix álomszép amúgy pirossal és arannyal színezve! *.*

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images